Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 30.11.2013 17:01:46
|
|
|
|
New Mom
|
Za prvo od grada je bilo 15000 (plus od republike oko 27000 i pokrajine 30000+radosnicu). Za drugo NS nije nikad davao, a ni pokrajina, samo republički dodatak na 24 rate. Drugi put sam u porodilištu dobila promo paket Pampersa, uzorak vl.maramica, uzorke kremica i silne pamflete, glupost totalna u svakom slučaju.
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 30.11.2013 20:35:49
|
|
|
|
isidora88
|
nm ni treci put se neces usreciti bas jadno kako nas grad ne brine o trudnicama i porodiljama
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 30.11.2013 20:38:10
|
|
|
|
New Mom
|
Znam, grad ne daje ništa. E sad, pokrajina je ove godine davala, samo sam čula da kasne sa uplatama (pitala sam tamo na eti o roditeljskom o tome, ali izgleda niko nije sa treće dobio ove godine).
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 30.11.2013 20:45:13
|
|
|
|
adulence
|
dobila sam valjda od grada 50000 din,od drzave 30000 ili obrnuto i kada sam izlazila iz porodilista dobila sam paket bg klub sa kojim sam jako bila zadovoljna...
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 30.11.2013 20:48:14
|
|
|
|
tijatija
|
Od grada 100e i cestitku od Mugose ( za svako dete isto jedino sad sa cetvrtim umesto 100 povecali su na 105 ) izem ti drzavu naravno bez licnog, dodatka i ostalih zavrzlama jer to u ovoj drzavi NE postoji!
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 30.11.2013 20:48:42
|
|
|
|
sneza24
|
Od opštine prvi put 10000 a drugi put 20000 din.
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 30.11.2013 20:50:54
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Dobili smo za prvo dete 40.000 dinara. A za drugo dete se dobija 100.000 dinara. a trece i cetvrto
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 30.11.2013 21:10:19
|
|
|
|
Moiraina
|
Za prvo dete od države oko 27.000 (2010.), a od grada ništa. Od opštine Savski venac smo, kada smo išli da ga prijavimo dobili neki "paket" sa knjižicom, flašicom od 0,5 Aqua Vive, hemijsku olovku, neki časopis (Moja beba ili tako nešto, broj od pre 3 meseca) i gomilu nekih prospekata Za drugo dete od grada BG klub paket, od opštine Savski venac isti onaj paket kao i pre dve godine, samo što su još ubacili i uzorke SebaMed kozmetike. Od države dobijam roditeljski na 24 rate, ne znam koliko ukupno izađe, oko 130.000 valjda.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 30.11.2013 22:13:27
|
|
|
|
jovana jojo
|
Ja nisam dobila ništa ni od koga na prvom porođaju,kako će biti sada stvarno neznam
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 1.12.2013 2:08:29
|
|
|
|
Biserce
|
Od grada 10000, u porodilistu pampers torbicu sa 1pelenom i neke dve knjizice. Za drugo cemo, zdravlje Boze, uideti.
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 24.1.2014 19:34:25
|
|
|
|
big mum
|
Za prvo djete 2008god.jednokratnu pomoć od grada 150eur,a za drugo 2012.god takođe jednokratnu pomoć od 125eur.I to je to.Nije bitno što nisam zaposlena.Svi dobijaju isto.
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 24.1.2014 22:17:52
|
|
|
|
serpica
|
Sva 3 puta sam od grada dobila paket za dete koji je prvi i drugi put bio super a poslednji put su bas otanjili.Sto se novca tice za prvo jednokratna pomoc od 20000 din a za drugo i trece roditeljski koji je na nivou drzave,od grada nista.Zadnji put sam u porodilistu dobila lep paket iz ideje pampers,vlazne maramice x2 omeksivac,kasicice za bebu tufere i stapice za usi.Eto...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 25.1.2014 12:57:57
|
|
|
|
Klarita
|
Mnogo bilo jadno, tri pampersa, jedno najmanje pakovanje vlaznih maramica, malu minijaturnu radosnicu alpha banke, metar za bebe i cini mi se to bese to. Od republike 27000 i tol''ko. Znam da su porodilje Leskovcanke dobijale nesto vise i bolje, a mi sto nEsmo iz Leskovac, nego se sam'' poradjamo tamo, tolko...to jedno koferce Da, zaboravih da spomenem..dok smo je prijavili u opstini i dok smo povadili papire, obelesmo, non stop je bilo FT1P (fali ti jedan papir) samo sto nam nisu trazili snimak vilice od pokojnih baba i deda, kao ono Mica ubica, divlja salt_erska sluzbenica
< Poruku je uredio Klarita -- 25.1.2014 13:01:11 >
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 25.1.2014 14:34:32
|
|
|
|
Olga75
|
od grada bas nista ono super je sto grad izumire i tako pa eto dobila sam od pokrajine neku lovu i od republike i morala sam da otvaram racun u postanskoj stedionici ( kako bi inace bilo ko odlucio da im da pare na obrt ) i da jurim kojekakvih papira a najludje mi je bilo sto sam morala da uzmem iz socijalnog papi da mi nije oduzeto roditeljsko pravo a jasno stoji na otpusnici da sam prvorotka ali sto bi to neko citao a sad cujem da radnici iz socijalnog obilaze porodilje da potvrde da dete zivi sa mamom i tako ma gadosti ako nece nemoj da dajete
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 25.1.2014 14:38:21
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: tijatija Od grada 100e i cestitku od Mugose ( za svako dete isto jedino sad sa cetvrtim umesto 100 povecali su na 105 ) izem ti drzavu naravno bez licnog, dodatka i ostalih zavrzlama jer to u ovoj drzavi NE postoji! I ja isto ovo! Pozdrav sugrađanko za tebe!
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 25.1.2014 15:26:45
|
|
|
|
mama micki
|
Prvi put 1 uzorak pampersa, bebin prvi pasoš, i flašicu rose. Roditeljski dodatak isplaćen odjednom, mislim da je bilo 21000. Drugi put takođe uzorke pelena, rosu od 1,5l i jednu od 0,5l, prvi pasoš, i klub paket kojim sam baš zadovoljna, posebno mi se dopala torba i krpice koje smo dobili. I naravno roditeljski dodatak 2 godine po 5560 dinara mesečno.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 26.1.2014 13:22:17
|
|
|
|
Biserce
|
Prvi put onu zelenu pampers torbicu sa jednom pelenom, vlaznim maramicama i nekim flajerima i 12000, drugi put isto to sem sto su maramice bile otvorene pa se osusile a para jos nema jer jurimo po soc za neku potvrdu jos uvek.
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 26.1.2014 13:33:32
|
|
|
|
IVA 11
|
Uh, potpuno sam zaboravila i paketić, u kome su bili peškir, dvije tetra pelene, dvije benkice, vlažne maramice, šampon i kupka Hipp oba od 400 ml, i pakovanje pampersa, i već pomenuta koverta- 100 e od opštine. Ovdje dodatak postoji za majke koje su na birou rada, i do djetetovog 1. rođendana im se uplaćuje mjesečno 60 e otprilike.
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 17.2.2014 16:11:29
|
|
|
|
Mama2014
|
Jel' može neka mama koja se skoro porodila u BG da napiše šta se dobija u paketu? Hvala
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 18.2.2014 13:41:16
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobijes pelene pufies 2, vlazne maramice, sampon i kupku, kremu sebamed, 10 tetra pelena, 5 svedskih pelena, zeku vel. 2, kapicu i carapice, par benkica, torbu. Mislim da sam sve nabrojala
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 1.4.2014 7:48:23
|
|
|
|
zvončičica
|
I u dm-u poklanjaju paket svakoj novorodjenoj bebi, pelene, vlažne maramice i kremu kao i knjizicu sa vaucerima!
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 1.4.2014 7:58:09
|
|
|
|
pari
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Dobijes pelene pufies 2, vlazne maramice, sampon i kupku, kremu sebamed, 10 tetra pelena, 5 svedskih pelena, zeku vel. 2, kapicu i carapice, par benkica, torbu. Mislim da sam sve nabrojala ovo je super, sasvim dovoljno za prve dane kući...
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 3.7.2014 8:24:56
|
|
|
|
moja ciklama
|
Jbt..Baš sam se smorila. Izašla iz Fronta 30.01.2014. Nema BG paketa. Nije da mi je preko potreban, ALI baš nisu fer!
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 3.7.2014 8:33:52
|
|
|
|
vonavoj
|
bezveze!!
|
|
|
|
RE: Sta ste dobile od grada kad ste se porodile 3.7.2014 9:39:47
|
|
|
|
ishler
|
Znaci i to su ukinuli,banda.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?