RE: Mučnina (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porođaj

Poruka

Klarita -> RE: Mučnina (30.8.2013 8:10:36)

Meni sad muka samo popodne, Boze me sacuvaj...bole me grudi, desna dojka pogotovu...sva sam smlacena po ceo dan, iscrpljena, bole me krsta, stomak...skroz drugacija trudnoca od prve, ali skroz[sm=zmeden.gif]

little_one -> RE: Mučnina (30.8.2013 8:27:53)

Klarita aktivirala si nalog! [sm=bravo.gif] Dolazi tamo u prvo!

Sto se tice mucnina, meni se uglavnom samo dize zeludac na neke mirise, ili na paru od kuvanja...al imam osjecaj da su popustile zadnjih nekoliko dana...

Mariya -> RE: Mučnina (21.2.2014 12:47:49)

Mene ove mučnine izludeše. U prvoj trudnoći nisam nijednom povratila, a sad redovno. I mučnina traje ceo dan, od jutra do mraka, muka mi je ako jedem, još gore ako ne jedem. l jedino što mi se ne gadi su banane i jabuke. I krompir i palačinke [sm=smiley36.gif]

Biserka -> RE: Mučnina (1.3.2014 20:02:50)

Ja u prvoj trudnoći nisam znala šta je to mučnina. Tačnije, jednom mi je bilo muka od neke tunjevine, ali ništa strašno, i to je sve. [sm=smiley2.gif]
Sada sam imala grozne mučnine, ali na moju sreću nisu dugo potrajale, možda 10-ak dana i onda je počelo da popušta. Mada i dalje imam odbojnost ka nekoj hrani i mirisima, ali neću da se žalim, podnošljivo je [sm=smiley1.gif]

superm -> RE: Mučnina (1.3.2014 20:08:35)

Meni je pomagao limun.

Anoniman -> RE: Mučnina (29.3.2015 13:27:39)

Sa Unom su mi samo smetali odredjeni mirisi, a sada mi je bas muka, prvo mi je bilo muka da nista nisam mogla da jedem, a sada jedem, i posle toga umirem od mucnina[sm=smiley13.gif]

serpica -> RE: Mučnina (29.3.2015 13:31:15)

UM opet ja uzmi bedoksin 2 puta dnevno,malo meda na limun pa jedi,pricale smo vec,znam kako ti je meni je i sad jos uvek muka,doduse manje ali sam se bas napatila u pocetku[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Mučnina (29.3.2015 14:28:38)

Serpi sve sam pokusavala, ali ne pomaze i to, i badem, i kisele jabuke, meni je i od vode muka[sm=hudicek1.gif]

serpica -> RE: Mučnina (29.3.2015 18:45:11)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Serpi sve sam pokusavala, ali ne pomaze i to, i badem, i kisele jabuke, meni je i od vode muka[sm=hudicek1.gif]

Ako mi verujes da znam kako se osecas,ako ti je za utehu znaci da je sve ok sa bebom tako mene tesi moj dr..uzimaj bedoksin moras u kontinuitetu da ga uzimas da bi imalo dejstvo.[sm=smiley31.gif]

Ivana. -> RE: Mučnina (30.3.2015 9:35:07)

Ja sam uzimala bedoksin. Nije mi smanjilo mucnine, ali sam makar malo pocela da jedem.
Znam da izgleda kao da nikada nece proci, ali prodje. Meni je sve po kuci smrdelo, osim spavace sobe iz koje nisam izlazila do 14. nedelje.

choopa choops -> RE: Mučnina (30.3.2015 15:28:20)

Kako se ovo brzo zaboravi, a kad se samo sjetim kako sam se osjećala do pola trudnoće [sm=smiley13.gif] Užas!

P.S. šerpi ti bi mogla da konkurišeš za moderatora ove teme [sm=smiley36.gif] Godina prođe, mučnina nikad! [sm=smiley31.gif]

Dragić -> RE: Mučnina (7.4.2015 9:43:21)

Pozdrav iz sniježne Banja Luke. Ja jutros prvo jutro nakon nekog vremena da se osjećam dobro, tj. da nemam užasne mučnine i da mogu normalno funkcionisati,a ne samo da mi grozni zrak izlazi iz želudca i da sam malaksala i vučem se ko prebijena mačka. Jutros sam čim sam otvorila oči, odmah natrpala puna usta neke pite sa krompirom i žvakala [sm=smiley1.gif] Par zalogaja tako i lakše mi je, nije mi muka. Sad da li je zato što sam odmah jela ili ne, ne znam. Znam da se osjećam dobro. Meni je najgore kad je želudac prazan, kad počne da krči mislim da mi u sve i jednom dijelu tijela zavrće. A juče...mislila sam da ću umrijeti. [sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Mučnina (7.4.2015 9:49:56)

Dragic naidje tako momenat kada ih nema, mozes da jedese, pa opet se vrate!
Meni je muka na samu pomisao hrane, i kada vidim na tv-u reklamu, uopste nemam ideju sta bih mogla da jedem[sm=hudicek1.gif]

Maraj -> RE: Mučnina (7.4.2015 14:27:09)

Dragic tako i ja. Meni najgore kad mi je zeludac prazan. Nekako me grebe i samo podrigujem

Dragić -> RE: Mučnina (7.4.2015 15:50:13)

A dokle ćemo stići ako budemo jele stalno kada nam se želudac isprazni [sm=smiley36.gif] [sm=pujs.gif]

Maraj -> RE: Mučnina (7.4.2015 16:35:40)

Joj dragic ne znam [sm=smiley36.gif]
al ja stvarno moram. Ja sad imam problema kad mi je zeludac prazan a ne pun. I to da dozivim...[sm=smiley1.gif]

Dragić -> RE: Mučnina (8.4.2015 8:45:44)

Ma samo ručkaj Maray, biće vremena za dijete, fitnese i ostale gluposti. Bitno je da nam je sada dobro i da su [sm=nosecka.gif] dobro. [sm=bravo.gif]

Dragić -> RE: Mučnina (14.4.2015 14:53:58)

Pozdravčić! Ja samo da javim da mi se mučnine nisu vratile, sutra punim 9 nedjelja [sm=nosecka.gif] Znači, moje mukice su trajale samo nedjelju dana i to je to. Sad imam problem da sam stalno gladna [sm=smiley36.gif] Dobro, ne baš stalno, ali onog momenta kad izgladnim odmah moram imati pri ruci na primjer burek i komad torte da se vratim u normalu. [sm=smiley1.gif] Ogromne zalihe hrane nosim na posao jer mi se ne smije desiti da ostanem bez nje. Jaoooo majko, kolika li ću biti? [sm=smiley30.gif] Ima li još neko slični problema? [sm=zmeden.gif]

Maraj -> RE: Mučnina (14.4.2015 14:58:47)

Dragic [sm=bravo.gif] za prestanak mucnina. Ja ih hvala Bogu nisam imala al jedem pa to je strasno. Sinoc sam ispekla pun pleh žu žu-a i sve sama pojela. Da ti ne pricam sta e bilo u toku dana na meniju. Al bolje da klopamo nego da imamo mucnine[sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Mučnina (14.4.2015 14:59:22)

Dragic, svi imamo taj problem[sm=smiley36.gif]
Videces kako trudnoca bude odmicala imaces sve vece potrebe za hranom, naravno to ne znaci da treba jesti sve zivo, pogotov slatkise, ali ja se bas i ne pridrzavam toga.
Npr. pre mesec dana sam mogla da izdrzim izmedju dorucka i rucka da nisam gladna nekih 4-5 sati, ali sad vise ne. Vec nakon 2h osecam glad.

Dragić -> RE: Mučnina (14.4.2015 15:08:14)

Slažem se. Bolje klopa nego mučnina, u svakom slučaju. Mene je mučnina onih dana paralisala. Ja sam inače mršavica, pa mi ne smeta do 5 kg kada bih dobila, pa mi sad prija što sam se malo popunila, ali kasnije ću pripaziti. Pogotovo kada sam imala mučnine još sam i izgubila na kilaži. Sinoć mm i ja izašli u šetnju i mene uhvati glad, rekoh vodi me do najbliže pekare. Pojedem burek i poslije u slastičarnu na komad torte (ako je utješno, bila je voćna) [sm=smiley29.gif] Tako ja provodim ove dane, ali ne žalim se. Samo sam htjela da podijelim. [sm=smiley27.gif]

jess021 -> RE: Mučnina (14.4.2015 15:11:33)

Samo uzivaj.
Pridruzi nam se i u ovoj temi Trudnice chat

Anoniman -> RE: Mučnina (14.4.2015 16:04:42)

Dragic super si prosla, kod mene su jos uvek aktuelne mucnine, nisu po ceo dan kao pre, ali su tu...

Maraj -> RE: Mučnina (14.4.2015 16:15:27)

Dragic ako je torta bila vocna sve ti je oprosteno [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif]

Dragić -> RE: Mučnina (14.4.2015 16:48:17)

Hahah, voćna, voćna, nego šta! Zamisli da je čokoladna, koliko je to kalorija. [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>