RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 21:45:09)

evo i ja namirila muza, sad gleda fudbal pa mogu da se vratim kliktanju... koliko nam beze bosancice?

degu -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 21:45:56)

Bravo Isidora [sm=bravo.gif]

Shishica -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 21:50:03)

Jao Boze sad sam pojela neku salamu koja je vec pocela malo da vristi..

Krivo mi je sto mi toliko lepih fotkica puca i ne ucita se..

little_one -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 21:50:50)

maksimin...puno nam bjeze [sm=smiley13.gif]

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 21:52:30)

zene, realno svaka im cas_t, kad vidim nas u akciji, zapitam se koliko tek njih ima aktivnih, beze za 68500, ali dobro pre tri sata razlika je isla i na 75000. evo ja se javljam u dobrovoljce za 3 smenu, ako ima jos neko raspolozen neka se pridruzi slobodno.

vidim LO, nema veze, sve dok je fer plej, skidam im kapu!

little_one -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 21:54:30)

ja koliko izdrzim...dijete spava....muz nek ide da spava a ja cu sutra da budem mrtvo tijelo ako treba...[sm=smiley36.gif]

little_one -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 21:54:54)

lik

Anck Su Nmaun -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 21:55:10)

Ciplelice pregledane...ima jos neko zelju [sm=smiley36.gif]

Leax -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 21:57:08)

IZVORNA PORUKA: maksmin

zene, realno svaka im cas_t, kad vidim nas u akciji, zapitam se koliko tek njih ima aktivnih, beze za 68500, ali dobro pre tri sata razlika je isla i na 75000. evo ja se javljam u dobrovoljce za 3 smenu, ako ima jos neko raspolozen neka se pridruzi slobodno.

vidim LO, nema veze, sve dok je fer plej, skidam im kapu!

[sm=smiley31.gif][sm=bravo.gif]

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 21:58:41)

ako vec imas volju [sm=smiley36.gif]
klik

little_one -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:01:58)

ja nemam pojma koji lajkujem....prvi koji mi dodje pod misa [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:12:01)

Devojke,samo da vam kazem da pobedile ili ne,drago mi je da sam ucestvovala,jer smo se lepo druzile. Ja sam do sada bila ogranicena samo na crtice i slicne teme i mnoge od vas ne bih "upoznala" da nije ovog takmicenja. Jeste ovo sad bilo povrsno,jer se u ovoj jurnjavi nista lepo ne procita,niti se slike pogledaju kako treba,a to cu nadoknaditi kada prodje ovaj haos [sm=smiley36.gif] . Bravo za nas [sm=bravo.gif] I idemo dalje,imamo jos sanse [sm=smiley1.gif]

World -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:16:33)

ma ludilo bas [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:22:34)

maksmin zeno kako si uspela da danas sakupis toliko poena, aj odaj nam tajnu pa da prestignemo bosance [sm=bravo.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:24:58)

Punila sam Shishi [sm=smiley36.gif]..Koga nisam dugo..ima li koga da nisam nikako ?
Ljudi, posustajem ,al'ne odustajem.

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:25:58)

IZVORNA PORUKA: bebi13

Devojke,samo da vam kazem da pobedile ili ne,drago mi je da sam ucestvovala,jer smo se lepo druzile. Ja sam do sada bila ogranicena samo na crtice i slicne teme i mnoge od vas ne bih "upoznala" da nije ovog takmicenja. Jeste ovo sad bilo povrsno,jer se u ovoj jurnjavi nista lepo ne procita,niti se slike pogledaju kako treba,a to cu nadoknaditi kada prodje ovaj haos [sm=smiley36.gif] . Bravo za nas [sm=bravo.gif] I idemo dalje,imamo jos sanse [sm=smiley1.gif]

Bas tako Bebi [sm=bravo.gif] Nego,imas li ti album , da predjemo na stvar[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:26:39)

usla sam u neki album cipela,mozda isidorin i na par slika nije htelo da prihvati komentare,vec je pisalo na slov.kako je doslo do greske...bla..bla i tako po nekoliko puta za pojedine slike

Anoniman -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:27:47)

IZVORNA PORUKA: Dada81

IZVORNA PORUKA: bebi13

Bas tako Bebi [sm=bravo.gif] Nego,imas li ti album , da predjemo na stvar[sm=smiley36.gif]

nemam,ja samo komentarisem i skupljam drvca [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:30:11)

mislim da je shishicin ili od anck

aj punite me svi koji hocete[sm=jezicek.gif]

indy_25 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:32:24)

Meni je najgore sto pisem s mob. tesko mi otvara albume pa se iznerviram i odustanem od albuma. evo ovako makar koji post dnevno bolje ista nego nista. al ja bi bas voljela da pobjedimo.

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:33:33)

IZVORNA PORUKA: little_one

ja koliko izdrzim...dijete spava....muz nek ide da spava a ja cu sutra da budem mrtvo tijelo ako treba...[sm=smiley36.gif]

Bila sma i kod imperijal..
Sad sam kod tebe ,slatkis mala bebana[sm=smiley1.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:35:19)

IZVORNA PORUKA: indy_25

Meni je najgore sto pisem s mob. tesko mi otvara albume pa se iznerviram i odustanem od albuma. evo ovako makar koji post dnevno bolje ista nego nista. al ja bi bas voljela da pobjedimo.

[sm=smiley31.gif] i ja sam u jednom momentu lezeci kraj Davida probala preko mob. patnja..

minna -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:36:32)

ja sam sad stavila jos jedan, nek me puni ko hoce[sm=smiley36.gif]

maksmin -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:37:14)

isidora, ja sam se sinoc naljutila na zaostatak za rr.ba i od tad visim, komp mi se usijao [sm=smiley36.gif].
nisam ja skupila, zasluzne su rr devojke pandina, lu, dunja, imperijal, lesica, mila i jos mnoge koje su mi cepale komentare na albume nocas i jutros, kao i sve devojke sa teme na slovo na slovo. [sm=bravo.gif]

imperial -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 22:37:39)

Stvarno ženice,svaka nam čast,ja sam ovih 4.dana dušu dala,kuća-poso samo da se dočepam foruma,bitno je da smo se mi potrudile,a sledeći put ćemo da spremimo opasnu taktiku[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>