RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

milenatea -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:27:16)

tu sam. moj muz ima temp 40. u medjuvremenu vam pisem. bas mu je lose. ljubim vas sve posle cu kom albume

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:28:02)

Bila kod Figaro i Maraj ,Lu..[sm=smiley1.gif] ,posle cu obici i kod koga sam vec bila,ali sa novim albumima...[sm=smiley1.gif]

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:29:12)

IZVORNA PORUKA: pandina

MAKSMIN pamti pa vrati [sm=smiley1.gif]

evo novog albuma

http://album.ringeraja.rs/index.php?page=sort1&IDAlbum=1723

naravno, je non stop uporedo 2 albuma lajkujem, sada ide dosta brze.
savet za devojke, vise puta stisnite dugme DODAJ KOMENTAR a ne samo po jednom, i onda puni 10 kom. u minutu, ako ne i brze!

pandina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:30:51)

Bila kod bojane92, jance, imperial, minne, jole...idemo dalje....NApunila sam vas ludacki [sm=bravo.gif]

Imperial ja nemam te tvoje tackice[sm=smiley13.gif]

World -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:30:54)

pa ne vaze se isti komentari valjda?

pandina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:31:27)

IZVORNA PORUKA: maksmin

MAKSMIN pamti pa vrati [sm=smiley1.gif]

evo novog albuma

http://album.ringeraja.rs/index.php?page=sort1&IDAlbum=1723

naravno, je non stop uporedo 2 albuma lajkujem, sada ide dosta brze.
savet za devojke, vise puta stisnite dugme DODAJ KOMENTAR a ne samo po jednom, i onda puni 10 kom. u minutu, ako ne i brze!

E tako sam ja tebe napunila, sestro!

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:31:54)

IZVORNA PORUKA: imperial

hahaha Isidora sad uđem u jedan od tvojih albuma i vidim sve tačkice[sm=smiley36.gif]
i shvatim da je mm tu već bio[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bravo za muzica!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ovaj moj samo kaze nisi normalna, znaci nema te do sutra i ne spavas nocas!

vikiveki -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:33:09)

Ja uspela da ubacim album jee[sm=bravo.gif] evo linka
http://album.ringeraja.rs/index.php?page=editimage1&IDAlbum=1727
ima dosta slika

Ivanka 75 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:33:48)

I dalje mi se pojavljuje to CONFIRM, ***em mu zeca, programeri ispravite to

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:34:46)

Fala sestro fala!!!

World, mene su tako nocas punile dunja rr, nada rr, lesica rr, i lu rr, stoga valjda mozemo tako i mi obicni smrtnici.
Sta da radimo kad je server spor pa 10x ucita isti komentar [sm=smiley36.gif]

World -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:34:56)

ja ne mogu da udjem na gomilu albuma., valjda je preotereceno nesto...

imperial -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:35:31)

Imperial ja nemam te tvoje tackiceuser posted image

sad ću dođem[sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:35:44)

imperial[sm=smiley36.gif] nema veze samo ti idi opet komentarisi[sm=bravo.gif]

little_one -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:36:03)

jest maksimin to i ja kazem :)))

World -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:36:28)

IZVORNA PORUKA: maksmin

Fala sestro fala!!!

World, mene su tako nocas punile dunja rr, nada rr, lesica rr, i lu rr, stoga valjda mozemo tako i mi obicni smrtnici.
Sta da radimo kad je server spor pa 10x ucita isti komentar [sm=smiley36.gif]

e pa dobro onda.. a ja se sve pravila fina pa pazila da ne ide vise puta... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

u tom slucaju, bacite se i na moj album, evo ja cu sad da skacem po vasima.. mada sam vec neke 'obradila'... [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:37:27)

odo da stavim dete u krevet, ionako je bolesna...

Figaro88 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:38:27)

Ja sam bila kod skocice,Trcosave,i u nekom albumu sa zivotinjama,i jos negde al nema sanse da setim naziva,i onda je pocelo da mi koci i da pise da je greska.Sad opet ubrzava pa nastavljam[sm=smiley36.gif]

jovana13 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:38:41)

koga nisam nek se javi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] 45min sam samo komentarisala napunila sam vas....[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif] slobodno i vi mene necu da se bunim [sm=jezicek.gif]

degu -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:38:53)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

I dalje mi se pojavljuje to CONFIRM, ***em mu zeca, programeri ispravite to

Ja mislim da moraš da potvrdiš da bi ti se računao lajk. I meni se to od danas pojavljuje.

milicicak -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:39:07)

Meni je mnogo nezgodno da komentarisem albume sa telefona a do kompa ni pored najbolje volje ne mogu da dodjem sutra ceo dan :( ali me zato racunajte za slovo na slovo, to cu da kuckam kad god mogu :)

jovana13 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:40:34)

world daj link da vidim el sam bila ajd jos neko mogu 2 u isto vreme [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
al sam ja prolupala od ove rr grozniceee

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:40:39)

meni se sve [sm=smiley29.gif]
moracu da pisem na papir kod koga sam bila.. cini mi se figaro, isidora, imperijal, lo, ivanka, leax, milenatea.. u svakom slucaju, posle ponoci mala pauza pa nocas teram po ostalima.

World -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:41:51)

evo ko nije stigao... [sm=smiley36.gif]

ALBUM

degu -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:43:32)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Meni je mnogo nezgodno da komentarisem albume sa telefona a do kompa ni pored najbolje volje ne mogu da dodjem sutra ceo dan :( ali me zato racunajte za slovo na slovo, to cu da kuckam kad god mogu :)

ja sa telefona više ne mogu ni odgovor da pišem, rr poludela [sm=smiley36.gif]
ništa ne može da mi se učita, radite kao mravi [sm=bravo.gif]

jovana13 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 23:43:55)

world i tebe sam el ima nekooo ajde dok mi brz neet bas sam se uigralaa

Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>