Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolje upucavanje 14.3.2012 16:30:50
|
|
|
|
Verus
|
ljubicice
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 14.3.2012 16:44:53
|
|
|
|
vukosava
|
Imam jedan vic neprimeren mozda za forum i malo politicki nekorektan: Muva Crnogorac devojku: On: "Vidjase ti mala onu zvijezdu gore nanebu?" Ona: "Vidjame, vidjame". On: "Vidjase ti mala onu drugu gore zvijezdu nanebu?" Ona: "Vidjame, vidjame". On: "Dosta je bilo romantike, skidaj gace!"
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 14.3.2012 16:47:42
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR ljubicice Verka moja
|
|
[Obrisana poruka] 10.4.2012 21:27:26
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 10.4.2012 21:30:02
|
|
|
|
bebać
|
joj....ja pročitah na FB ' ušao bi u nju, k'o budala u kredit' ahahahhha
|
|
[Obrisana poruka] 10.4.2012 21:32:34
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 18.4.2012 22:30:33
|
|
|
|
magnetic
|
jedan lik mi je jednom davno prisao sa izjavom :''imas usne boje hljeba' .Ja reko"crnog ili belog"? I jos jedan :''cao ja sam Romeo''. ja:''ja sam Julija" Covek vadi licnu kartu i stvarno se zvao Romeo nesto.
|
|
RE: Najbolje upucavanje 18.4.2012 22:32:31
|
|
|
|
branki*
|
o,romeo,romeo
|
|
RE: Najbolje upucavanje 18.4.2012 23:13:36
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: gagi Kada sam bila cura upoznala ja jednog lika. Muvo on nesto mene,u jednom momentu je rekao Joj mala podero bi te ko krmak masnu vrecu Ma upisah se od smijeha u gace. Nisan znala za ovu temu bas je dobra. Ali gagi ovo mi je najsmjesnije zamisljam ti facu kad ti je to rekao.
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 19.4.2012 9:31:37
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja se ograđujem , moja naveća ljubav je bio Crnogorac , ali od onih NORMALNIH , znači - ima ih i takvih , u većini Moj muz je Crnogorac ili ti svekar mi je dosao odande Ali moj muz je divan voli zivotinje i nece da šuta kuce Ima ih i normalnih ali vala i onih Crkla sam od smeha
|
|
RE: Najbolje upucavanje 19.4.2012 9:41:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman -jao cico koliko ti mene podsećaš na moju 4. ženu!? -pa kolko si se ti to puta ženio? -pa 3.puta...
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 19.4.2012 9:47:10
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: gagi Kada sam bila cura upoznala ja jednog lika. A šta si sad, frajer?
|
|
RE: Najbolje upucavanje 1.5.2013 22:11:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. sa sa-x "Kako imas kurpne oci...mora da si imala tvrdu stolicu dok si bila mala"
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 5.11.2018 16:44:24
|
|
|
|
Dora89
|
Dobra fora je i ono:- Imam sat koji sve pogađa i na njemu piše da ti nemaš gaćice.- Nije ti tačan sat, ja imam gaćice. - Au, izgleda da žuri pola sata.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?