RE: Bazalna temperatura - VIII deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (1.10.2014 9:38:42)

Madre, meni su ciklusi oduvek kratki, max 28 dana, pila sam sve sto treba, jednostavno takvi mi ciklusi.

madre -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (1.10.2014 9:40:54)

pa znam, i meni su ciklusi oduvek duuugi, ali to nije nesto sto je u redu, na tome treba poraditi[sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (1.10.2014 9:46:32)

IZVORNA PORUKA: madre

pa znam, i meni su ciklusi oduvek duuugi, ali to nije nesto sto je u redu, na tome treba poraditi[sm=smiley1.gif]

Mene je mama vodila kod gin kad sam imala 15-16god, bas zbog toga sto su mi ciklusi kratki, tada ustanovili da sam medju onim ženama koje imaju taj kratki ciklus, normalno za moje telo, e sad, ja vec godinu dana resavam to ali, mislim da mi pomažu samo babski lekovi [sm=smiley36.gif] cajevi i sl

tatjan@ -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (1.10.2014 10:42:59)

Lukrecija meni te tvoje temperature nisu logicne.. posle ovulacije treba da skoce i da ne padaju, moye eventualno 1-2 dana da budu nize od srednje temperature, ali ne vise od toga. Cak ti i Fertility Friend oznaci ovulaciju samo ako je tri dana za redom temperatura visoka. Postavi graf, pa da vidimo sta se tu desava.

Madre i meni su ciklusi dugi i doktorka mi je rekla da to i nije normalno da tako bude.. ovulacija 18-19-20 dana a lutealna faza 10-11 dana, zato i tesko ostajem trudna. Nisam cula to za utrogestan da produzuje lutealnu fazu?
Ja sam utrogestan pocela da pijem cim sam saznala da sam trudna, pa sve do 4-tog meseca. Imala sam dva spontana pre toga i Utrogestan uzela na svoju ruku, posle vadjenja krvi na progesteron. I bio mi je nizak, bila sam u pravu. Neki doktori nemaju pojma o ovome sta pricam, a medju njima je bio i moj doktor [sm=smiley13.gif]

madre -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (1.10.2014 11:10:21)

tatjana, iskrena da budem to je neko moje glasno razmisljanje, nisam ni ja cula[sm=smiley36.gif] zato sam joj rekla da pita gin...
a sto se tice tog tvog dugog ciklusa gde je O najkasnije 20og dana, sta bi ti meni rekla da ti kazem da mi je u ovom ciklusu O bila 55og dana!!![sm=zz_eek.png][sm=smiley36.gif] haos! koliki ti je bio progesteron?
ja ti zelim srecu pa da bezimo odavde[sm=kuza.gif]

17 joka -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (1.10.2014 11:16:12)

tatjana, nazalost mnogi dr. neznaju mnogo sto sta

a vas dve da letite odavde[sm=bravo.gif]

Lukrecija -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (1.10.2014 12:59:14)

Ne znam nažalost staviti graf , i ne znam da li sam uglavnom dobro ukucala , ja sam se ravna po ovome : Ključni dani ciklusa su:

Graf ću staviti od doma , očito s posla ne mogu

- 13. ili 14. dan: ovulacija
- 21. dan: Porast temperature ako je došlo do trudnoće
- 25. dan: Pad temperature ako nije došlo do trudnoće.
sa jedne stranice sam čitala jer mi je bilo čudno što mi je skočila temperatura 20. dan pa ponovno 23. dan . Sad me nešto bolka dolje kao da ću dobit .

Lukrecija -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (1.10.2014 13:36:37)

Cure ja sam totalni neznlica , a šta ću prvi mjesec to sve pratim , naučit ću. Kad se događa implatacija ? Da li je moguće da je ta lagana bol od toga , ja mislim da je 10 dan danas od ovulacije.

Lukrecija -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 9:34:01)

Ima koga , podrška , pomoć ? Danas 25 dan ciklusa 36,8 temperatura i dalje povišena inače je oko 36 , max 36,4 , jučer se oko 12 sati javili grčevi koji su trajali do navečer danas su več manji , nekako mi je trbuh vruć šta bi mogli biti ti grčevi može pomoć?

Lukrecija -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 16:53:00)

http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php

EVO MOJ GRAF NADAM SE DA ĆU USPIJET

Ivanka 75 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 16:56:07)

IZVORNA PORUKA: Lukrecija

http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php

EVO MOJ GRAF NADAM SE DA ĆU USPIJET

Kad kliknem na tvoj graf izlazi mi moj [sm=smiley36.gif]
Idi na slikomat.com, pa posle Naloži sliko iskopiraj link "koda za forume", nećes promasiti

Ivanka 75 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 16:59:53)

A evo ga moj, iako je temp iznad linije mislim da kreće...

[img]http://www4.slikomat.com/13/1002/2te-downlo.png[/img]

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 17:33:46)

Drage moje ja sam danas imala x [sm=smiley36.gif] a temperatura je danas skocila do duse ne mnogo od 36.5 na 36.7 sto znaci najverovatnije daje juce bila O tako da su mi niske sanse za [sm=nosecka.gif] jel tako[sm=zmeden.gif] evo i graf [img]http://www.fertilityfriend.com/home/4a4668//thumb.png[/img]
My Ovulation Chart

Lukrecija -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 17:38:36)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1002/p8l-fotogr.png[/img]" target="_blank">http://[img]http://www4.slikomat.com/13/1002/p8l-fotogr.png[/img]

jel sad ok?

eca89 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 17:39:56)

Amelia, duso ako te to tjesi, ja uopste nisam imala odnos na dan ovulacije, kada sam u tom mjesecu ostala trudna i najmanje sam se nadala, jer nismo tad pogodili, tako da kad se najmanje nadas doci ce tvoje [sm=rozacrtici.gif]

Ivanka 75 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 17:44:54)

Lukrecija, ja islim da si ti [sm=nosecka.gif]
Ovo je obećavajući graf [sm=smiley1.gif]

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 17:47:38)

IZVORNA PORUKA: eca89

Amelia, duso ako te to tjesi, ja uopste nisam imala odnos na dan ovulacije, kada sam u tom mjesecu ostala trudna i najmanje sam se nadala, jer nismo tad pogodili, tako da kad se najmanje nadas doci ce tvoje [sm=rozacrtici.gif]

Eca hoces reci da si imala odnos nakon ovolacije ili pre? Nisam te bas razumela..ali sve u svemu ja se nadam pa videcemo [sm=smiley1.gif]

Lukrecija -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 17:50:24)

Ivanka 75 zašto to misliš ja na tom grafu ništa ne kužim , kad je po njemu bila O? Ja sam mislila da je 14 dan ciklusa kad je temp. skočila na 36,6 ili?

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 17:52:54)

Lukrecija imas privatnu poruku pogledaj je[sm=smiley1.gif]

eca89 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 17:53:37)

IZVORNA PORUKA: amelia

IZVORNA PORUKA: eca89

Eca hoces reci da si imala odnos nakon ovolacije ili pre? Nisam te bas razumela..ali sve u svemu ja se nadam pa videcemo [sm=smiley1.gif]

Imala sam draga i pre i posle, ali bas na dan o nisam, e sad ne znam koji sam dan tacno ostala.

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 17:58:20)

[/quote]

Imala sam draga i pre i posle, ali bas na dan o nisam, e sad ne znam koji sam dan tacno ostala.
[/quote]
Sigurno je dasi ostala[sm=nosecka.gif] od odnosa pre Ovulacije jer ovo suprotno je skoro nemoguce ali sve u svemu sada nosis svoju[sm=duda.gif] hajde povoci me bas sam se dugo ovde zadrzala

eca89 -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 18:02:00)

Vucem, vucem,[sm=kuza.gif] svom snagom i vjerujem da ce svako ovde da doceka svoju [sm=duda.gif], puno te [sm=smiley31.gif]

Lukrecija -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 18:14:38)

može netko prokomentirat moj graf pliz[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

amelia -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 18:30:36)

Lukrecija nisi ga stavila pokusaj ponovo

Lukrecija -> RE: Bazalna temperatura - VIII deo (2.10.2014 18:33:52)

MA JESAM KAO SLIKU IVANKA 75 GA JE KOMENTIRALA VIDI ISPRED TVOJE PORUKE DA IMAM PP

Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sledeća stranica >   >>