Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 15.3.2018 10:08:58
|
|
|
|
mama Jo
|
I meni se desavalo od Merix praska grudve u posudi... tsko da se slazem da je jedan od proizvoda za izbegavati!
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 16.3.2018 11:04:01
|
|
|
|
nata11
|
Mislite da nije i do masine tj. temperature vode
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 16.3.2018 11:26:42
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Mislite da nije i do masine tj. temperature vode Ja non stop nesto perem, i na 40 i 60 stepeni, i iskuvavam i brze one programe na 30 i 20 stepeni... ali nisam nesto povezala sa temp.vode... bas cu ispratiti i to. Razne praskove sam probala ali merix mi se uvek zgrudva
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 17.3.2018 14:39:43
|
|
|
|
vocicana
|
Merix i Rubel...ZLO! Jednom sam kupila neki TEX kao abraziv za ciscenje kupatila, nikada ga vise ne bi uzela.
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 17.3.2018 18:37:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Iskreno ja ne vidim razliku izmedju Merixa i Ariela
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 17.3.2018 19:13:16
|
|
|
|
vocicana
|
E sada bas, pa vidi se. Nikada mi se Ariel nije skamenosao u ladici, nikada mi ves nije ostao s aflekom, kakva god bila. Mada ja uvek gledam datum pakovanja praska, cim je stariji od 2 meseca ne uzimam, tajna perfektne beline, a nas Ariel ima umesto 12-13 % tenzida mozda jedva 6 ili 7, tako da mu je snaga ugozena, brze vetri ako ostane u neadekvatno zatvorenoj vrecici i sve po redu.
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 28.4.2018 8:38:45
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Iskreno ja ne vidim razliku izmedju Merixa i Ariela Iskremo ima razlike, meni je kao brasno merix i jako brzo oksidise, a ne pere ves tako dobro kao Ariel! Ionalo ga na snizenju kupim za 1300 i traje mi dva meseca
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 28.4.2018 10:23:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Iskreno ja ne vidim razliku izmedju Merixa i Ariela Ni ja mada uglavnom koristim Duel.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?