Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 10:39:17
|
|
|
|
madamme
|
sudomil
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 15:34:03
|
|
|
|
pandina
|
Kineski ves :)
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 16:27:50
|
|
|
|
minna
|
Ja skoro sve kinesko, uglavnom se sve odmah raspadne
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 17:10:40
|
|
|
|
nela79
|
Mislim da sam jednom kupila u Maxiju omeksivac (neke od njihovih robnih marki), miris se cinio OK, ali ves je bio kao granje. Ni O od omeksan
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 17:13:33
|
|
|
|
Didy
|
Fairy deterdzent za sudove. Jednom sam ga kupila i bukvalno mi je pojeo kozu s ruku koliko je jak i agresivan.
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 17:20:48
|
|
|
|
*Maki*
|
Kineski proizvodi
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 17:54:59
|
|
|
|
isidora88
|
dobro (dis) sapun za ruke, imam ekceme po rukama
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 18:14:07
|
|
|
|
mamamikka
|
uuu... fairy svakako. onda mesne preradjevine na pijacama i u idei. užas!
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 18:16:21
|
|
|
|
Maraj
|
feri izlazi mi alergija po rukama od njega. Tacnije puca mi koza. za ne poverovati bukvalno mi se rane stvaraju od njega. Zamislite sta tek unosimo u sebe sa opranim tanjirima sa ferijem...
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 18:26:11
|
|
|
|
adulence
|
takodje feri ruke mi budu tako suve posle njega...
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 18:27:58
|
|
|
|
madamme
|
sve ovo za fairy vazi i kod mene. grozan je.
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 19:01:47
|
|
|
|
Figaro88
|
Meni smeta i mer,poceli smo da kupujemo svaki put drugi dok ne pronadjemo najblazi. Sauma sampon-dobila sam krastice po glavi,mada mi je mozda smetao i neki sastojak,bilo je uzasno...
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 19:03:36
|
|
|
|
isidora88
|
i avon proizvodi, uvek sam se osula od njihovih preparata
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 19:05:46
|
|
|
|
Olga75
|
meni feri super sta ces zemljoradnicke ruke na bolje nisu navikle ja vise bonux prasak kupiti necu , pa ono je sam samcijani neki gips sta li je ja sam srafcigerom cistila onu fijoku od masine
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 19:09:01
|
|
|
|
Anoniman
|
slazem se za Avon kozmetiku,losa je sto se tice deterdzenta sa sudove,probajte Frosh. Ekoloski,blag i ima lepe mirise. Meni je on odlican za ruke. Mada ja nemam problema ni sa Ferijem
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 20:24:21
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 i avon proizvodi, uvek sam se osula od njihovih preparata narocito kreme za lice su im grozne.
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 20:26:06
|
|
|
|
Olga75
|
eto a meni odgovaraju kazem mi zemljoradnici - ja nikako nismo osetljivi sve pase
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 20:30:39
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja izgleda imam kožu koja sve podnosi sve proizvode koje sam probala ...nikad nikakvu reakciju nisam imala a Avon koristim još i najviše jer mi neke njihove kreme baš odgovaraju....tako da za mene nema proizvoda koje nisam probala
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 21:09:21
|
|
|
|
lavica28
|
e da se pridruzim za Feri deterdzent za sudove, unistio mi ruke, stalno me svrbele i bile crvene, haos, od tada samo Mer za sudove bilo koji!!
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 21:49:30
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja izgleda imam kožu koja sve podnosi sve proizvode koje sam probala ...nikad nikakvu reakciju nisam imala a Avon koristim još i najviše jer mi neke njihove kreme baš odgovaraju....tako da za mene nema proizvoda koje nisam probala I ja bas volim Avon. Najvise volim njihove silikonske kapi za kosu
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 11.3.2013 22:39:45
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja koristim njihovu sminku i super mi je,naravno ne sve ali velika vecina.A od kupke sam se i ja osula,ali meni je koza tako osetljiva da mi malo treba da se sva ospem.
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 31.10.2016 8:58:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: pandina IZVORNA PORUKA: isidora88 i avon proizvodi, uvek sam se osula od njihovih preparata narocito kreme za lice su im grozne. Avon volim ali kremeee za lice .. boze sacuvaj!
|
|
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 31.10.2016 9:31:22
|
|
|
|
isidora88
|
Farmasi bb kreme, lepo prekrivaju i stoje na licu ali meni izazivaju bubuljice
|
|
RE: Proizvodi za izbegavati... 15.3.2018 8:18:57
|
|
|
|
vocicana
|
Merix prasak...kamenje ostane u ladici za prasak. Takodje I Rubel prasak. Par puta je bilo samo to, masina mora da se ukljuci, katastrofa. Prasak bez snage da opera I skine mrlje.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
i z a b e r i t episuljicamasha (
45%)
tara (
55%)
Ukupan broj glasova: 123Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!