Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 8:40:50
|
|
|
|
lesica
|
Ma bićemo prvi Jedino što treba voditi računa da ne otvarate duple teme, ne odgovarate na postove isključivo smajlijem, treba da se vodi računa o pravilu tri posta i slično, odnosno da se pošuju opšta pravila na forumu KLIK jer svako kršenje pravila nosi nažalost diskvalifikaciju. Spremite se,a mi moderatori ćemo navijati i bodriti vas
< Poruku je uredio lesica RR -- 9.3.2013 9:30:14 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 10:11:40
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Bravo za akciju ne znam o kakvim drvima je reč,ali klikaću šta god mi iskoči Ne može samo Verka da bere šljive,oću i ja Ha ha ha ha ...Umreh od smeha cuj, Djole, ako na toj sljivi rastu one Silvica unikatne torbe (zvirnula sam u nagrade s drveta , cemo beremo k'o pravi nadnicari. )
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 10:12:53
|
|
|
|
*Maki*
|
Sekira mi je spremna
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 10:14:46
|
|
|
|
Olga75
|
samo ljubim vas nemojte duple teme pretrazivac je u gornjem desnom uglu i to koristite bahato da se ne bi bodovi brisali ili nedobog doslo do diskvalifikacija
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 10:19:49
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha, olga, imam osecaj da ce ubrzo da nikne more recepata. Pohovani teleci mozak, na primer Salim se...
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 10:27:20
|
|
|
|
Olga75
|
oooommmmm pa ima da kuvamo raskalasno samo da nije vec postojeci recepAt
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 10:31:24
|
|
|
|
lesica
|
Što se recepate tiče,ako ih šaljete u kuhinjicu na vrhu,neka budu i dupli mislim svaka kuvarica kuva na sopstveni način,pa kad okačite i sliku onda zovite svoje moderatore (i admina) na degustaciju
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 10:32:21
|
|
|
|
Shishica
|
Jaooo ludniceee, pa ko se snadje, snadje se.. Ako budem dokona eto me u trci
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 10:38:09
|
|
|
|
lesica
|
Ma u suštini, iako možda zvuči komplikovano, ustvari je vrlo lako-radite sve što ste i do sada,pišete po temama,čitate i lajkujete članke,dnevnike,albume,ako se setite neke zanimljive stvari otvorite temu samo da ne bude dupla,zovete ostale članove koji vam nisu prijatelji da vam to postanu,klikćete na stabla i pokušavate da nadjete zlatno....i tako Uglavnom ima puno lepih nagrada i baš će biti veselo (još ako budemo prva RR,u šta ja ne sumnjam,tim lepše)
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 10:41:29
|
|
|
|
Sanja90
|
Ja sam i onako po ceo dan na RR,nadam se da cu doprineti tome da budemo prvi
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 12:39:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Jeste spremne?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 13:17:36
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jeste spremne? Ko zapeta puska!!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 13:24:29
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jole lepo moje devojče, slušaj ''vamo Pogledaj Ringerajin logotip u mom prvom postu, videćeš stablo sa leve strane, to je novi simbol Ringeraje. Od ponedeljka ćete moći da skupljate stabla po Ringeraji, i to vam donosi bodove. Što više bodova, veća mogućnost za nagrade, koje su sjajne (link na nagrade gore u prvom postu). A jednom dnevno (u pet dana takmičenja-od ponedeljka) pojavljivaće se i Zlatno drvo, ko ga pokupi dobija specijalnu nagradu. Ete ga, ala sam objasnila Spremite se za ponedeljak, biće ludoooo Dunjči hvala što objašnjavaš plavuši Sad mi je sve jasno,jedva čekam da pobedi naša RR Verkić tačno sam znala da će torba da ti zapadne za oko,spremaj kofu,počinje branje Samo da se ne izmoriš mnogo od čišćenja,pa da me teraš da berem i tvoj deo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 13:36:30
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: dunja RR Jeste spremne? Ko zapeta puska!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 14:04:20
|
|
|
|
Olga75
|
jedva cekam
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 14:15:59
|
|
|
|
anajid
|
lako je vama,ja sa troje dece nista ne stignem Ali ubacicu se od pon kad god uhvatim vremena! Bravo za RR!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 14:23:38
|
|
|
|
nata11
|
Pohovani teleci mozak, na primer Nemoj to ljubim te Vero necu moci da odgovorim na temu muka mi kad samo pomislim
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 14:53:38
|
|
|
|
lesica
|
Ih bre Nato,što si takva...a papci u saftu,ma ima tu puno tema za pisanje Krenite smišljate čega sve nema ovde
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 19:59:22
|
|
|
|
isidora88
|
dunja imas pp bravo za rr, ima da pobedimo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 9.3.2013 23:43:46
|
|
|
|
Maryjana
|
Super!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 0:06:37
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ma u suštini, iako možda zvuči komplikovano, ustvari je vrlo lako-radite sve što ste i do sada,pišete po temama,čitate i lajkujete članke,dnevnike,albume,ako se setite neke zanimljive stvari otvorite temu samo da ne bude dupla,zovete ostale članove koji vam nisu prijatelji da vam to postanu,klikćete na stabla i pokušavate da nadjete zlatno....i tako Uglavnom ima puno lepih nagrada i baš će biti veselo (još ako budemo prva RR,u šta ja ne sumnjam,tim lepše) E,da to i ja kazem,budite sto jeste , samo malo bolje Svaka cast za RR ni ja ne sumnjam u ovu moju diivnu virtuelnu porodicu RR.rs
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 0:32:45
|
|
|
|
Leax
|
Superiskica jedva cekam Umesto "Svi za jednog-jedan za sve" ima da bude " Svi za Ringeraju-Ringeraja za sve"
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 9:11:11
|
|
|
|
lesica
|
Jeste li spremne,imamo manje od 24 sata do početka takmičenja
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 9:37:41
|
|
|
|
Dada81
|
O, daaa pozitivna trema je tu .. a,vec sam htela naci temu da pohvalim novi izgled neki dan kad dodjoh na RR i snimih odmah nove boje i drvo na nasem forumu..Pa valjda ''snimim''i ostala drveca od sutra
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 10.3.2013 9:50:17
|
|
|
|
lesica
|
Ma snimićete i stabla,ali i pišite po temama,čitajte članke,pišite u kuhinji recepte...Ma sve skupa po malo i etogac-nagrade i naša RR prva
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?