Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 18.11.2014 13:48:02
|
|
|
|
wivern
|
Kako sam se nadala dobro sam i prosla. Jedan paket se dobija i u paketu
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 5.1.2015 18:29:51
|
|
|
|
srculence25
|
Kod nas nema paketa.Opstina daje 10000 din koje ume da se razvuce i do godinu dana sa cekanjem
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 5.1.2015 21:12:02
|
|
|
|
bubulence
|
Wiv bas je super paket!
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 5.1.2015 21:24:19
|
|
|
|
ishler
|
I mi smo dobili taj paket,ali nije ni prineti onom od pre tri godine
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 1.2.2015 8:40:05
|
|
|
|
Aleksandra94
|
Ja se porodila ove godine...od grada smo za sad dobili paket koji i nije preterano veliki...neke osnovne stvari: Ogradica za krevetac, jorgančić, jastučić, dunjica, peškir, dva kompletića, jedan bodić, dve portiklice. Toliko. Nije ništa posebno, ali dobro.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 3.2.2015 14:30:38
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika Vratila sam se sa paketićem iz porodilišta juče :-) Bila u Mišoviću po treći put i opet sam zadovoljna. Nije onako novo kako je bilo pre pet i po godina, sada su već spavaćice,čaršavi,pelene itd. iscepani i stari ali higijena i dalje solidna, lekari odlični, sestre isto tako uglavnom dobre. A dobili smo i BG paket u kom se nalazilo pakovanje od 10 tetra pelena, pakovanje od 5 švedskih pelena, jedan tanji prekrivač 60x90, i kozmetika od lily , becolino i još po neka kremica. mnogo tanje nego 2011. Znate sta mi samo nije jasno, ako je to BG paket zasto je u svakom porodilistu drugaciji. Misovic je fensi pa ce dobiti i prekrivace i pelenice a front je za siroke narodne mase pa koga briga sta ti stave. Pre bih rekla da ovo porodilista sama prave pakete, ili ne daj boze da se u veim porodilistima uzimaju pelene i prekrivaci iz paketa.
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 3.2.2015 14:40:07
|
|
|
|
dijana1*
|
To je bas dobar paket. Wivern slazem se sa tobom. A u BL je paket katastrofa
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 3.2.2015 14:54:41
|
|
|
|
Štetica
|
Uporodilistu smo dobili promo paketic od pampersa,jedna pelena,male vlazne maramice,mali sudokrem i neseser. A od opstine 120 000din. U cetvrtak sam predala papire a juce mi legle pare na racun.
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 3.2.2015 15:04:15
|
|
|
|
wivern
|
Stetko to je prava stvar.. bravo za tvoju opstinu oni znaju sta je najpotrebnije
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 3.2.2015 17:05:19
|
|
|
|
QueenJ
|
Šteti, ti si iz Lajkovca, je li tako?
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 25.2.2015 11:33:11
|
|
|
|
branki*
|
10 000 din,upravo mi stiglo resenje iz opstine.
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 4.3.2015 22:47:35
|
|
|
|
mila83
|
ja sam dobila poklon cestitiku od 5000 dinara...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.12.2015 8:26:49
|
|
|
|
tekilica
|
Mi smo dobile samo pkaetic u bolnici, ali to je od bolnice, zar ne. Drzava nam je dala onih 35000...za grad se bas ne secam da je nesto dao. U stvari, mozda jeste 15000. Da, da, toliko. Ma,super, ja ni to nisam ocekivala.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.12.2015 8:59:32
|
|
|
|
Anoniman
|
dobila 40000 i to su bili bas brzi 3.12 predala papire, 7.12 legle pare na racun...
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.12.2015 9:08:14
|
|
|
|
vonavoj
|
ja za drugo nista...sramota..
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.12.2015 13:43:39
|
|
|
|
bojana92
|
Z aprvo se i ne secam bas,mialim da je bilo oko 65 hiljada ukupno :) Sad za drugo 10 000 od opstine,i 2 godine po oko 6 hiljada dobijamo.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.1.2016 1:27:52
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ovaj put, treći put, smo dobili 24 pelene Violeta i pak vl maramica... Tragikomika... Nego, čitala danas da je potpisan ugovor sa 14 novih sponzora, pa možda uskoro paketić bude postojao.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.1.2016 15:57:28
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobićemo i 10.000din og grada, kada bude gotov bebin izvod, ide se u 27.marta,to je jednokratna pomoć zaposlenim porodiljama. Odlično, hvala.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.1.2016 20:23:36
|
|
|
|
marijana22
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Dobićemo i 10.000din og grada, kada bude gotov bebin izvod, ide se u 27.marta,to je jednokratna pomoć zaposlenim porodiljama. Odlično, hvala. Mamamaj da li ovo vazi za sve opstine, da li zavisi od visine prihoda u porodici?
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.1.2016 22:05:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mamamaj, dobijas i od drzave novac za trece dete, zar ne?
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 16.1.2016 1:56:46
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Marijana, jednokratna pomoć je uslovljena cenzusom od 10.000 po članu, tj. ukupna primanja sabereš, podeliš sa brojem članova, i ako prelazi 10.000,nemate pravo. Tako ja nisam ostvarila pravo s drugim detetom, a sada s trećim, pošto su prihodi isti, uklapamo se. I da, važi za teritoriju grada Beograda, nevezano za opštinu, a i dokumentacija nije preobilna, obavezno predajte, ko ima pravo. Ivana, da, dobijamo i od države oko 260.000 na 24 rate, roditeljski dodatak. Ma, super je to sve, ne žalim se. Nego, malo mi je krivo zbog paketa, jer sam troje rodila i jedina u svom okruženju nisam dobila ništa. Ništa, pitaću čika Malija da dobijemo paketić naknadno, sve mi porodilje u 2016.oj...
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 16.1.2016 1:59:51 >
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 18.1.2016 10:51:14
|
|
|
|
marijana22
|
Hvala Mamamaj Tako sam i mislila, al reko ajd da proverim. Ali mislim da je 10 000 jako mali iznos za ljude koji imaju tako mala primanja. Sramota.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 18.1.2016 11:11:00
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam se porodila 30.9. Dobila u porodilistu (Front) onaj bg bebi klub paket. I promo od violete pelene i vlazbe maramice i promo od pampersa male vlazne maramice i jednu pampers pelenu upakovano u neseser. Predala papire u 27.marta za roditeljski dodatak, to je oko 35 000 za prvo dete. A opstina Novi Beograd ne daje nista za nove članove svoje opstine!!! Sramota!! Kolika opstina i koliko ubira porez a da ne moze da izdvoji bar 5000!!!
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 18.1.2016 13:29:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni Zvezdara ne daje nista za bebe, koliko znam...
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 18.1.2016 19:09:22
|
|
|
|
janajana
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Ni Zvezdara ne daje nista za bebe, koliko znam... ako mislis na porodiliste daje kad ima paketa, ja npr nisam dobila a neke porodilje pre mene su dobile. Ko zna mozda budes te srece pa dobijes paket :D Opstina Zvezdara ne daje kao ni Cukarica, mislim da jedino Palilula daje. Ja sam od grada 35.000 tj 20.000 odjednom i sada treba da uplate jos 3x5.000din za nezaposlene porodilje, samo sto mi se cini da sam drugu ratu vec trebala da dobijem, s obzirom da je 20.000 leglo krajem novembra ( a mozda i pocetkom decembra, u posti nemaju podatak kada je uplaceno vec samo nagadjaju kad je moglo biti uplaceno) A da, u porodilistu sam dobila malo pakovanje jonson maramica, malu rosu i malecnu bocicu jonson sampona
< Poruku je uredio janajana -- 18.1.2016 19:12:38 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ishrana bebeNajbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?