jovicaa -> RE: Letovanje 2013. (30.5.2013 15:12:03)
|
snelle ja cu, ako sve bude islo po planu, imati sveze informacije sa letovanja sa dvoje male dece na halkidikiju, putujemo ladom nivom.. tako da cu ti za mesec dana reci kakvo je iskustvo sa dvoje male dece[sm=smiley1.gif] ali ja sam uvek ZA. prvo more je neprocenljivo zbog zdravlja, kako decjeg, tako i vaseg. drugo promena, odmor, avantura i za decu i za vas... mislim da je neprocenljivo ici, naravno za sve koji imaju mogucnosti. bas smo pricali mm i ja i skontali da bi nam skroz bio bedak, da ostavimo decu i idemo sami na more.. letovanje jednostavno ni ne zamisljamo bez dece. ne znam, mozda bi mi bilo ok, recimo da oni jednog dana kada budu veliki idu sa skolom, ili babom i dedom, a mi posebno. ali da oni ne idu na letovanje, a da mi idemo, to mi ne bi prijalo.... ja se ionako najvise radujem tome sto ce oni da se brckaju i uzivaju. kada je aleks imao sedam meseci isli smo na more i on je uzivaoooooo, kupao se, spavao bolje nego ikad, ma divno je bilo! sto je manja beba to je lakse cini mi se. tu oko 5,6,7 meseci je idealno. najlakse je tada. posebno ako beba samo sisa.
|
|
|
|