Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 11:39:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Leax Superiskica jedva cekam Umesto "Svi za jednog-jedan za sve" ima da bude " Svi za Ringeraju-Ringeraja za sve" Leax, ooooodličan smajli
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 16:32:04
|
|
|
|
lalojedac
|
bravo za nasu ringeraju trudicemo se,samo ja nemam pojma nista oko tih albuma,otvaranja tema i svega,slabo se snalazam
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 16:43:56
|
|
|
|
nata11
|
Nego Dunja jer se nagrade salju express postom, da znam posto sam se nameracina na Eucerin komplet
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 16:52:35
|
|
|
|
ceca111
|
bravo za rr i obecavam da cu biti tu koliko mi vreme dozvoljava samo da pobedi nas rr.....Devojke spremite se zurka pocinje
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 16:55:46
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Nego Dunja jer se nagrade salju express postom, da znam posto sam se nameracina na Eucerin komplet Neke se šalju poštom o trošku sponzora, neke se preuzimaju kod nas u kancelariji a neke direktno kod sponzora. Napisaću vam detaljno kasnije. Eucerin se preuzima kod nas u Ringeraja kancelariji, i može i neko drugi da preuzme samo da mi dobitnik javi podatke. U svakom slučaju vi nemate nikakve troškove oko slanja i preuzimanja, ali moramo ispoštovati dogovore sa sponzorima. Neće biti problema, sve ćemo se dogovoriti
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 16:58:07
|
|
|
|
nata11
|
Jos jedno pitanjce jer mogu da otvorim album sa slicicama koje mi se dopadaju, citatima ili moraju da budu licno moje slike?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 17:01:31
|
|
|
|
dunja RR
|
EDIT: Ček da proverim
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.3.2013 17:04:38 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 17:07:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne moraju tvoje lične slike, možeš da napraviš album sa fotkama tipa moje dvorište, kuća ... Fotke citata neka idu u temu o citatima ili temu o smešnim slikama.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 17:22:31
|
|
|
|
Dada81
|
Ja jos nisam videla nagrade-ali stvarno,bila sam dovoljno uzbudjena i nastavila citati text ispod ,nema veze tu je ,ima vremena ..Ubedjena sam da nasa RR prolazi kao No.1 Dunjci,znaci skupljas znaci bodove i kada sklapas prijateljstva(malo sam Bosanka ) ? Ovo nije bilo u vreme dok sam bila ranije tu,ali mi je jako lepo,u pravo vreme odmaram i imam vremena za RR
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 17:29:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Dunjci,znaci skupljas znaci bodove i kada sklapas prijateljstva(malo sam Bosanka ) ? Ovo nije bilo u vreme dok sam bila ranije tu,ali mi je jako lepo,u pravo vreme odmaram i imam vremena za RR Jeste mila, za sve dobijate bodove, zato i trebamo da bude što aktivniji, od sutra
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 17:34:21
|
|
|
|
Dada81
|
Hvala,draga,znaci,aktivnost i samo aktivnost ne sumnjam u nas
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 22:34:58
|
|
|
|
lavica28
|
pre podne radim ali popodne jedav cekam da se sto pre pridruzim i da uspemo da nasa RR pobedi, jeeee kuckamo se sutra
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 22:45:33
|
|
|
|
jovicaa
|
sad me nemojte razapeti.... ali cini mi se da je ovo malo usiljeno... zar ne bi bilo bolje da ste napravili neki proracun unazad, tako bi bilo pravednije i prirodnije, ovako cemo ma koliko se trudile ipak vecinu stvari raditi malo i na silu... tj ja preskacem takmicenje zbog nedostatka vremena, ali nadam se da cete pobediti, drzim fige mislim naravno logovacu se i pisati kao i do sad, kada stignem, trudicu se zbog tih zajednickih bodova.
< Poruku je uredio jovicaa -- 10.3.2013 22:50:25 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 22:49:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Jovice, što si partibrejker
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 22:52:19
|
|
|
|
lesica
|
Ma jovice,ovo je onako usput malo da se promoviše novi logotip i izgled ringeraje,malo da se proprati aktivnost,malo da se nagrade najaktivniji korisnici,malo osmomartovsko raspoloženje i tako... htela ti ili ne učestvuješ svakako,dovoljno je da udješ na RR i već učestvuješ . A što se praćenja aktivnosti tiče,postoje statistike po kojima se prati .
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 22:52:48
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jovice, što si partibrejker hahha, izvinite.. ali meni tako izgleda , a i realno nemam vremena da se posvetim tome, ali sigurno ce biti onih koji ce moci i navijam da pobedi bas nasa ringeraja samo ne kontam ovo za logovanje? kako se racuna? posto ja otvorim ringeraju par puta dnevno, provirim onako na blic, pa ne znam da li se i to racuna, ili moram bas da se izlogujem i ulogujem da bi bilo bodova?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 22:54:18
|
|
|
|
lesica
|
Samo se prvo dnevno logovanje računa.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 23:53:00
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Leax Leax, ooooodličan smajli Hvala
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 0:05:52
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bravo za RR
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 0:17:42
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa sad me nemojte razapeti.... ali cini mi se da je ovo malo usiljeno... zar ne bi bilo bolje da ste napravili neki proracun unazad, tako bi bilo pravednije i prirodnije, ovako cemo ma koliko se trudile ipak vecinu stvari raditi malo i na silu... tj ja preskacem takmicenje zbog nedostatka vremena, ali nadam se da cete pobediti, drzim fige mislim naravno logovacu se i pisati kao i do sad, kada stignem, trudicu se zbog tih zajednickih bodova. I ja sam ovo pomislila kad sam pročitala šta je u pitanju. Nemojte se ljutiti ali meni lično se ovo baš i ne svidja. Kapiram ja da radite na popularnosti portala i da se nadate da će ovo pokrenuti one što samo čitaju iništa ne pišu ili imaju mali broj postova, ali mi se onako na prvi pogled ne svidja. Eto sad sam i ja parti brejker
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 0:26:17
|
|
|
|
Modessty
|
Zaboravih - nadam se da ćemo rasturiti ostale RR
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 0:40:03
|
|
|
|
Dada81
|
To je bitno.Evo pocele smo Mod
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 1:33:14
|
|
|
|
Skockica
|
Ponovo ste uspeli da nas iznenadite i obradujete. Bravo za RR i naravno sponzore
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 6:37:19
|
|
|
|
Lu
|
Idemo po nagradeee
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 8:01:19
|
|
|
|
Olga75
|
znaci pocelo jeee
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?