tatjan@ -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (3.10.2014 11:04:31)
|
Izvini bila sam na dorucku [sm=smiley1.gif], evo sad cu ti objasniti sta ja znam i kako sam ja uspela da zatrudnim sa neredovnim ciklusima. Ovulacijske trakice se mogu poruciti iz Engleske i nisu skupe, Ja porucujem 40 komada i izadje me oko 13 eura sve sa postarinom. Ista cena je i za testove trudnoce i ako te zanima poslacu ti link sajta. Moras samo da imas karticu kojom moze da se kupuje u inostranstvu. Kad dva, tri meseca pratis ciklus i odredis kada ti je ovulacija, onda mozete odnose tempirati tako da ih imate cesce kako se blizi tvoja ovulacija. Ja imam i probadanja u jajnicima kad mi je ovulacija, nekad tako jaka da moram da popijem brufen, a to ranije nisam znala dok nisam pratila ciklus, mislila sam da me boli tako stomak bezveze. Onda sluz.. kako ti se priblizi ovulacija, mozes da primetis ponekad kad se obrises nakon mokrenja neku sluz koja bas asocira na belance, znaci ne mora je stalno biti kad se brises.. ja, kad mi se blizi ovulacija, pocev negde od 13-14 dana, automatski pogledam u svaki papir kad se obrisem. Beli sekret ti moze biti infekcija a i ne mora, to bi trebala proveriti.. Ako nemas svraba, ne bi trebalo da bude, mozda samo imas pojacan tvoj prirodni sekret. Da se razumemo, ja kad imam taj plodni sekret kao belance, ujedno imam i sekret obican, to belance se pojavi samo povremeno prilikom brisanja i nemam ga uopste za vreme ciklusa sem tih par dana pred ovulaciju. Ako ne kupujes trakice, odnose imas posle 10dc bar svaki treci dan a kako ti se blizi O, mozes i cesce. Ako te zanima jos nesto pitaj. Ja sam takodje koristila lubrikant tokom odnosa, posto imam malo problem sa suvocom vagine, ali samo lubrikant koji pomaze zatrudnjivanju. Pise na njemu da kiad se koristi, sperma u vagini zivi duze, i ja mislim da mi je pomogao. Zatrudnela sam taj mesec kad sam pocela da ga koristim. Mana mu je sto je skup, oko 18 eura kosta na ovom mom engleskom sajtu.
|
|
|
|