RE: Letovanje 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

dunja RR -> RE: Letovanje 2013. (26.6.2013 14:47:37)

Pisala sam i toj devojci, ona je toliko oduševljena vilom, nije mi pisala detalje, ali sam je sinoć priupitala, jer je i sama rekla da pitam sve što me zanima. Sada je čekam [sm=smiley1.gif]

Zirafica Tackica -> RE: Letovanje 2013. (26.6.2013 20:06:06)

Ja cu ove godine preskociti ljetovanje. [sm=smiley13.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2013. (26.6.2013 20:08:56)

Pisala mi, detaljno, sada sam sigurna da nisam pogrešila. Sada još samo da na dođe [sm=hudicek1.gif]
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Pisala sam i toj devojci, ona je toliko oduševljena vilom, nije mi pisala detalje, ali sam je sinoć priupitala, jer je i sama rekla da pitam sve što me zanima. Sada je čekam [sm=smiley1.gif]

sirko -> RE: Letovanje 2013. (26.6.2013 20:17:56)

zirafice a gde ste letovali ranije?? pisala si negde da ti je italija ostala u secanju??

MASHKA -> RE: Letovanje 2013. (27.6.2013 8:00:53)

nema jovice da nam se javi a ja jedva čekam njene utiske sa Sitonije!?

gagana83 -> RE: Letovanje 2013. (29.6.2013 17:10:52)

Drugari, ja se vratila!
Posle Tasosa smo bili u Jerisosu, na trecem prstu Halkidikija.
Jerisos kao mesto, nista posebno, drugaciji je, ne lici na tipicno grcko letovaliste, nema guzve, nema vasara po ulici, ali je meni tamo bilo ok. Plaza je lako lepa i dugacka, nema guzve na njoj. Dosta je skuplje u odnosu na Tasos, recimo, pivo u beach bar-u je 5e. Blizu je ostrvo Amuljani na koje smo isli jedan dan.
Tasos je predivan, miran i ususkan, ljudi su nasmejani i ljubazni, priroda je fantasticna. Ne zovu ga za dzabe Smaragdno ostrvo. Plaze nisu kao na ostrvima u Jonskom moru, cak nisu lepe ni kao na Sitoniji, ali ukupan utisak je fenomenalan, tako da je vrlo verovatno da cemo se tamo vratiti i sledece godine. I obavezno isti smestaj kao ove godine.

Maraj -> RE: Letovanje 2013. (29.6.2013 19:31:56)

Gde ćeš ti biti u Pargi ili još ne znaš?

Evo, mi smo ovo rezervisali u Pargi
KLIK

adulence -> RE: Letovanje 2013. (29.6.2013 20:32:13)

IZVORNA PORUKA: MASHKA

nema jovice da nam se javi a ja jedva čekam njene utiske sa Sitonije!?

gledam joj slike vidim da uziva

wivern -> RE: Letovanje 2013. (29.6.2013 20:40:56)

Ja sam ove godine zavrsila sa godisnjim....bila na Tasosu...i za sada moj favorit i dalje ostaje Krf...

dunja RR -> RE: Letovanje 2013. (29.6.2013 20:45:30)

A ja sam na potpuno drugom kraju Parge [sm=smiley36.gif], ka plaži Lichnos, koja mi se čini najviše po mom ukusu, pa sam zato tražila smeštaj na putu za nju.
IZVORNA PORUKA: Maraj

Gde ćeš ti biti u Pargi ili još ne znaš?

Evo, mi smo ovo rezervisali u Pargi
KLIK

dunja RR -> RE: Letovanje 2013. (29.6.2013 20:46:46)

Wiv, pa kad si stigla? Daj neke sličke [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2013. (29.6.2013 20:53:56)

IZVORNA PORUKA: wivern

bila na Tasosu...i za sada moj favorit i dalje ostaje Krf...

Što se Grčke tiče, ja bila do sada na kopnu (Olimp. deo i Atina), a od ostrva na Krfu i Skiatosu. Ostrva su mi favorit, ali ih za sada ne poredim, Krf i Skiatos su potpuno drugačija ostrva, i u oba sam se zaljubila. Mislim da će i Parga ostati u mom srcu, videćemo .. A onda su mi želje Krit, Rodos, Lefkada, Peloponez i želja nad željama (što se Grčke tiče) - Kefalonija [sm=smiley1.gif]

Moj moto - kada se spoje Srbija i Grčka, dobije se SRČKA [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (29.6.2013 20:59:37)

Jaojj i ja gledam slike jedne poznanice na fb , upravo se vratila sa lefkade i ja sam se zaljubila u njene slike, ako ove godine ne uspemo da odem tamo zbog mojih ispita, sledece moramo otici, deluje predivno i fantasticno[sm=bravo.gif]...a iskreno da Vam kazem ne ide mi se u cg ni malo, i mm mi kaze da se zale ljudi na prelazu da je i tamo vreme kao kod nas bezveze....[sm=zmeden.gif]

gagana83 -> RE: Letovanje 2013. (29.6.2013 21:33:27)

Ja mislim da sam ja jedina koju Lefkada nije odusevila. Daleko od toga da nije lepa, plaze su fenomenalne, Porto Kaciki je mozda i najlepsa plaza u Grckoj, ali su na mene veci utisak ostavili i Sitonija i Zakintos i Tasos [sm=smiley24.gif]
Da se ogradim, na Lefkadi sam bila samo jedan dan, ali ono sto sam videla a to je nepristupacne plaze i gromna guzva na njima...nije mi to to. Narocito ne bih izabrala smestaj u Nidriju. Ako bih ikad otisla na Lefkadu, smestaj bih trazila u Ag. Nikitasu koji je blizu najlepsih plaza.I nikako u avgustu.

Ana RR -> RE: Letovanje 2013. (29.6.2013 21:50:31)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Jaojj i ja gledam slike jedne poznanice na fb , upravo se vratila sa lefkade i ja sam se zaljubila u njene slike, ako ove godine ne uspemo da odem tamo zbog mojih ispita, sledece moramo otici, deluje predivno i fantasticno[sm=bravo.gif]...a iskreno da Vam kazem ne ide mi se u cg ni malo, i mm mi kaze da se zale ljudi na prelazu da je i tamo vreme kao kod nas bezveze....[sm=zmeden.gif]

UM, mislim da je na Lefkadu bolje ići kada dete malo poraste, mislim da je lakše. Što se smeštaja tiče, apsolutno se slažem sa Gaganom, u Ag. Nikitasu se može naći fenomenalan smeštaj. I nikako u avgustu, tada je feragosto i sve vrvi od italijana, cene su vrtoglavo visoke a na plažama je oooogromna gužva.

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (29.6.2013 23:59:18)

E hvala Vam na savetima, ici cu sigurno, mada mm je vise za Zakintos, ali nam je to jako daleko zbog Une, ja bih negde blize, a Lefkada nam je preko Kosova bas blizu...

Gagana znaci svidelo vam se na Tasosu, i meni je bilo prelepo, ali ja se ne bih opet vracala, mozda za neku godinu...

jovana j -> RE: Letovanje 2013. (30.6.2013 0:05:55)

Mame cao [sm=smiley31.gif], moze li jedan brz odgovor? Mi letimo na more za nedelju i po, idemo u Kefaloniju (Grcka) i moram da vas pitam da li ste deci (moj sin ima god.i po dana) stavljali cepove u usi kad ste leteli avionom???
Pitam jer me ovde savetuju tako, navodno jer decu jako bole usi od menjanja nadm.visine i pritiska...
Hvala unapred!!!

Zemunka85 -> RE: Letovanje 2013. (30.6.2013 0:18:45)

Kada si na Lefkadi, Zakintos je samo jos predjes trajektom do kefalonije pa zakintos :-) . Mi smo sve obisli.
Lefkada je raj. Raj. Sto puta vise glasam za nju nego zakintos. Ocuvana priroda, lepse za odmor, manje fensi..a nema plaze koja nije bolesno dobra. Kolima se obidje sve za par dana. Mi smo bili u vasilikiju iu sred sezone tj 17.7 i predobar smestaj placali 10e po osobi. Uopste nismo stekl utisak da je skupo. Ponovo bih bas tamo isla pun pogodak i kvalikek i lokacija.

Ag nikitias je prepun. Bili smo dva puta i odlepili sta s kolima...

dunja RR -> RE: Letovanje 2013. (30.6.2013 0:26:22)

E hvala Vam na savetima, ici cu sigurno, mada mm je vise za Zakintos, ali nam je to jako daleko zbog Une, ja bih negde blize, a Lefkada nam je preko Kosova bas blizu...

Pa Lefkada i Zakintos su jedno pored drugog, tj što reče Zemunka, do Kefa. Ali sve je to tu ;)

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (30.6.2013 0:29:54)

Zemunka mozes li da mi posaljes link za smestaj, ako imas jos uvek, i ja sam pronasla neki upola jeftinij nego sto smo mi placali na tasosu oko 300 evra za 10 dana, a na Tasosu smo za apartman dali blizu 700 evra, ali vredelo je svake pare, posto smo vodili sveki da nam cuva unu, pa je imala i svoju sobu i kupatilo, samo nam je kuhinja bila zajednicka...

Inace nisam znala to za Zakintos, mracu da obavestim mm.[sm=smiley1.gif]

Jovana J , ne znam za avion, so sada smo putovali samo kolima..[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (30.6.2013 0:31:56)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Isla sam na google map, nisam ni znala da je sve to tako blizu, u mislima mi je bilo na drugoj strani, hahhahhaa[sm=smiley36.gif]

Zemunka85 -> RE: Letovanje 2013. (30.6.2013 0:35:41)

UM, sutra ti kuckam. Sada sam preko moba.
Ja sam bila 17.-27.8. a ne 7. i rekoh bas jesu bile guzve pogotovo za kola, zato smo imali smestaj pum pogodak a kolima se sve obidje.

dunja RR -> RE: Letovanje 2013. (30.6.2013 0:37:22)

Isla sam na google map, nisam ni znala da je sve to tako blizu, u mislima mi je bilo na drugoj strani, hahhahhaa[sm=smiley36.gif]

Ma mila, sve je blizu, to su ti Jonska ostvrva - Krf, Lefkada, Zakintos i Kefa. [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (30.6.2013 0:38:04)

E vazi [sm=smiley1.gif], hvala ti puno, da imam ja za svaki slucaj, nam avgust i odgovara zbog posla mm.

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (30.6.2013 0:39:55)

Ma mila, sve je blizu, to su ti Jonska ostvrva - Krf, Lefkada, Zakintos i Kefa. [sm=smiley1.gif]

Pa znam da pripada Lefkada Jonskom moru, ali ja sam umislila da je Zakintos negde dalekooooo kod Turske, a sada kada pogledam blizi nam je on nego Tasos....[sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>