RE: Bazalna temperatura - VIII deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Maslacak15 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (3.3.2014 11:02:36)

Da vrsnjakinjo, vratih se upravo sa prvog seminara[sm=smiley36.gif] I bas se radujem, pitam se smao koliko ce da me drzi entuzijazam heheh

Jole84 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (3.3.2014 11:07:21)

Daco ne sećam se da ti je ikad bio lepši graf [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]
Maslačkić [sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (3.3.2014 11:15:38)

E bas mi je drago, Maslacak.
Jole, jos 2011 je bilo lepig grafica, a 2012.je krenulo sa zezalicama
[sm=smiley31.gif]

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (3.3.2014 15:35:31)

maslačak radila sam danas progesteron, 9dpo, sutra će mi biti nalaz.

nikad do sada mi nije bila ovako niska, nije dšla ni do 36,7 još, a tek ako dobijem, prekratka lutealna faza. Baš sam se iznenadila ovaj mjesec.

daca77 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 7:47:36)

Gde ste bazalke? [sm=smiley1.gif]
Ja sam mislila da cu danas znati na cemu sam, ali nista...ostaje mi da sacekam jos jedan dan[sm=zmeden.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/f/2I/13y/10JgdgSb/chartgraphmodule.png[/img]

Maslacak15 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 7:56:29)

dobro jutro Daco[sm=smiley1.gif] Lep graf[sm=smiley1.gif] Kako se inace osecas?

superm -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 8:01:24)

Maslacak, samo da te pozdravim![sm=smiley1.gif]

Bebana17 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 8:10:13)

Joj, Daco, ne smem ništa da kažem, sve znaš (neverovatna je cela priča kroz koju si prošla, pa zašto se ne bi završila neverovatnim, tj. zeleno [sm=smiley36.gif])?
Navijamo za zelenu boju!!!!
Je l imaš nekih simptomčića?

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 8:13:42)

Dobro jutro bazalke

trebam vas kao nikad

Naime
evo mog grafa

[img]http://www4.slikomat.com/13/0304/cll-13.-ve.png[/img]

jutros uradim test, 10dpo, kupila sam ih više preko ebaya pa kontam šta smeta da svaki dan uradim po jedan za smirenje duše.

i ja ga uradim u 6.50 i čekam 5 minuta nema druge crte i umjesto da ga bacim u smeće ja ga ubacim u torbu i ponesem na posao, u 7.20 ja na poslu vidi se blijeda druga crtica. Sjedim i ne znam šta da mislim, jel to trudnoća? Druga crtica se tek nakon pola sata vidjela, ubiti možda se i prije vidjela al jea nisam gledala. jer je nisam ni očekivala 10dpo i temp su mi jako niske?

Šta da radim? Bojim se jer su mi niske temp?

daca77 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 8:13:58)

Drage, od simptoma samo bolovi kao da ce doci [sm=hudicek1.gif]. Oni su prisutni nakon poslednje faze skoka BT, pre 9dana. Ne mogu da se nadam, jer i same znate sta se sve desavalo...
Hvala puno na podrsci [sm=smiley31.gif]
Majo, od srca ti zelim lepe [sm=modricrtici.gif]...mada, u uputstvu stoji da ne treba gledati test nakon 5min., ali je bilo primera da se na kraju ipak sve zavrsilo pozitivnim testom.

vonavoj -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 8:23:02)

Majo,mnogo nezgodna situacija,da je rano,jeste..beta je sigurno i mala..a testic nisi ni pogledala posle 5min.. da ti opet ujutru odradis!
maslacak ce se javiti,ona ce pomoci vise nego ja!

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 8:27:08)

Hvala vam daco i von. Razumijem da ga nisma trebala gčedati nakon poal sata, nisam očekivala da će biti pozitivan pa nisam odmah nakon 5 min gledala ponovo. Ja sam kupila puno ovih testova. I radila sam i 9dpo test s drugim urinom i nije bio pozitiovabn ni nakon 5 minuta ni nakon sat vremena i taj sam bacila u smeće.
Uranila sam s testom jer sam u prošloj trudnoći 11dpo imala pozitivan test i testna nije bila blijeda dobro se vidjela.

Naravno da ću ujutro ponoviti test al da do tada nebih izludila nadam se da će se maslačak javiti.

superm -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 8:32:06)

Ja se ne secam da mi je T bila povisena kada sam bila[sm=nosecka.gif]. Desavalo se zenama da se [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] pojave tek nakon pola sata. Koliko znam to moze da se dogodi zbog kolicine hormona koje zena poseduje. Iskreno se nadam i mislim da si [sm=modricrtici.gif]. Javi sutra. A da, ja sam testove radila i popodne.

Maslacak15 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 8:46:59)

Temperatura je svakom povisena kad je trudan pitanje je samo koliko i Dali obraca paznju. Majo cifre su individualno stvar, sift je izrazen, mnogo si toplija nego pre ovulacije.Nerazumem sta te buni: nista ne treba da radis osim da sacekas i ponovis test[sm=smiley36.gif] Tebi uskoro stize rezultat progesteron Ako se ne varam ali skoro sam Sigurna da ce biti dobar.Pet minuta nije veliko prekoracenje, meni to lici da ce biti [sm=modricrtici.gif][sm=modricrtici.gif]
Dacika sve mi je jasno zato i ja ne Zelim da te bockam. Ali ovulacije je bilo, lepo se vidi kada, i vestica mora da stigne u narednih 48h inace.....

little_one -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 8:50:51)

Majo, meni je u obe trudnoce bazalna temperatura bila jako niska, pratila sam je redovno, ali se jasno vidjela razlika izmedju prvog i drugog dijela ciklusa...a u prvom dijelu temperature tek nesto oko 36 i nize...tako da nema greske, jednostavno takav organizam, nikad nemamo visoke temperature...a znam o kojim testovima pricas i ja sam ih redovno koristila i ne bih zanemarila tu drugu crticu, jel ona vise crvena ili siva? Uradi svakako ponovo, po grafu, djeluje kao da zasad nece doci, mada je jos rano...i meni je tako na 10dpo bila pozitivna al blago i tek nakon nekog vremena a svakim danom je postajala sve jaca...radi ti njega slobodno i popodne al pokusaj da ne ides u wc barem 4-5 sati ako mozes da izdrzis [sm=smiley1.gif]

Sretno i navijam za pozitivan i graf i test!

daca77 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 8:52:51)

Hvala, vrsnjakinjo [sm=smiley31.gif]
Strpljivo cekam... [sm=smiley24.gif]

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 9:14:17)

Maslačak srce si. draga buni me to jel test točan jer je nakon 5 min bio negativan, onda ga poal sata nisma ni gledala, i onda ga pogledam poztivan. Da je bio nakon 10 minuta pozitivabn manje bi brinula. AL iskreno nadam se jer , jučer popodne kad sam ga radila nije bio pozitivan ni nakon sat vremena. Ovo mi je najniža bt u drugom dijelu ciklusa ikada. Do sada mi je temp bila najniža u ciklusu kad sam bila trudna, al ova je sada još niža.
Maslačak danas mi dolazi nalaz od progesterona iza 12h. Maslačak dali ovako niska temp znači da mi je progesteron loš?
Budući sam imala spontani prije 8 mjeseci, ostalo mi je dabroston tablerta, dali bi ih smjela početi piti odmah, ili da sačekam nekoliko dana. Pila sam ih u prvoj trudnoći jer sam imala smeđi iscjedak.
Maslačak kad bi trebala uraditi HCG?

litle one hvala ti što si podjelila svoje iskustvo sa mnom, odmah mi lakše, druga ctica je svjetloroza i naravno da ću ponoviti popodne test i opet ujutro.

babby -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 10:04:30)

[img]http://s3.postimg.org/7wjc898tv/chartgraph_module_php.png[/img]Majo ti lepo sutra ponovi testic nikad se nezna[sm=smiley1.gif] Daco i ti sutra radis testic .. kod mene temperatura ko juce [sm=nosecka.gif] sam iskljucila jer ja t. pala ....sad cekamda[sm=hudicek1.gif] stigne

daca77 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 10:21:06)

Babby, mozda T i skoci[sm=smiley1.gif]
Ja ne planiram bilo kakvo testiranje, jer davno je bilo kada sam to kupovala i radila[sm=smiley13.gif]

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 12:22:44)

Maslačak nadam se da si tu?

Gotov mi je nalaz progesterona 9dpo 33,5 (ref.3,8-50,6) jel ti se čini da je to ok?

U jednom sam ciklusu radila progesteron 8dpo 36,6 (ref.3,8-50,6) znači tada je bio bolji?

Maslacak15 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 12:56:33)

Majo to su nebitne razlike 33 nmol je u redu i moguce je zatrudneti u takvom ciklusu[sm=smiley1.gif] Drzim fige da se obistine dve crtice!

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 13:16:32)

hvala ti maslačak

ja sam pomislial da je uredu jer je unutar referentnih vrijednosti. E sad bil valjalo da je bolji ne znam.

vonavoj -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (4.3.2014 13:39:52)

majo,navijam za [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Maja1309 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (5.3.2014 7:37:50)

Jutros razočaranje

tzest negativan a temp je skočila, šta sad da mislim [sm=smiley19.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0305/afg-13.-ve.png[/img]

daca77 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (5.3.2014 7:42:21)

Majo, prerano je za test...navijam za [sm=modricrtici.gif] narednih dana[sm=bravo.gif]
Moja BT je konacno pocela da pada, tako da sl.nedelje startujem sa VTO iz prirodnog, ako naravno sve bude kako treba.
[img]http://www.dodaj.rs/f/3z/rP/112QJCdb/chartgraphmodule.png[/img]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>