RE: Bazalna temperatura - VIII deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

vonavoj -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (13.3.2014 12:34:01)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]jesi li isla kod dr?

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (13.3.2014 12:43:38)

jesam ali posle onog negativnog testa i nema nista kaze mozda je bila biohemiska ...a posto je t pala a[sm=hudicek1.gif] nije stigla kaze da pocnem ponovo cikloproginovu... nazalost nece me [sm=nosecka.gif]

vonavoj -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (13.3.2014 12:48:41)

sledeci mesec je tvoj,tako kazu..posle biohemijskE![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
znaci da moze doci do oplodnje,samo da se ugnjezdi!

Maslacak15 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (13.3.2014 12:49:53)

Babby draga,
zao mi je sto se komplikuje stalno nesto[sm=smiley31.gif] Ali mislim da ne treba da pijes napamet ciklo dok ne utvrdis gde si u ciklusu. I kao sto sam vec rekla mislim da je uz ciklo pracenje bazalne vrlo nepouzdana stvar. Tvoji grafici ubedljivo izgledaju, ali mislim da bi trebalo da proveravas na drugi nacin da li ima ovulacije. Ili folikulometrijom, ili proveravanjem progesterona. Mozda nebi bilo lose da proveris trenutno stanje hormona, barem osnovnih.

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (13.3.2014 12:50:20)

samo toliko... ali nadam se ..

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (13.3.2014 12:53:32)

proslog meseca sam ih proveravala i o.k su jedino mi je tsh pao na 0,350 possto je bio do skoro 10 a dr. mi je rekla da pocnem ponovoda pijem i vec mi je 3 dan [sm=zmeden.gif] a sta mislis Maslacak da nastavim pa da odem opet kod dr za par dana na ultrazvuk

IVA 11 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (14.3.2014 8:02:50)

37, 3 jutros. Ima nade. [sm=smiley1.gif]

Miffy84 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (14.3.2014 11:28:31)

Drage moje, samo da vas pozdravim! Pratim forum, mada ne pišem često, nažalost, vidim da nas baš nešto i neće[sm=nosecka.gif] Ni kod mene ništa već nekoliko mjeseci, iako sam ja svakog mjeseca "trudna" i neviđeno, svakog mjeseca imam neke nove simptome, "trudničke", naravno, ali [sm=hudicek1.gif] tačna kao sat, uvijek 14 dana nakon ovulcije. Šta reći, nadam se da je mjesec pred nama dobitni[sm=bravo.gif] Želim to svima od [sm=smiley27.gif]

IVA 11 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (15.3.2014 9:11:08)

Meni opet 37, 3, ili digitalni ne valja ili se nešto desilo [sm=jezicek.gif]

vonavoj -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (15.3.2014 17:07:24)

iva11,jel je meris od pocetka? moze biti [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

IVA 11 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (15.3.2014 22:27:22)

Ovog mjeseca nisam, obično mi je oko 36, 2. Mada zadnja tri dana prije ustajanja mi je 37, 3 , a u toku dana stepen, dva više. Dako bude nešto, red bi bio [sm=smiley1.gif]

srcka -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (17.3.2014 14:46:07)

Zdravo,

Ja sam iz Makedonije i kod nas nemogu da nagem forum sa vako dobro razrabotena tema za BT.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Molim Vas da vidite moj grafikon i sta milite

www.fertilityfriend.com/home/4d53a1/

Izvinite za moj srpski ali turdim se [sm=smiley36.gif]

IVA 11 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2014 9:27:27)

Srcka, ne razumijem se u grafove ali se nadam da će ti uskoro neka od ženica pomoći. Veliki pozdrav. [sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2014 9:45:22)

Srcka dobrodošla [sm=bravo.gif]
nisi merila 14 i 15dc,pa ako uzmemo da ti je O bila 11dc onda se T sasvim dobro drži i navijamo da takva ostane [sm=smiley1.gif]
Iva kakva je situacija kod tebe? [sm=smiley31.gif]

srcka -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2014 10:11:46)

IVA 11 i Jole84,

hvala vam puno, ali ovo je najbolji forum koji sam do sada video. Nadam se da ce se kratko zadrzimo na ovu temu.
ja prvi mjesec mjerim Bt i koristip onaj mikroskop za plodne/neplodne dane i nekako sve se poklapa. Pa videcemo sta ce biti.

Zelim svima uspehu i sto prije videti [sm=rozacrtici.gif]

Izvinite za moj srpski [sm=smiley36.gif]

IVA 11 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2014 10:29:58)

Jole draga, T mi je jutros 37, 1 , ali cijelo jutro me muči stomak tj.dijareja, a tako mi je obično pred M. Ne znam šta da mislim, danas mi je 28 dc. [sm=smiley13.gif] :*

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2014 10:40:24)

Iva ništa ne mora da znači,vidiš da ti je T odlična,trudna si dok se ne dokaže suprotno [sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]
Srcka držimo palčeve da ti ovo bude prvi i zadnji mesec merenja,da se preseliš među trudnice [sm=bravo.gif]

IVA 11 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2014 14:26:41)

Eh Jole, voljela bih [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

vonavoj -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (18.3.2014 21:01:31)

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Jole draga, T mi je jutros 37, 1 , ali cijelo jutro me muči stomak tj.dijareja, a tako mi je obično pred M. Ne znam šta da mislim, danas mi je 28 dc. [sm=smiley13.gif] :*

Iva i ja sam imala retku stolicu,svako jutro od dana kada sam trebala da dobijem,a ugledala [sm=rozacrtici.gif]..i sad nemam problema sa zatvorom,vec svako jutro imam redju stolicu..valjda se sve promeni!

srcka -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (19.3.2014 11:12:08)

IVA 11, kako ti je jutros BT.
Sad sam gledala grafikone na FF i mislim da ako ti BT ne padne po prosecnija da zaista mozes ocekivati [sm=rozacrtici.gif].

A ja sutra nisam merila jer sam se probudila 100 puta, pa sta bude nek bude [sm=zmeden.gif]

IVA 11 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (22.3.2014 13:06:22)

Sad sam vidjela poruku. BT je pala dan pred M. Ovog mjeseca ću je pratiti od početka, bolje nego polovično kao prošlog mjeseca. [sm=smiley1.gif] Registrovah se na FF, pa ću upisivati kao vi drage moje rr-ajke. [sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (22.3.2014 13:11:32)

IZVORNA PORUKA: babby

Maslacak ajd kad svratis kazi mi molom te dal mogu da pocnem da pijem ciklopr.od danas posto[sm=hudicek1.gif] je nema a t . je pala[img]http://s27.postimg.org/a17qm4s6b/chartgraph_module_php.png[/img]

Babby, nisam znala da si imala pozitivan testic.[sm=smiley13.gif]
Izvinjavam se zbog citiranja slike, ali moram da bih babby objasnila. Ovaj prvi pad sto si imala je nesto sto sam i ja isto dozivela. Pao ti je progesteron, pa ti je do sutra malo skocio HCG i stimulisao zuto telo, pa ti je progesteron opet skocio. Ono sto se zapravo desava, a to mi je objasnio jedan strucnjak za VTO, da progesteron nikako ne sme da pada u periodu implantacije, jer dovoljan je jedan dan i nece se plod implantirati dobro.
Ono sto je pozitivno iz svega ovoga jeste da ti mooooooooooooooozes da zatrudnis...I sad si svesna toga. i guraj napred, jer ce biti..Ooooooo i te kako ce da bude i to vrlo skoro.[sm=bravo.gif]

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (22.3.2014 14:07:59)

Verka draga hvala ti na objasnjenju pretpostavila sam ja da je progesteron otisao .....neznam dal bih smela da ga ubacim u drugoj fazi ciklusa... kako je stanje kod tebe [sm=smiley31.gif]

Verolina -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (22.3.2014 14:14:55)

Meni vestacki progesteron ne pomaze. Stvarno mi ne pomaze. Ono sto je mnogo bolja varijanta jeste blaga stimulacija zutog tela pregnilom 7dpo. Pregnilom od 1500 jedinica.Hcg podstice zuto teko da proizvodi progesteron i jako su kriticni ti momenti dok hcg ne dostigne odredjenu vrednost u krvi. Posle nema problema, cak i da krvaris ne treba ti utrogestan.
Ja cu definitivno ici na VTO u septembru. Pokusacemo do tada sa dve inseminacije i ovom taktikom, samo da sredim malo folikule. nadam se da ce u aprilu sve da se sredi da mogu da radim inseminacije. Meni je potrebna samo dobra O i ja odmah ostanem trudna. fazon je sto nemam dobre O. A pokusacemo da odrzimo trudnocu na ovaj nacin, stimulacijom hcg-a.

Ivanka 75 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (22.3.2014 15:35:00)

Evo ga moj graf... promasili smo O jer sam ja ljuta na mm...
Eto mi ga na!
[img]http://www4.slikomat.com/13/0322/qzn-chartg.png[/img]

Gledajuci moje ranije grafove BT vidim da mi je O uvek oko16, 18 dana... hmmmm

Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>