Minja23 -> RE: Znaci trudnoće III deo (22.8.2013 16:48:50)
|
devojke mala pomoc....uh...postala sam i sebi dosadna,ali ajde da pitam kao :) (a ispod procitajte moje pitanje i odgovor drage maslackic-uzmite sve u obzir) Posle zavrsenog ciklusa isla sam na bazene inace je to bilo 4 dana nakon ciklusa i kad sam se vratila kuci ugledala sam roze(svetlo roze) linijicu na gacicama...rekla mami,ona kaze od vode je ponovo malo krenulo,inace sam tada bila i prehladjena ,povracala... nakon toga su poceli svakodnevni gasovi [sm=smiley3.gif],a poslednjih par dana mi se toliko spava da ne vidim na oci preko dana,a npr.uvece je ok.(mozda je i do pritiska jer je tesko vreme) e da...meso ne jedem od tih bazena (znaci otprilike od 11 dana ciklusa),pa ni sada... osecaj gladi je nekad nenormalno jak,nije mi muka,ali mi se nekad zavrti u glavi i pobelim kao krpa [sm=zmeden.gif],a u stomaku non stop nesto puca,javljaju se kratkotrajni grcevi ali vise u gornjem delu stomaka(oko zeluca),a pre 2 dana sam primetila na gacicama cudan sekret...kao belo pranje i to pojacano bas i gusto [sm=smiley13.gif]...ali samo taj dan kafa mi ne smeta [sm=smiley19.gif],cigare malo,meso mi se ne jede,ali mi se zato spaaaava....a da grudi me ne bole uopste,ali sam primetila kao neke kvrzice oko bradavica [sm=smiley13.gif] koje nisu uvek prisutne... nemam zatvor...idem u wc i vise nego sto bi trebalo,piskim malo cesce nego inace,ali nista spec. jel imao neko slicne simptome? minja>cao devojke... treba mi jedan savet i misljenje od nekog ko je imao slicnu situaciju mojoj... kako je ciklus na 33-35 dana ovog meseca se desilo da sam 25dc primetila jednu svetlu kapljicu i mislila da je vestica dosla ranije,medjutim to se samo jednom pojavilo u toku dana... 31.dc sam dobila (2 dana ranije min.-sto se do sada nije desavalo) i imam jako bolnu mens.i obilnu... ne toliko obilnu da su u pitanju odlivi,ali prilicno jaku...danas je 3dc mens.normalna...bolovi prisutni... da li je neka od vas bila u ovakvoj ili slicnoj situaciji a da je ostala trudna? maslacak > Minja23 draga na stranu pricu o jakom krvarenju, ali zar nisi danas postovala rezultate hormona drugog dana ciklusa tj od juce. Ako je tako, tj ako su rezultati aktuelni onda sigurno nisi u drugom stanju. Rezultati u potpunosti odgovaraju pocetku ciklusa a ne ranoj trudnoci. Ne moze se biti trudan sa tako niskim progesteronom i estradiolom. Puno te pozdravljam.
|
|
|
|