Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 18.11.2014 13:48:02
|
|
|
|
wivern
|
Kako sam se nadala dobro sam i prosla. Jedan paket se dobija i u paketu
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 5.1.2015 18:29:51
|
|
|
|
srculence25
|
Kod nas nema paketa.Opstina daje 10000 din koje ume da se razvuce i do godinu dana sa cekanjem
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 5.1.2015 21:12:02
|
|
|
|
bubulence
|
Wiv bas je super paket!
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 5.1.2015 21:24:19
|
|
|
|
ishler
|
I mi smo dobili taj paket,ali nije ni prineti onom od pre tri godine
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 1.2.2015 8:40:05
|
|
|
|
Aleksandra94
|
Ja se porodila ove godine...od grada smo za sad dobili paket koji i nije preterano veliki...neke osnovne stvari: Ogradica za krevetac, jorgančić, jastučić, dunjica, peškir, dva kompletića, jedan bodić, dve portiklice. Toliko. Nije ništa posebno, ali dobro.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 3.2.2015 14:30:38
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika Vratila sam se sa paketićem iz porodilišta juče :-) Bila u Mišoviću po treći put i opet sam zadovoljna. Nije onako novo kako je bilo pre pet i po godina, sada su već spavaćice,čaršavi,pelene itd. iscepani i stari ali higijena i dalje solidna, lekari odlični, sestre isto tako uglavnom dobre. A dobili smo i BG paket u kom se nalazilo pakovanje od 10 tetra pelena, pakovanje od 5 švedskih pelena, jedan tanji prekrivač 60x90, i kozmetika od lily , becolino i još po neka kremica. mnogo tanje nego 2011. Znate sta mi samo nije jasno, ako je to BG paket zasto je u svakom porodilistu drugaciji. Misovic je fensi pa ce dobiti i prekrivace i pelenice a front je za siroke narodne mase pa koga briga sta ti stave. Pre bih rekla da ovo porodilista sama prave pakete, ili ne daj boze da se u veim porodilistima uzimaju pelene i prekrivaci iz paketa.
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 3.2.2015 14:40:07
|
|
|
|
dijana1*
|
To je bas dobar paket. Wivern slazem se sa tobom. A u BL je paket katastrofa
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 3.2.2015 14:54:41
|
|
|
|
Štetica
|
Uporodilistu smo dobili promo paketic od pampersa,jedna pelena,male vlazne maramice,mali sudokrem i neseser. A od opstine 120 000din. U cetvrtak sam predala papire a juce mi legle pare na racun.
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 3.2.2015 15:04:15
|
|
|
|
wivern
|
Stetko to je prava stvar.. bravo za tvoju opstinu oni znaju sta je najpotrebnije
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 3.2.2015 17:05:19
|
|
|
|
QueenJ
|
Šteti, ti si iz Lajkovca, je li tako?
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 25.2.2015 11:33:11
|
|
|
|
branki*
|
10 000 din,upravo mi stiglo resenje iz opstine.
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 4.3.2015 22:47:35
|
|
|
|
mila83
|
ja sam dobila poklon cestitiku od 5000 dinara...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.12.2015 8:26:49
|
|
|
|
tekilica
|
Mi smo dobile samo pkaetic u bolnici, ali to je od bolnice, zar ne. Drzava nam je dala onih 35000...za grad se bas ne secam da je nesto dao. U stvari, mozda jeste 15000. Da, da, toliko. Ma,super, ja ni to nisam ocekivala.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.12.2015 8:59:32
|
|
|
|
Anoniman
|
dobila 40000 i to su bili bas brzi 3.12 predala papire, 7.12 legle pare na racun...
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.12.2015 9:08:14
|
|
|
|
vonavoj
|
ja za drugo nista...sramota..
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.12.2015 13:43:39
|
|
|
|
bojana92
|
Z aprvo se i ne secam bas,mialim da je bilo oko 65 hiljada ukupno :) Sad za drugo 10 000 od opstine,i 2 godine po oko 6 hiljada dobijamo.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.1.2016 1:27:52
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ovaj put, treći put, smo dobili 24 pelene Violeta i pak vl maramica... Tragikomika... Nego, čitala danas da je potpisan ugovor sa 14 novih sponzora, pa možda uskoro paketić bude postojao.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.1.2016 15:57:28
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobićemo i 10.000din og grada, kada bude gotov bebin izvod, ide se u 27.marta,to je jednokratna pomoć zaposlenim porodiljama. Odlično, hvala.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.1.2016 20:23:36
|
|
|
|
marijana22
|
IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ Dobićemo i 10.000din og grada, kada bude gotov bebin izvod, ide se u 27.marta,to je jednokratna pomoć zaposlenim porodiljama. Odlično, hvala. Mamamaj da li ovo vazi za sve opstine, da li zavisi od visine prihoda u porodici?
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 15.1.2016 22:05:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mamamaj, dobijas i od drzave novac za trece dete, zar ne?
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 16.1.2016 1:56:46
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Marijana, jednokratna pomoć je uslovljena cenzusom od 10.000 po članu, tj. ukupna primanja sabereš, podeliš sa brojem članova, i ako prelazi 10.000,nemate pravo. Tako ja nisam ostvarila pravo s drugim detetom, a sada s trećim, pošto su prihodi isti, uklapamo se. I da, važi za teritoriju grada Beograda, nevezano za opštinu, a i dokumentacija nije preobilna, obavezno predajte, ko ima pravo. Ivana, da, dobijamo i od države oko 260.000 na 24 rate, roditeljski dodatak. Ma, super je to sve, ne žalim se. Nego, malo mi je krivo zbog paketa, jer sam troje rodila i jedina u svom okruženju nisam dobila ništa. Ništa, pitaću čika Malija da dobijemo paketić naknadno, sve mi porodilje u 2016.oj...
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 16.1.2016 1:59:51 >
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 18.1.2016 10:51:14
|
|
|
|
marijana22
|
Hvala Mamamaj Tako sam i mislila, al reko ajd da proverim. Ali mislim da je 10 000 jako mali iznos za ljude koji imaju tako mala primanja. Sramota.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 18.1.2016 11:11:00
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam se porodila 30.9. Dobila u porodilistu (Front) onaj bg bebi klub paket. I promo od violete pelene i vlazbe maramice i promo od pampersa male vlazne maramice i jednu pampers pelenu upakovano u neseser. Predala papire u 27.marta za roditeljski dodatak, to je oko 35 000 za prvo dete. A opstina Novi Beograd ne daje nista za nove članove svoje opstine!!! Sramota!! Kolika opstina i koliko ubira porez a da ne moze da izdvoji bar 5000!!!
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 18.1.2016 13:29:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni Zvezdara ne daje nista za bebe, koliko znam...
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 18.1.2016 19:09:22
|
|
|
|
janajana
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Ni Zvezdara ne daje nista za bebe, koliko znam... ako mislis na porodiliste daje kad ima paketa, ja npr nisam dobila a neke porodilje pre mene su dobile. Ko zna mozda budes te srece pa dobijes paket :D Opstina Zvezdara ne daje kao ni Cukarica, mislim da jedino Palilula daje. Ja sam od grada 35.000 tj 20.000 odjednom i sada treba da uplate jos 3x5.000din za nezaposlene porodilje, samo sto mi se cini da sam drugu ratu vec trebala da dobijem, s obzirom da je 20.000 leglo krajem novembra ( a mozda i pocetkom decembra, u posti nemaju podatak kada je uplaceno vec samo nagadjaju kad je moglo biti uplaceno) A da, u porodilistu sam dobila malo pakovanje jonson maramica, malu rosu i malecnu bocicu jonson sampona
< Poruku je uredio janajana -- 18.1.2016 19:12:38 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?