jeca02 -> RE: Znaci trudnoće III deo (8.1.2014 18:08:52)
|
cao drage,nova sam ovde veliki pozdrav svima...trostruka sam mama tj imam vec troje dece,od 11,9 i4 godine,mozda zvuci cudno ali ja bi i cetvrto ..pokusavamo vec par meseci unazad ono opusteno,ako bude bice...naravno da sam se svaki mesec pre nego sto trebam da dobijem nadala da necu,ali uvek sam dobijala,jednom mi je kasnila dva dana ,pa sam i test kupila medjutim nista... e sad ovaj put je malo drugaije..naie zadnji put sam imala 13 .12.2013,mentruacije su mi na svakih 28 dana dakle redovne,sad trebam po toj proceni dobiti 10.01.tj za dva dana......ono po cemu se ovaj put razlikuje od dugih je sto ja sada po nekom mom ili zenskom instiktu neznam osecam da sam trudna,kako neznam,ali jednostavno znam..imam i simptome koji se mogu porediti sa predmenstrualnim ,ali i nemora..bolne i osetljive grudi,trcanje na wc svakih pola sata,napadi gladi,pa nesvest,muka,vrtoglavica......stomak me takodje boli ko kad trebam dobiti i sve milsim sad ce svakog momenta,toga se najvise i plasim,mozda sve ovo samo i umisljam neznam,toliko sam nervozna da vam nemogu opisati,znoje mi se ruke i imam napade toplote ko da gorim cela iznutra....poludecu ova dva dana od neizvesnosti,tako bih zelela da ne dobijem,a znam da cu se i vise nego razocarati ako nebude tako...test necu uzimati ni raditi pre nego sto stvarno vidim da mi kasni jer sa njim uvek sve izbaksuziram i prizovem menstruaciju..pomagajte sta da radim,jel vi mislite isto sto i ja,ovog puta ima sanse da sam trudna zar ne.. hvala na odgovorima i pomoci,puno vas pozdravljam i javim sta god da bude
|
|
|
|