Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.5.2013 13:41:03
|
|
|
|
J@n@
|
Dado,cestitam! !Zelim ti skolsku -lepu i laku! Ninnochka,navijam za !
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.5.2013 13:47:34
|
|
|
|
nata11
|
Dado pridruzujem se cestitkama
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 28.5.2013 14:18:29
|
|
|
|
Ninnochka
|
Drage moje, kod mene sve ide u suprotnom pravcu od onog koji zelim. Prvo, uradila sam UZ danas i moj miom, koji tu stoji i ne pravi nikakve smetnje, kako su mi doktori rekli - je poceo da raste i sad je malo poveci, tako da sam dobila uput za Bg da vidimo sta cemo sa njim. Nisam jos dobila, ali nisam ni trudna, uradila sam test jutros za svaki slucaj, da mogu da se sekiram na miru zbog ovog mioma Posto ce me verovatno seckati... vidimo se na ovoj temi kad me sve muke sa operacijoom prodju. I kad dodjem - hocu da ste sve trudne, je l' jasno? Veliki pozdav za sve vas.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 29.5.2013 14:13:35
|
|
|
|
nata11
|
Ninochka
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.5.2013 18:02:29
|
|
|
|
zujka
|
zene,ipak me osecaj nije varao,znaci,lepo sam rekla da sam sigurna da nije menstruacija.i nije bila.jutros sam ponovila test-kad ono,dve crte.sutra idem da uradim i test iz krvi,da potvrdim
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.5.2013 18:06:34
|
|
|
|
nata11
|
Zujka javljaj betu kad dobijes rezultate
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.5.2013 20:46:15
|
|
|
|
zujka
|
hocu.joj,sva sam konfuzna,ako i jesam,a volela bih,to bi bilo iz prvog puta,znaci ne mogu jos da verujem da sam jutros ugledala dve jasne crtice
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 30.5.2013 22:13:33
|
|
|
|
lesica
|
Bravo zujka! Sad fino zakaži kod lekara pa da nas obraduješ sve sa sličicom sa UZ i mrvicom
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 31.5.2013 13:13:22
|
|
|
|
jela 76
|
Bravo zujka!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 31.5.2013 20:05:05
|
|
|
|
zujka
|
nalazi su tu.trudnoca potvrdjena,peta nedelja. van sebe sam znaci,jos ne mogu da verujemljubim vas sve!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 31.5.2013 20:23:58
|
|
|
|
sanjalica978
|
zujka, cestitam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 31.5.2013 23:06:26
|
|
|
|
Anoniman
|
cestitam zujka!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 31.5.2013 23:10:27
|
|
|
|
rošula
|
Zujka
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.6.2013 18:35:25
|
|
|
|
zelimo bebaca
|
pozdrav.... moja situacija je sljedeca... kasni mi vec 12 dana...ali samo imala neko krvarenje 8 dana prije ocekivanog termina mjesecnice... nemam nikakavih simptoma, grudi nista, mucnine nista, ma nista nista, osim blagog probadanja u stomaku (za koje nisam sigurna da li sam umislisla, od silne zelje) .... zeljno iscekujemo bebaca.... sta mislite ima li nade da sam , test ne smijem da uradim toliko se bojim razocarenja :( hvalaaaaaa
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.6.2013 18:44:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Izvini ali ja ne shvatam da želiš bebu a ne smeš uraditi test? A šta je sa odlaskom kod lekara? Odgovor sigurno nećeš naći na forumu, tako da je moj savet da uradiš ili test ili još bolje test iz krvi beta hcg i ako je pozitivan pravac kod lekara. Svako dobro ti želim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.6.2013 18:57:50
|
|
|
|
zelimo bebaca
|
hvala Ana PR puno na tvom savjetu i zeljama.... a test me strah uraditi da se ne razocaram... a nisam sigurna da li je , da li je moguce da sam a da nemam nikakvih simptoma... sutra idem da kupim test, pa cemo da vidimo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.6.2013 19:04:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Izvini, čitam šta sam napisala i shvatam da sam zvučala baš grubo nije mi to bila namera, izvini još jednom. Prosto smatram da tu ne sme da čeka, znam kako je kad se razočaraš ali treba da misliš o tome da će ti možda trebati neka terapija, da dr treba da uradi ultrazvuk, da čuje bebino srce.. sve to treba u neko dogledno vreme. Ja ti od srca želim da test bude pozitivan
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.6.2013 19:18:18
|
|
|
|
zelimo bebaca
|
hvala puno i naravno ne zamjeram ti uopste, cak sta vise 100% si u pravu.... sutra pravac apoteka.... javim sta je test pokazao :D
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 2.6.2013 19:42:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Držim fige
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 3.6.2013 11:18:39
|
|
|
|
zelimo bebaca
|
drage moje, hvala za podrsku, ali na zalost na mom testu je bila samo jedna crtica :( idemo sve ispocetka...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 3.6.2013 11:54:48
|
|
|
|
Dada81
|
Bice,ne gubi nadu,trudi se sto opustenije..samo zdravlja!
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 3.6.2013 11:55:34
|
|
|
|
nata11
|
Zelimo bebca bice draga. Koliko dugo pokusavate?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 3.6.2013 17:14:39
|
|
|
|
zelimo bebaca
|
znam, znam... tri mjeseca... nije nista strasno, ali znas kad se nadas, sta bih to je jace od mene...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 4.6.2013 8:18:22
|
|
|
|
Maja1309
|
zujke od srca ti čestitam miruj i čuvaj bebicu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće III deo 4.6.2013 15:00:39
|
|
|
|
Agripina
|
Pozz, cure. Ja prosto ne mogu da vjerujem da nam je ovaj put uspjelo iz prve! Nisam ni posumnjala da sam trudna, dok mi u četvrtak nisu počele one užasne mučnine, od kojih se, nekad mi se čini, nisam još oporavila od prošlog puta. Umor sam pripisaivala učenju i stresu, bolne grudi pms-u, ali mučnine... nije bilo sumnje i test je potvrdio. U utorak idem kod dr, pa ćemo da vidimo šta će da kaže... Srećna sam i samo se nadam da će sve biti OK!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Muškarci na RRPrisustvo većeg broja muškaraca na RR bi pomoglo oko razjašnjavanja nekih tema na forumu.Tačno (
69%)
Netačno (
31%)
Ukupan broj glasova: 49Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!