RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

liliana -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:34:38)

IZVORNA PORUKA: Cindarella

IZVORNA PORUKA: liliana

Vidim ja da će ovih 5 dana oko našehg kompjutera biti otimačina na 100 načina!!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja samo danas imam ,,voljno''.[sm=smiley36.gif]

Tini ukidam igrice na 5 dana, MM ukidam kladionicu na isti vremenski period.
Ovih 5 dana ovaj komp je samo moooooooooooj!!!!!!!!!!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:37:11)

Isidora , Verus i Eugenija imaju toliko bodova zato sto se pise u teme koje su one otvorile
pogledajte pravila jos jednom [sm=smiley1.gif]

snovi -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:38:31)

IZVORNA PORUKA: isidora88

kako verus i eugenija imaju najvise bodova kad njih ne vidjam vise na forumu,,,nista mi nije jasno[sm=smiley36.gif]

Zato što pišete u temama koje su Veru i eugi otvorile

snovi -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:38:48)

kako verus i eugenija imaju najvise bodova kad njih ne vidjam vise na forumu,,,nista mi nije jasno[sm=smiley36.gif]

Zato što pišete u temama koje su Verus i eugi otvorile

snovi -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:39:45)

Boduje se naravo, sve piše u pravilniku. Što više lajkujte i šerujte[sm=bravo.gif]

meni nista nisu jassni oni bodovi [sm=smiley13.gif]
da li se poduje lajkovanje nekih clanaka i kad se objavi na fb?
sta znaci ono pojedincno ucesce i tako to? kako verus i eugenija imaju najvise bodova kad njih ne vidjam vise na forumu,,,nista mi nije jasno[sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:40:15)

svako ko otvori temu na koju se pise ALI DA NISU DUPLE TEME dobija poene na svaki dat komentar

snovi -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:40:55)

[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Vidim ja da će ovih 5 dana oko našehg kompjutera biti otimačina na 100 načina!!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja samo danas imam ,,voljno''.[sm=smiley36.gif]

Tini ukidam igrice na 5 dana, MM ukidam kladionicu na isti vremenski period.
Ovih 5 dana ovaj komp je samo moooooooooooj!!!!!!!!!!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:43:24)

Ovo je opasna akcija [sm=smiley36.gif] Ma,koliko stignem,evo dete trazi da se igram sa njim,a njega nikada nisam odbila,iako je veliki ,treba poceti biti vise sam,neka razvija mastu (bar ovih 5 dana)[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:46:04)

Hahaha, Olga, pa ovo je zaraznoooooo!!!!
Jovice, i moj svekar treba da naidje, mada, briga mene ko ce sta da misli...
A gde vidite ko ima koliko poena?

lesica -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:47:18)

Otvaranje albuma sa fotkama i pisanje dnavnika vam donosi isto veliki broj poena,a na svaki komentar na vaš dnevnik,album... dobijate još poena.

Leax -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:48:01)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Torbice pogledaj desno pise ti klikni tu pa kada kliknes vidis liste

malenac76 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:48:51)

bas zabavno :) super ideja :)

dijana1* -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:49:42)

Znaci da pisemo dnevike[sm=smiley36.gif]

liliana -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:52:39)

Jooooooooj, zene, koja je ovo navlakuša!!!!!!!!
Tina mi ssedi u krilima i samo juri drvca po RR!!![sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 12:53:32)

Jel šaljete zahteve za prijateljstva?

isidora88 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 13:03:41)

ja saljem [sm=smiley1.gif] samo sto vise nece da se posalju zahtevi, kad kliknem na dodaj prijatelja nista se ne desava[sm=zmeden.gif]
a da li se boduje kada ja dajem neki komentar na slike u albumu ili kad komentarise dnevnike?

Olga75 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 13:07:30)

samo da vam kazem da nas rr ba sije za nekih 4000 poena [sm=smiley13.gif]
ajde da im pokazemo [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 13:09:23)

ja saljem [sm=smiley1.gif] samo sto vise nece da se posalju zahtevi, kad kliknem na dodaj prijatelja nista se ne desava[sm=zmeden.gif]
a da li se boduje kada ja dajem neki komentar na slike u albumu ili kad komentarise dnevnike?

Da, tu se dobijaju 3 boda, što više komentarišite dnevnike i albume.

Verolina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 13:18:12)

Ja sam sokirana kolicinom novih nikova ovde. Mislim, lepo je to, nagrade, sljive i sve ostalo, ali bas je bedak sto inace ne pisu ovde.[sm=smiley13.gif]

lesica -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 13:22:09)

Verka,možda počnu... Možda im se svidi ćaskanje o koječemu.
I uzgred,Cind [sm=bravo.gif] svaka čast za stablo

Torbica -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 13:22:53)

IZVORNA PORUKA: Leax

IZVORNA PORUKA: Torbica

Torbice pogledaj desno pise ti klikni tu pa kada kliknes vidis liste

Hvala ti draga, bas sam plavusa!

Verolina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 13:30:16)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Verka,možda počnu... Možda im se svidi ćaskanje o koječemu.

Bilo bi lepo[sm=smiley1.gif]

Dana 72 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 13:36:08)

E pa drage moje ja sam vec "uspela" da dobijem nagradu,[sm=smiley36.gif] Kaze mi muz[sm=smiley36.gif] "idi molim te skuvaj rucak, kupicu ti od tih nagrada sta hoces. Samo skuvaj nesto" Eto "nacina" kako jos mozete do nagrade

liliana -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 13:37:47)

E, sad, mene zanima da li i ako se podele fotografije neke sa RR (mislim sa RR FB stranice) na Fb-i to donosi bodove, ili ne?

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 13:38:19)

IZVORNA PORUKA: Dana 72

E pa drage moje ja sam vec "uspela" da dobijem nagradu,[sm=smiley36.gif] Kaze mi muz[sm=smiley36.gif] "idi molim te skuvaj rucak, kupicu ti od tih nagrada sta hoces. Samo skuvaj nesto" Eto "nacina" kako jos mozete do nagrade

[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>