bubulence -> RE: Radite li domaće zadatke sa decom (25.11.2019 21:48:46)
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja ih znam koji na netu nadju sastav na temu na koju treba da, se pise. Jos gore je sto dvoje dece iz razreda procita isti sastav na casu. Da li se mame tangiraju oko toga? Neeeeeeee Ni one ni deca. Ja uredno dam 1 i napišem - Prepisano sa sajta www.... Da vidiš kako bude veselo. Prvi put ih samo pustim da napišu novi sastav, drugi put ima dam 1, treći put nema ni jednog sastava s interneta. To je moj princip. Provereni delotvoran. Ne komentarišem domaće zadatke s decom, imam svog posla. Samo kad traže pomoć, onda pojasnim princip rada. A i kad traže pomoć, prvo kažem - Pročitaj još jednom, pa ako ne znaš, doći ću. Obično bude da uspeju sami tad da urade. Znaci ne mogu da verujem! Sastav sa sajta!?!?!? Bubulence, a sta je tu cudno kad je normano da se diplome kupuju a doktorati plagiraju i nikom nista? Btw, nismo mi jedini, neke africke zemlje imaju najvece prihode na pisanju seminarskih radova, ozbiljne kompanije se time bave... I realno, kad je znanje i obrazovanje toliko devalvirano, sto se deca ne bi ugledala na starije? Elem, mini buba uglavnom ne trazi pomoc oko domaceg, zavrsi sve u skoli pa onda pomogne i drugarima 😀 Kako sta je cudno? Sta taj roditelj moze da ocekuje od deteta ako dete ne moze da napise jedan sastav samostalno? Pisala sam Emi domace zadatke dok je imala slomljenu ruku. Ni jedan jedini nisam htela da joj kazem nego je morala sama iako je meni to bilo uzasno oduzimanje vremena. I jednom sam uocila gresku, kazem joj da razmisli, ona opet ponovi isto i ja upisem. Cak nisam htela da joj kazem da je pogresila.
|
|
|
|