|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - VIII deo
1.3.2013 9:21:46   
J@n@
Ceceuser posted image !Navijam!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 26
1.3.2013 15:37:12   
Bebana17
Cece1, ja mislim da nije niska (već dve godine merim temperaturu), jer je svaka zena svet za sebe i ima svojstvene temperature (pa makar u ciklusu imala stimulaciju klomifenom), meni je najveća temperaturu u lutealnoj fazi 36,9 (i imam je jedan ili dva dana).
Nije ti temperatura 36,4 pa da se zapitaš da li je niska ili nije.

Na ff ima svakojakih primeraka, sa trudnoćom i temperaturom oko 36.5 u lutealnoj fazi.
Zavisi na kojoj temperaturi ovuliraš, i u odnosu na prosečnu temperaturu u tom ciklusu gledaš da li je temperatura niska ili visoka, ali ja mislim da to nije presudno za trudnoću. (postoje žene kojima se T vrtela oko prosečne linije u lutealnoj fazi, pa su bile trudne :))

Nemoj da se opterećuješ sa visinom temperatura, ja sve ovo doživljavam više informativno, tipa, bila ovulacija, kada je bila, i kada mogu da očekujem user posted image

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 27
5.3.2013 7:59:20   
GagaT
Cao bazaklice user posted image ni ovde nema nikog danima.. user posted image
Moj graf nije zanimljiv te ga ne kacim.. Inace danas mi je 10 DC temp se krece oko 36,6´C.
Sve vas puno user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 28
5.3.2013 8:55:50   
Maja1309
Pozdrav bazalke user posted image

GagaT izgleda da smo ja i ti ovu temu napustile ap se ni drugi ne pišu :)

Ženice gdje ste..

Meni je 8DC niš posebno, tako da još ne stavljam grafić.

Dao bog da ovo bude dobitni...

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 29
5.3.2013 10:13:34   
ceca111
devojke imam jedno pitanje ddali BT mora da krene da se meri od prvog dana ciklusa?Meni je 2dc a nisam pocela da je merim pa me zanima dal mogu sutra da krenem

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 30
5.3.2013 12:39:24   
Maja1309
Ceca naracno da možeš mjeriti i od 3dc, ja sam čitala da za vrijeme mjesečnice ne treba se mjeriti, samo u grafu označi da ti je mjesečnica, a temp ne moraš za te dane označavati

(odgovor članu ceca111)
Direktna veza do poruke: 31
5.3.2013 13:24:43   
nina76
Cao svima! Nova sam na ovom forumu, ali vas redovno pratim, pa sam rijesila da se ukljucim. Evo postavljam moj graf za ovaj mjesec, koliko dugo i pratim BT, tako da se jos nisam ushtosala. Zelim da cujem vase komentare, kakve su mi sanse?
(url=http://www.Slikomat.com/slika/5434661.htm()img]http://www4.slikomat.com/13/0305/kv9-chartg.png)/img][/url)

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 32
5.3.2013 13:32:10   
nina76
Nadam se da se sad vidi!(url=http://www.Slikomat.com/slika/5434664.htm()img]http://www4.slikomat.com/13/0305/b2-chartg.png(/img()/url)

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 33
5.3.2013 13:36:38   
Maja1309
Nina ne vidim graf, jel možeš sa slikomata onaj drugi redak kopirati ovdje, drugi link

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 34
5.3.2013 13:46:03   
nina76
evo konacno.user posted image

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 35
5.3.2013 14:00:32   
Maja1309
Nina gledam tvoj graf.. ne znam zašto se ovoliki skok dogodio 5 i 6 dc, jel ti inače tako bude? Il je ovo prvi ciklus da mjeriš temp.
Inače mi se čini graf skroz OK, možda da se iskusnije ženice jave i komentiraju. Uglavnom jako dobro si pokrila sve dane do ovulacije sa PM, čestitam :I)

Vidim da si stavila W sluz dosta dugo dana, al si sve te dane i imala odnose, jel ti dobro raspoznaješ plodnu sluz od sjemene sluzi, jer ste imali odnose da nisi možda zamjenula. Jesi slučajno pokušala pobrisati W sluz sa FFa da vidiš hoće ti i onda FF pokazati ovulaciju?

Jesi dugo trudilica?

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 36
5.3.2013 14:13:49   
nina76
Majo, sve to se i sama manje-vise pitam. Prvo, pokusavamo nekih par mjeseci, ali je ovo prvi put da pratim T i sve druge simptome, tako da sve to moze biti a i ne mora. Pokrili smo sve te dane,a i dosta prije toga, cisto da budem sigurna!user posted image jer sam ja bila ubjedjena da mi je O 12, 13 dana ali sad je ispalo 14.
Vjerovatno vecina vas zna kakav je to pregalacki rad! Pokusacu da skinem w sluz pa da vidim sta ce se tada desiti.

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 37
5.3.2013 14:26:41   
nina76
Skinula sam opciju cervical f. ali je ostalo isto.

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 38
5.3.2013 15:23:03   
Maja1309
nina, znači da je i bez sluzi siguran da je po temp bila ovulacija, najbitnije da si ti to pokrila :)

Sad čekamo da vidimo plusić :)

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 39
5.3.2013 15:38:05   
nina76
Da, ispada tako. Jedino me buni to sto je meni kraci ciklus, obicno do 26. dana, tako da je ovo druga faza kraca. A mozda i nije isto svakog mjeseca. Vidjecemo, sad samo treba cekati a to je ono to je najgore...user posted image

(odgovor članu Maja1309)
Direktna veza do poruke: 40
5.3.2013 15:43:15   
Jole84
Nina dobrodošla,pridruži nam se i na drugim temama user posted image
O je pokrivena,pa držimo palčeve user posted image

Ovog meseca se i ja vraćam posle pauze ali se ne nadam previše,jer je bez stimulacije.
Danas je 1dc.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 41
5.3.2013 15:44:37   
Maja1309
i ja mrzim čekati... to mi najteže pada, a ona 2-3 dana pred vješticu, ma ti dani su mi najgora noćna mora, evo upravo sam čula da mi je kolegica trudna, 3mj u braku, prije u ovom tjednu sam čula za još dvije trudnoće bližih osoba, pa se pitam zašto bebač mene zaobilazi user posted image

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 42
5.3.2013 15:45:55   
nina76
Hvala na dobrodoslici!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 43
5.3.2013 15:49:21   
ivekpivek
user posted image ljudi moji evo mog grafa ,katastrofaa ,,,sta se desava nemam pojma ,,gdje sam stavila + na opk tad sam vidila skoro iste linije lh trakica ,,prosli grafovi temp stalo gore dolje isla a sad samo jedna te ista ,niti je oznacena O ,niti ista ,,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 44
5.3.2013 16:10:27   
nina76
Uputite me- sta je opk? Jos pokusavam da se snadjem sa FF, koristim samo osnovne opcije. Cekanje je strasno! Mogu da nemam pojma koji je dan i datum, ali uvijek bez greske znam koji da dan ciklusa! Koliko je to ludouser posted image Nadam se da nisam jedina.user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 45
5.3.2013 16:14:30   
ivekpivek
opk je test lh ,s tim odredujes ovulaciju

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 46
5.3.2013 18:35:20   
ceca111
devojke gde ja da skinem ili napravim taj grafikon user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 47
5.3.2013 21:03:03   
njanja52
ceco, odes na www.fertilityfriend.com i tamo pravis svoj grafik.user posted image

Zapamti: snovi postaju stvarnost, samo trebaš verovati.

(odgovor članu ceca111)
Direktna veza do poruke: 48
6.3.2013 12:45:42   
nina76
Nije mi jasno o cemu se radi?! FF mi je sad prebacio O za 16 dan, a do sada je bilo 14. Kako je to moguce ako mi ciklus traje najduze 26 dana? Potpuno sam zbunjenauser posted image
user posted image

(odgovor članu njanja52)
Direktna veza do poruke: 49
6.3.2013 15:47:59   
Maja1309
nina moguće je da ff pomjeri. to je normalno.

Ja sam to i mislila da će ti pomaknuti, jer mi nije bila velika razlika temp prije i poslije 14dc.

Ako ponovo u graf upišeš i sluiz W možda opet vrati na 14dc, nisam sigurna.

A reci mi ovaj 18dc, točkica na grafu označava da nisi mjerila u isto vrijeme kao inače temp, u koliko sati si mjerila inače a u koliko tak dan?

(odgovor članu nina76)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here