RE: Letovanje 2013. (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Lu -> RE: Letovanje 2013. (11.6.2013 19:03:38)

Pa jel neko ljetuje u CG?
Kod nas u Bih je CG popularna među mladima, Budva, HN, mada idu i obitelji u apartmane.
Kakve su cijene u odnosu na Grčku baš me zanima?
Ja sam vidjela te neke nove hotele koji izgledaju fenomenalno a i plaže su mi lijepe i baš imam želju da odem tamo za promjenu.

dunja RR -> RE: Letovanje 2013. (11.6.2013 19:09:04)

Lu ja mislim da su cene tu negde.
Ali ja miris mora, boju, ma sve / Grčke (posebno Jonsku obalu), ne mogu da poredim sa Jadranom. Uvek se nekako Grčkoj vraćam, i znam da je tu i da me čeka [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Letovanje 2013. (11.6.2013 19:12:12)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ima, evo je
http://www.ringeraja.rs/forum/%C5%A0ta_spakovati_za_more%3F/m_552/tm.htm

IZVORNA PORUKA: nata11

Jel imamo neku temu za pakovanje? Nemogu da pronadjem, neradi mi pretrazivac. Cisto rekoh da prelistam posto sam vec krenula da pravim spisak [sm=smiley36.gif]

Lepa tema. Ali za one koji se pakuju sa klincima [sm=smiley36.gif] Ja sam mislila vise na neku unevrzalnu temu sa spiskovima, vidla sam da ima na drugim forumima.

Mislim da netreba nikakva potvrda za medjunarodno, samo uplatnica i vazeca vozacka.

Lu ja jok. Kada sam bila mlada i luda isla sam sada mi je bzvz. Obozavam ja Kotor da se nelazemo ali mi je em daleko, em je Kotor skuplji od Grcke (bar smestaj za koji ja znam).

dunja RR -> RE: Letovanje 2013. (11.6.2013 19:15:25)

Što ne znači da ne volim Crnogorsko primorje, tj. uvek mi je bilo lepo tamo. U Bečićima je bio hotel od tatine firme, tj. još uvek je (Beograd), pa smo redovno išli, uživancija. U Boki nekoliko puta, Radovići, Igalo, Kumbor, Kotor, zatim Petrovac dole. Ali što Nata reče išla sam kada sam bila mlada i luda. Nisam bar 12 godina.

Hrvatsku obalu celu obišli sa roditeljima kao klinci, deda nam živeo u Puli, pa krenemo od Dubrovnika pa na sever, obavezno obiđemo Plitvice (raj na zemlji). Nisam bila na ostvrvima, to bih možda volela.

Ali Grčka mi je drugačija, mirisnija, prisnija, volem je brate mnogo [sm=smiley1.gif]

Lu -> RE: Letovanje 2013. (11.6.2013 19:51:01)

Pa dobro to je ok, svako zna šta mu odgovara, ja nisam bila ni u CG ni u Grčkoj[sm=smiley36.gif]
Zanimaju me i cijene, HR je jako skupa i ja bi baš voljela negdje drugo otići ali mm...on ide gdje je najbliže i ne voli more, hvata se ladovine.
Prošle godine je jednom ušao u moru zaplivao i jednom u bazenu zbog malog da ga pokuša učiti plivati, ide samo radi nas.

liliana -> RE: Letovanje 2013. (11.6.2013 20:15:17)

Lu, ja letujem u CG. Ove godine ćemo u Šušanj.

Leax -> RE: Letovanje 2013. (11.6.2013 21:50:14)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

a za medjunarodnu dozvolu sam cula da treba neka potvrda iz SUPa koja kosta 1000din, da nemas bodove!

juce dobili medjunarodnu i nikakva potvrda netreba iz supa samo platis njima na licu mesta i to je to[sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Letovanje 2013. (11.6.2013 22:21:13)

hvala[sm=smiley1.gif]

MASHKA -> RE: Letovanje 2013. (12.6.2013 9:57:59)

hvala Laex na informaciji!

igorino -> RE: Letovanje 2013. (13.6.2013 21:21:02)

Mi ove godine neidemo nigde .. A tako mi je zao ..prvo leto mog Marka.Tata nam ide u bolnicu a mi ostajemo kuci [sm=smiley13.gif]

Moiraina -> RE: Letovanje 2013. (14.6.2013 18:51:00)

Mi smo sa našim letovanjem završili. [sm=smiley1.gif] Bilo je super, neke stvari su mogle da nas zaobiđu (stomačni virus kod bebca, loše vreme par dana - doduše, da je bilo lepše vreme, ne bih mogla da jurim drvca i paštete [sm=smiley36.gif]). Krećemo za Bg sutra ujutru, ostaje mi da nas spakujem večeras i to je to. Nadam se da će i povratak proći glatko, iskreno najviše bih volela da možemo da se teleportujemo nazad, no dobro. Baš danas pričamo kako bismo u septembru mogli da ponovimo sve, videćemo kakve nam budu finansije i situacija sa mojim poslom, pa ko zna [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2013. (14.6.2013 19:58:18)

Ja malopre rezervisala, potpisala, sutra plaćam - Parga, i jedva čekam odmoooor [sm=jezicek.gif]

viking -> RE: Letovanje 2013. (14.6.2013 20:02:46)

Kad na kraju idete, Dunja?

dunja RR -> RE: Letovanje 2013. (14.6.2013 20:10:28)

U julu Vik, rezervisala sam drugu vilu (ipak), u odnosu na onu koju sam držala 20 dana [sm=smiley9.gif], ali ipak mi je ovaj termin više odgovarao, zatim 10 noćenja je (u Argusu je bilo 9), i nije prizemlje nego sprat. Mislim da je vila za nijansu lošija od one koju sam želela, i malkice dalja od mora, ali ipak je prevagnuo termin pre svega. A cena je gotovo ista, za nijansu je skuplja ova druga ..

Nego ne pitah te, gde ćeš ti? I da li sam onda dobro razumela, rekla si ako uspe VTO (a uspela je [sm=bravo.gif]) idete u Grčku u julu? Gde ćete?

viking -> RE: Letovanje 2013. (14.6.2013 20:16:04)

Ne, to je bila varijanta ako ne uspe p abudem morala da koristim redovan odmor [sm=smiley36.gif] Ako sve bude u redu, onda idemo u septembru. Nemam pojma, još mi je sve ovo sveže da bih bilo šta planirala. Ne znam ni koliko je dozvoljeno putovanje u tako ranoj trudnoći, videću šta bude dr rekla. Ako budem smela da putujem, ja bih išla i u julu i u septembru!

dunja RR -> RE: Letovanje 2013. (14.6.2013 20:22:58)

E pa da, a ja gledala onu tvoju poruku pet puta, i čudim se otkud ćeš u julu na more ako uspe, tako si bila napisala. Al' od cele frke oko takilčenja ne stigoh da te pitam dal si obrnula, pa poruka ode u nepovrat [sm=smiley36.gif].

branki* -> RE: Letovanje 2013. (14.6.2013 22:50:35)

drugarice moje,mi sutra uvece krecemo put kalitee...nadam se da ce sve ispasti dobro i lepo[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Letovanje 2013. (14.6.2013 23:23:51)

Branki, lep provod vam želim i naravno lepo vreme [sm=smiley1.gif]

Leax -> RE: Letovanje 2013. (14.6.2013 23:48:36)

Branki srecan put zelim vam lepo i suncano vreme [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Letovanje 2013. (15.6.2013 10:20:08)

Da pitam ovde posto jevezano za letovanje, a Ksena bi sigurno mogla da mi odgovori [sm=smiley1.gif]
Kako pise na jogurtu koji kupujete kada ste u Grckoj. Ja jogurt obozavam pijem 2 dnevno i svake godine muku mucim da ga pronadjem. Obicno pogresim pa uzmem ili mleko ili mi daju kiselo.

dunja RR -> RE: Letovanje 2013. (15.6.2013 11:34:48)

Ja uplatila jutros, moja je sobica u Pargi [sm=sloncek.gif]

pandina -> RE: Letovanje 2013. (15.6.2013 11:40:45)

Dunja, odlicno [sm=sloncek.gif]

Figaro88 -> RE: Letovanje 2013. (15.6.2013 11:48:26)

Super Dunja.Mi smo isplanirali sve,ali mm jos ne zna kada ce dobiti odmor.Plasim se da cemo izvisiti za apartman[sm=smiley13.gif]

gagana83 -> RE: Letovanje 2013. (17.6.2013 7:47:29)

Drustvooo
Pozdrav sa suncanog Tasosa!
Obecala sam izvestaj cim stignem, ali je internet bio jako los, sad su ga sredili pa se javljam.
Tasos je prelep, Pekari (plaza na kojoj smo mi smesteni) je super, mirno je i slatko,samo par taverni uz obalu, jedna prodavnica sa picem i suvenirima i to je sve. Ko zeli zivot i buku na 15 min pesaka je Potos a na 30-40 je Limenarija.
Plaza ispred je fina, pescano-sljunkovita, u vodi ima stena, mada ima i jedan deo plaza koji je bez stena. More je mirno i lepo.
Potos pored ima bas lepu plazu, pescana je, ali je za moj ukus malo previse nacickanih suncobrana na njoj, i malo glasnija muzika nego sto volim. Gradic je jako ziv uvece, klasicno grcko letovaliste, ali lepo.
Limenarija sa druge strane je preeeleeepa. Mirna i ljupka ali je plaza....onako.
Neko se raspitaivao za smestaj u kome smo. Mogu da kazem da nismo u Grckoj imali bolji smestaj. Vila je na samoj plazi, pogled sa terase je fenomenalan, svaki dan se cisti, imamo internet koji je u pocetku bio jao slab, sad je vec bolje.Studio je bas prostran, kuhinjica mala ali prakticna (jedina zamerka je sto nemamo lonce za kafu) Lezaljke ispred vile su besplatne.
Prekjuce smo bili na Aliki plazi koja je na nekih 20ak km odavde, bilo je malo guzve jer je vikend ali je plaza divan, tirkizna sa toplim morem i dugim plicakom.
Juce smo bili u karantinu jer mi se dete razbolelo :( a ni muz nije bolji, ali su od jutros vec bolje
Toliko od mene, pozdravčić

Anoniman -> RE: Letovanje 2013. (17.6.2013 8:31:50)

Izvestaj sa Peliona: Agios Ioannis je simpaticno seoce, plaza je sljunkovita, ali lepa, more je kristalno cisto, pored ima i jedna pescana plaza, ali nismo stigli tamo. Sad je bilo mirno, nije bilo puno ljudi. Problem u selu je nedostatak mesta za parkiranje. Hotel je bio ok, ali nasa soba je bila jedna od 3-4 koje nisu imale balkon! To bi bio problem da smo ostajali duze jer ne bismo imali gde da susimo peskire i kupace. Pored sobe odmah nam je bio izlaz na terasu sa koje se ulazi i na bazen.
E, sad, veliki problem sa Pelionom je put. Solun - Volos je auto-put, ali u jednom smeru kosta 24 e. Od Volosa do Ag. Ioannisa ima manje oko 50ak km, ali se putuje vise od sat vremena jer je put apsolutno grozan. Sav je u krivinama, neke su bukvalno od mozda ne 360, ali 300 stepeni sigurno, i to sve uz uzak put i veliki nagib (prvo penjanje, posle spustanje).

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>