RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:17:27)

Uhh,meni ovo sve stvara tahikardiju [sm=smiley36.gif] koliko god se trudim da sam opustena,(ja sam za sve relax varijante i bez zurbe,a vecito negde zurim..)Sad bas i nisam ;oci mi k'o zapeta puska,a unutrasnji glas mi govori da radim sto i inace,poludecu od glasova u glavi [sm=smiley36.gif] sreca samo pa od pre koju nedelju ne radim,inace pored posvecivanja detetu sto mnogo volim da radim i posla koji sam imala zapostavila sam ovu nama dragu RR,a zato sam sada tu [sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:18:03)

cure kuuul [sm=smiley1.gif]
evo u ovom momentu ja imam 743 poena a nema me na listi i nema za nagrade , moderatori i admini ih ne dobijaju
a clanice koje nisu aktivne ako se ko sto Dunja rece ne jave takodje ih nece dobiti
a ovo je PRVI MEDJU JEDNAKIMA
a trenutno nad RR ba sije za bobrih 4000 poena [sm=smiley13.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:18:20)

[sm=smiley31.gif]

Dana 72 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:18:38)

Ja sam posavila temu " kad ste poslednji put nekome pomogli i u cemu" Nema komentara , sto sam i ocekivala. Jer smo postali dosta povrsni i sebicni. Pomoc je i to kad ustanes starijoj osobi u autobusu i sl .nemora toda budu neke "velike stvari" ili novac. Takvi smo ako mi tu nemamo "neku korist" nista od pomoci. Vise nas interesuje sta drugi "vole": da jedu , da piju. kako i gde se oblace pa da se takmicimo "ko je bolji u tome"[sm=smiley13.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:19:24)

Prihvatajte pozive što vam šaljem, to vam donosi bodove [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:19:56)

Olga pa oni su ubedljivo bolji, jel da [sm=smiley13.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:20:50)

Jesu

Pretty78 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:20:58)

pozive za sta.....i ja sam otvorila temu za osmi mart...pisite da dobijamo poJeneeeeeeeeeeeeeeee

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:21:16)

Malo kalkulišite, igrajte pametno [sm=smiley1.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:21:57)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Prihvatajte pozive što vam šaljem, to vam donosi bodove [sm=smiley36.gif]

Daj Dunja,salji [sm=smiley36.gif]

Pretty78 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:22:27)

a gde moze da se vidi koliko sta donosi poJena ?

Olga75 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:22:56)

Dijana , pa ovo je tek prvi dan
susticemo ih , ja ti kazem [sm=smiley1.gif]
znaci : postovi , nove teme ( DA NISU DUPLE ) komentarisanje albuma , lajkovanje fotki , komentarisanje dnevnika , lajkovanje dnevnika , deljenje RR sadrzaja , postavljanje novih albuna , pisanje novih dnevnika ( koji su svima vidljivi ) skupljanje RR drva , sve to donosi poene [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:24:49)

IZVORNA PORUKA: Pretty78

a gde moze da se vidi koliko sta donosi poJena ?

Pretty u pravilniku imaš tabelu, sa svim aktivnostima I BODOVIMA.

Idite na ono što donosi dobre bodove![sm=bravo.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:24:53)

IZVORNA PORUKA: Dana 72

Bravo moja Banjalucanko i ja sam tako mislila da to SVE vazi od danas al dobro. Nego mozda sve ovo posluzi u neke "druge svrhe" npr. cija RR pobedi tu je definitivno najveca stopa nezaposlenosti , pa mozda posle ovoga "nikne neko zlatno radno maseto" ZA POBEDNIKE[sm=bravo.gif]

Mislim da je ovo o nezaposlenosti mozda i presudno ovde ili gresim.. Kako god,zao mi sto puno beze bh!

Olga75 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:25:39)

Priti evo KLIK

Pretty78 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:26:52)

hvala...idem da studiram [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pretty78 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:27:28)

Olga dala si mi spisak nagrada [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

New Mom -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:28:52)

Ja stavljam hejt na ovo. Bez uvrede.
Daleko od toga da nije lepo što je povećana aktivnost, ali ovako se previde teme gde mame stvarno trebaju savet ili pomoć.

Olga75 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:29:09)

ee pa da znas [sm=jezicek.gif]
a bila sam ubedjena da tamo pise i sta koliko bodova nosi [sm=smiley13.gif]
odoh da kopam pa ako me zverko ili matori ne pometu linkovacu ( kad je l nadjem ) i sta koliko poena nosi [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:29:11)

Naravno da cemo ih stici [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:29:30)

pozive za sta.....i ja sam otvorila temu za osmi mart...pisite da dobijamo poJeneeeeeeeeeeeeeeee

e

Pozive za prijateljstvo, sada svima šaljem, nego malo koči [sm=smiley36.gif]

Hajmo šaljimo jedni drugima i prihvatajte pozive za prijateljstva, donosi dodatne bodove.

Bolje vi meni šaljite jer onda vi dobijate 5 bodova a ja 3 (a ja svakako nemam prava na nagradu).

Šaljite pozive nama moderatorima, šaljite jedni drugima.

Prihvaćen poziv za prijateljstvo donosi 3 boda,

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:31:23)

hvala...idem da studiram [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Evo Pretty Pravilnik u njemu imaš tabelu KLIK

Kalkulišite. nećete valjda da nas pobedi RR.ba [sm=smiley1.gif]

Didy -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:33:35)

Verovatno je vec sto puta pitano i odgovoreno, ali daj da i ja pitam - Gde i kako vidite rang listu?[sm=zmeden.gif]

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:35:00)

Desno imaš zeleno polje, klikni tu, klikneš i raširi se polje, i onda klineš na PROVERI POPIS >>

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (11.3.2013 15:36:06)

Ja pregurah 2000 bodova [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>