RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

adulence -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:46:49)

http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1645

http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1631

Trcosava -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:46:57)

IZVORNA PORUKA: adulence

kako je bre moguce da nam za trenutak pobegnu 6000 pri tom zene bila sam sad da vidim kako komentarisu slike,retko koji komentar je divno,lepo itd...vec su to ipak opsirniji komentari....gde gresimo?

Jednostavno - više ih je aktivnih. Kod nas Šišica, Pretty, Salle, ti, Isidora, Anck...

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:48:14)

IZVORNA PORUKA: Pretty78

IGRAJU NA SLOVO NA SLOVO
tu lete poeni

ajmo i mi, a paralelno otvorite albume i komentarišite u drugom prozoru

Pretty78 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:48:42)

Ljudi imaju dobru taktiku
svi su na temi na sloovo na slovo i samo lete postovi
NEMAJU NI JEDNU DRUGU AKTIVNU TEMU!!!!

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:48:55)

E,da ,bas to Trco! Ja kada god sam isla na vas,svoje prijatelje,vise od pola dana ih je neaktivno ,zene rade ,a ne k'o tamo ,samo da komentarisu Velicanstvenog nagrabice poene,koliko ih je [sm=jezicek.gif]

pandina -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:49:24)

Hajmo onda svi u tu temu

degu -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:49:43)

i stalno im je aktivna tema na slovo, upišu jednu reč koja donosi poene, dok mi ovde mnogo više vremena provodimo u komentarisanju. Treba stalno da nam bude aktivna tema kaladont, asocijacije, na slovo, tačno-netačno... ja sam ponosna na vas kako ste smanjile razliku [sm=bravo.gif]

Pretty78 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:49:53)

ja cu da komentarisem albume meni sporo otvara tab : odgovori
brze mi idu komentari
a vi SVI idite u na slovo na slovo
jedna rec jedan post!!!

milicicak -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:50:00)

evo, ja se aktiviram i preko moba pa dok izdrzi baterija

Trcosava -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:51:10)

Eve za malo nahranite oči [sm=jezicek.gif]

http://album.ringeraja.rs/index.php?page=sort1&IDAlbum=1648

salle -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:52:50)

IZVORNA PORUKA: Dada81

E,da ,bas to Trco! Ja kada god sam isla na vas,svoje prijatelje,vise od pola dana ih je neaktivno ,zene rade ,a ne k'o tamo ,samo da komentarisu Velicanstvenog nagrabice poene,koliko ih je [sm=jezicek.gif]

dado daj li link albuma

vikiveki -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:54:53)

Ja sam napunila bodovima Salleta i trcosavu i Pandinu,Prety a sada dalje

lanajelena -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:55:32)

Meni jedino kad sam na toj temi ne iskace nijedno drvo[sm=zmeden.gif]

liliana -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 9:59:32)

E, mene samo da tresne ono "zlatno drvo"- nikakve šanse nemam, a zabavno je -uzas!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 10:01:57)

IZVORNA PORUKA: salle

IZVORNA PORUKA: Dada81

dado daj li link albuma

Do sad si se mozda i snasla,dok ja ovde dodjem [sm=smiley1.gif] Tu je:
http://album.ringeraja.rs/index.php?page=image1&ID=12656

Maraj -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 10:04:30)

Drage, moram na posao, kuckamo se veceras...
evo mojih albuma,
http://album.ringeraja.rs/index.php?page=browse1&type=1

dunja RR -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 10:05:26)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Meni jedino kad sam na toj temi ne iskace nijedno drvo[sm=zmeden.gif]

evo ja pokupih sada jedno [sm=smiley1.gif]

Dada81 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 10:06:58)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Drage, moram na posao, kuckamo se veceras...
evo mojih albuma,
http://album.ringeraja.rs/index.php?page=browse1&type=1

Maraj,juce sam isto pokusala ici kod tebe ikada otvorim ovaj link izadju mi moje slike,ne znam sta se desava..Evo opet.

isidora88 -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 10:08:01)

ko nije bio brzo u moje albume[sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 10:09:07)

i u moje...

adulence -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 10:10:35)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

cekam te ahahahah

milenatea -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 10:11:54)

jutro zenske, smanjiile smo dosta razliku [sm=bravo.gif]
svaka cast , jeste spavale nocas [sm=smiley36.gif]
LJUBIM VAS SVE [sm=smiley31.gif]

minna -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 10:14:08)

a pravilo o 3 posta u temi[sm=jezicek.gif] nema veze, opste rasulo[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 10:15:32)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

zavaljujem

Trcosava -> RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fantastične nagrade! (14.3.2013 10:16:13)

IZVORNA PORUKA: minna

a pravilo o 3 posta u temi[sm=jezicek.gif] nema veze, opste rasulo[sm=smiley36.gif]

ćut' tu!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>