RE: Znaci trudnoće III deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

iwka -> RE: Znaci trudnoće III deo (26.6.2013 17:54:31)

sacekacu ili ce doci [sm=hudicek1.gif] ili cu biti jedna od srecnih [sm=smiley1.gif].
nego e vise brine ta napetost u stomaku i neko kao bockanje kod levog jajnika..... a i prosli put sam slicno osetila kod levog jajnika,
pa me strah malo....

nata11 -> RE: Znaci trudnoće III deo (28.6.2013 12:05:50)

Iwka jel ima kakvih novosti?

sandrina 85 -> RE: Znaci trudnoće III deo (28.6.2013 12:17:33)

iwka ja sam imala i bockanja, i bolove kao da cu da dobijem.. i kojekakve "drugojacije" bolove pa evo mi bebac ima 6 meseci [sm=smiley1.gif] a sve vreme sam bila skeptik (ipak smo 3 god. pokusavali). Dobila sam utrogestan kao terapiju i za dan su bolovi prestali, sad dal' od njega ili bi inace prestali ne znam. Navijam!

iwka -> RE: Znaci trudnoće III deo (28.6.2013 17:13:07)

nekakakva mucnina, malo vrtoglavice uglavnom..... bockanje je nekim cudom proslo... imam jos 6 dana do [sm=hudicek1.gif]... mucnina mi prodje cim nesto pojedem.... a umorna sam konstantno..... nadam se da su to dobri znaci... [sm=smiley36.gif] imala sma bockanje i prosli put... i otprilike tad su mi i rekli za uginuce.... otud strah... ovaj put se nadam da [sm=hudicek1.gif] nece doci pa da radim testic i zakazujem hitno kod doce [sm=smiley36.gif]

rasa_ -> RE: Znaci trudnoće III deo (28.6.2013 17:45:11)

Cao svima, nova sam na forumu. Zadnju menstruaciju sam imala 23,05, sada mi je vec 37.dan, a ciklusi mi inace traju od 26. - 34. dana. Juce sam radila test i bio je negativan. Da li je moguce da sam prerano radila test ili mozda imam neku cistu? [sm=zmeden.gif]

Malena29 -> RE: Znaci trudnoće III deo (28.6.2013 20:18:18)

nata11 nema vise nikakvih siptoma,taman pomislih kasnice bar jedan dan da se jos malcice nadam kad ona[sm=hudicek1.gif]stize kao svajcarski sat,ko zna zasto je to dobro,jer jos uvek nismo dobili nalaze od maleckog,dali je bolest bila genetske ili virusne prirode?[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

iwka -> RE: Znaci trudnoće III deo (28.6.2013 23:01:57)

rasa_ sto ne probas jos jednom testic? ja bi na tvom mestu.... jel imas mozda nek simptome?[sm=smiley1.gif]

rasa_ -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 0:42:40)

Pa nemam, ali nemam ni simptome da PMS-a. Nije mi se desilo. Vec godinu i po radimo na bebi, ali... :( Ne da se, ne bi da se previse nadam, ali ako ne dobijem uskoro. Uradicu jos jedan test :)

iwka -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 9:14:50)

i ja bi isto na tvom mestu.. sigurno se nesto desava kad ti se do sada nije desilo :) drzim fige da budu [sm=modricrtici.gif]... mi isto pokusavamo skoro godinu dana, samo sa vec jednim na zalost neuspeli pokusajem :(

rasa_ -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 9:27:57)

Nista mi drugo ne preostaje nego da cekam. [sm=smiley1.gif] mislila sa da cu juce dobiti, jer imam osecaj da me malo ziga desni jajnik, ali evo jutrosnopet nista [sm=smiley13.gif]

iwka -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 10:09:18)

mozda tek sad krecu simptomi? [sm=smiley13.gif][sm=smiley1.gif]. ja sam prosli put napravila test sa prvim danom kasnjenja i mm me naterao da cekam jos 10 dana pa da napravim ponovo da potvrdim.... sad mu nisam ni rekla da slutim nesto..... bojim se da sam opet namislia.... a odbrojavam... jos 5 dana .....

rasa_ -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 10:16:12)

brine me sta moze biti ako nisam. Ovaj mesec smo se bas opustili i nismo razmisljali o bebi. [sm=smiley36.gif] Imam dva ispita, ali nije mi se desavalo da mi usled ispita kasni toliko, [sm=smiley13.gif] Pocetkom meseca sam osetila da bolove i mislim da je tad bila ovulacija. A odnosi su nam bili redovni.

iwka -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 10:20:06)

ja napravih plan.... ako [sm=hudicek1.gif] dodje, zakazujem pregled (i ako ne dodje[sm=smiley36.gif]) jer ja naprimer nikad nisam osetila jajnike, nikako, ni bockanje ni nista.... jedino u prethodnoj trudnoci....

rasa_ -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 10:26:09)

Nekada ih osetim, a nekada ne, mislila sam da cu dobiti dosta ranije, jer je bol bio kao pred [sm=hudicek1.gif] Ne preostaje nam nista drugo nego da cekamo, valjda ce nam se posreciti.m[sm=smiley36.gif]

iwka -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 10:30:35)

prosla trudnoca i sad.... mada je vec prestalo..... sve vise mi se cini da nema nista za mene.... nekako sam prestala da se nadam..... mene brine i ta poslednja jako cudna menstruacija....

rasa_ -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 10:45:22)

Slusaj nikad se ne treba predati. Znam par koji je skoro 20.godina bio u braku i nisu mogli da dobiju dete, ali pre tri godine su isli na vestacku oplodnju i dobili su posle toliko godina devojcicu. [sm=smiley36.gif] a znam i zenu koja je imala vise spontanih, a i kiretirala je prvu trudnocu, i na kraju kad je htela [sm=duda.gif] imala je problem sa zacecem. Isla je i isprobala sve sto su joj rekli i na kraju je dobila devojcicu. Doktori su joj govorili da se uopste ne nada jer su joj sanse jednake 0, ali ona se nije predavala. [sm=smiley36.gif] tako da samo nek je sve u redu sa zdravljem, [sm=duda.gif] ce doci kad joj bude vreme [sm=smiley1.gif]

iwka -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 10:51:33)

citala samdosta o tome... a i moja sestra je pokusavala skoro 5 godina..... ja ne bih..... moja mama je ostala trudna cim je pogledala tatu... tako on kaze bar.... mi smo tri sestre, ali gledavsi stariju sestru, ne bih tako da se mucim.... a nije mi vise dovoljno da gledam njene bebce, kumine.... i sve okolo... htela bih svoje....

rasa_ -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 10:57:48)

znam kako ti je. U zivotu je najteze kad se nadas pa razocaras. [sm=smiley13.gif] Nadam se da ces uskoro ostati [sm=nosecka.gif]

Dani.kv -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 11:48:05)

Ne radite testove. Mogu kao meni da budu lazno pozitivni. To mi se dva puta desilo u istom ciklusu. Sacekajte par dana i odradite betu. Simptomi su individualni. Ja sad nosim dvojke i nisam imala ni jedan jedini simptom. Samo opusteno. I ako ne bude za godinu-dve tu je VTO. Bicete mame samo polako. Sve u svoje vreme

iwka -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 12:05:49)

samo cekanje je najgore.... [sm=smiley13.gif]

rasa_ -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 12:32:37)

Da ova neizvesnost ubija u pojam. [sm=smiley5.gif]

iwka -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 14:01:05)

ali kazu "ko ceka taj i doceka" [sm=bravo.gif]

rasa_ -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 15:33:17)

e ja sam docekala ali [sm=hudicek1.gif] stigla je malopre. [sm=smiley13.gif]

iwka -> RE: Znaci trudnoće III deo (29.6.2013 15:44:17)

steta.... bice sledeci put! drzim fige.... meni jos ostaje dugo cekanje....

anna_91 -> RE: Znaci trudnoće III deo (13.7.2013 1:03:39)

Hej curkeee!Nova sam ovde pa ako nesto pogrijesim unapred izvinite!E ovako,imam problemcic pa vas molim za savjet!Vec 4-ti dan imam jake bolove u ledjima,u donjem dijelu stomaka (imam osjecaj da me jajnici bole ali kad pipam najbolnija je tacka skroz na dnu stomaka prema desnoj preponi)Juce i prekjuce sam povracala,danas mucnina al se drzim...Imala sam nezasticeni odnos prije 11,12 dana,menst.sam trebala juce dobiti a evo nista jos...Radila test prekjuce i I crta...U inostranstvu sam trenutno i nemam osiguranje pa ne bih doktoru,a ne znam koliko je ozbiljno!Pozz za sve i hvala unapred...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>