RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

milenatea -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 10:58:33)

za sat vremena 950 poena. odoh da spremam dorucak pa se kasnije dok ne krenem na posao druzimo[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 10:59:46)

Ja krecem da uspavam misicu.... a danas nista od rucka [sm=smiley13.gif].. ne mili mi se kuvati!
Vidimo se kasnije!

jovana13 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:05:55)

ja sad ne mogu puno da vam pomognem, evo janja mi je na rukama dok ovo pisem, temp joj opet skocila kad bude zaspala tu bicu aktivnija mm neka pazi Ogija rucak imam sto je super [sm=smiley1.gif]

jovana13 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:14:22)

otvorila sam igricu sa imenima da skupimo poene sto brze vidim da i to igraju bosanke pa ajde i ma sto lakse i brze da ih stignemo [sm=bravo.gif]

Verolina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:15:39)

IZVORNA PORUKA: milenatea

za sat vremena 950 poena. odoh da spremam dorucak pa se kasnije dok ne krenem na posao druzimo[sm=smiley36.gif]

Kako bre ja tek za tri sata toliko skupim. Sta je sa mnom? Je l ti tu racunas i teme i albume koje imas?

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:18:00)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Kako bre ja tek za tri sata toliko skupim. Sta je sa mnom? Je l ti tu racunas i teme i albume koje imas?

ja sam za 3 sata skupila 2500
obnevidela sam, ali i to je sa pauzama...
baci se na albume ;)

jovana13 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:18:17)

moze ja sam sinoc za 1h skupila toliko 2albuma komentarisala u isto vreme i na 1 temi pisala usput skupljala drvca i eto poena!

Verolina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:20:39)

Pa komentarisem albume vec tri sata. Ali jako jako sporo ucitava. Ako pustim kao sto mi Figaro kaze, nece da ucita. Ja imam dobar net, ne znam sta je ovo?

isidora88 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:20:57)

ja danas nista ne kuvam, za mateju ima rucak, a mm sta ce jesti pojma nemam, poludece[sm=smiley36.gif]

ajmo ko jos nije bio u ovim albumima
http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1488

http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1449

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:21:52)

Pa komentarisem albume vec tri sata. Ali jako jako sporo ucitava. Ako pustim kao sto mi Figaro kaze, nece da ucita. Ja imam dobar net, ne znam sta je ovo?

daj mi link nekog tvog albuma

liliana -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:21:58)

IZVORNA PORUKA: salle

baci se na albume ;)

E, onda sam ja , stvarno, ćurka!!!
Jbt. ja sam zadnja među zadnjima!!!
Mene samo zlatno drvo može da spase...[sm=smiley36.gif]
Ma, ni ono me spasti neće!!![sm=jezicek.gif]

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:23:08)

IZVORNA PORUKA: liliana

baci se na albume ;)

E, onda sam ja , stvarno, ćurka!!!
Jbt. ja sam zadnja među zadnjima!!!
Mene samo zlatno drvo može da spase...[sm=smiley36.gif]
Ma, ni ono me spasti neće!!![sm=jezicek.gif]

hahahha, sta da ti kazem, ja pre 5 min bila na 3 mestu, a sada na 5....

Verolina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:25:32)

Pa nemam album. Ne znam kako da ga postavim. Ja sve sto sam nakupila, nakupila sam komentarisuci tudje.

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:26:46)

Pa nemam album. Ne znam kako da ga postavim. Ja sve sto sam nakupila, nakupila sam komentarisuci tudje.

pa napravi album od 10 slika... ili napisi dnevnik, ali stavi i sliku

idi onda u moje albume [sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:28:02)

Je l' se u opis kopira kod za forum?

NadaR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:29:59)

Ne treba Verka kod .
Napravis album od slicica sa kompa , ubacis ih i onda prenos i pratis dalje

tatjana1 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:30:49)

Auuu, ja kao da pomognem da nasa RR odskoci, ali mi nesto ne ide sa poenima [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ali, valjda ce i ovo bar malo da znaci....

isidora88 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:35:11)

brzo na komnetarisanje

kome nisam komentarisala nek mi javi [sm=bravo.gif]

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:36:24)

hahah, RR mi blok zbog poruke, i odmah me baciste na 6. mesto [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nadam se da ste smanjile razliku

jovana13 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:37:05)

isidora ja i ne gledam ko mi je kom.vidi dal si meni evo prelazim kod tebe

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:38:21)

IZVORNA PORUKA: isidora88

brzo na komnetarisanje

nisi menei [sm=jezicek.gif]

isidora88 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:39:54)

idem kod tebe iz ovih stopa[sm=bravo.gif]

isidora88 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:40:30)

IZVORNA PORUKA: isidora88

brzo na komnetarisanje

nisi menei [sm=jezicek.gif]

odmah idem [sm=bravo.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:41:08)

IZVORNA PORUKA: tatjana1

Auuu, ja kao da pomognem da nasa RR odskoci, ali mi nesto ne ide sa poenima [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ali, valjda ce i ovo bar malo da znaci....

[sm=smiley31.gif]

jovana13 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 11:42:02)

salle daj link tvog mogu jos 1 pored isidorinog

Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>