magnetic -> RE: Mučnina (21.11.2012 23:32:07)
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Kako mi je bio nevin ovaj prethodni post [sm=smiley36.gif] Da definitivno ovaj put je gore.... U prvom trimestru sam dostigla i cifru od osam bljuvanja dnevno!!! To je trajalo do neke 14.nedelje, a onda drugo tromesečje mi se dešavalo svega 2-3 puta mesečno, uglavnom ako pojedem nešto što mi baš ne prija. Kako sam ušla u 31.nedelju, mučnine su jezive, bude me noću, ne mogu da dišem od kiseline koja mi proždire grlo, stalno podrigujem što draži želudac, pa završim neretko na toaletu.... Od hrane skoro da ništa ne mogu jesti, čak me i voda iritira...Bude tu nekoliko dana da se sve to malo smiri, ali imam utisak kao da se hranim živom sodom. Evo početak devetog meseca obeležih jednim žešćim rigoletom iako mi se beba spustila (osetim po dijafragmi). Mislim da ću povraćati i na porođaju, a to ga me iskreno ne samo blam, već i strah, jer me to bljuvanje baš iscrpi, a na porođaju će mi trebati sva snaga koju imam. Ja sam povracala na prvom porodjaju,na drugom sam odmah trazila ono lonce za povracanje za svaki slucaj.Uopste me nije bio blam,kad mi se povracalo uzela sam i povratila.I mogu ti reci da mi je bilo mnogo lakse posle toga,bar je zeludac bio nekako smiren.
|
|
|
|