Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolje upucavanje 8.4.2010 14:06:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Sedim u bašti jednog novosadskog kafića... Ne sećam se koja godina je u pitanju, recimo da sam bila punoletna tada ... Stiže papirić (konobar ga donosi sa sve pićem..).. Na njemu piše... Kad hodaš ne zastajkuješ, zemlju ne dodiruješ i mene ne primećuješ.... Ovo piće me je iznerviralo, jer ne primam piće... ali ideja... Borini stihovi ...e, to me je oborilo ... (posle mesec - dva hahahahah) A možda samo je najveći uticaj imala činjenica da sam bila mlada i luda ...
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 8.4.2010 14:10:13
|
|
|
|
Anoniman
|
juče sam čula na radiju s masu ovakvih fora,ali najjača mi je bila ona koju je meni jedan dečko pre sto godina servirao... -jao cico koliko ti mene podsećaš na moju 4. ženu!? -pa kolko si se ti to puta ženio? -pa 3.puta...
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 8.4.2010 14:17:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Moram da napišem kad je mene startovao jedan kršni Crnogorac ... Tipičan primer nabildovanog drvoseče iz nekog sela u brdima Crne Gore sišao je sa svog brda i zapazio me . Jurio je moju drugaricu nedeljama moleći je da me ubedi da odem s njim na piće . I tako , ja pred odlazak iz CG zbog drugarice pristanem da izašem s njim , i sad , šetamo mi šetalištem ka Igalu , on se širi k'o ćuran , lupeta kako je tukao ovog i onog ...Kako je jak , hrabar i šta ti ja znam ... Odjednom se iza nas stvore dva mala kučeta , ma nema šta da ih vidiš , mašu veselo repićem , ja se okrenem ka njima s namerom da ih pomazim, a ovaj idiot pobeleo u momentu kad ih je video .... Zaleteo se i svom snagom šutnuo jadno kuče koje je odletelo 2 metra u vazduh i palo na beton jaučeći . Ja počinjem da vrištim na njega : majmune , skote , šta radiš, bolesniku jedan ... On odgovara , tipičnim naglaskom : BEŽI BOGOTI , MENE JE KAD SAM BIO MALI IŽJELO JEDNO PAŠČE I OD TADA MI VALA NEĆE NI PRISMRĐET . AJDE MIČI SE OD NJEGA , NEK CRKNE !!! Eto , najupečatljivije ostavljanje utiska na devojku ikad !!!
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 8.4.2010 14:19:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Eeeeeeeeeeeee pa ne znam šta bih mu sve uradila za to šutanje jadnog kučeta..!!!! *BEM TI JUNAKA!
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 8.4.2010 14:22:32
|
|
|
|
Anoniman
|
toliko o nji'ovom ČOJSTVU I JUNAŠTVU stoka
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 8.4.2010 14:26:57
|
|
|
|
dacca
|
IZVORNA PORUKA: banini toliko o nji'ovom ČOJSTVU I JUNAŠTVU stoka Hejjj, ogradite se malo!!!!!
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 8.4.2010 14:28:26
|
|
|
|
Mari86
|
ubedljivo mi je najgora ona... On: dali su ti mama i tata lopovi ? Ja (vec besno) : NISU ŠTO? On: Pa ko je onda ukrao zvezde sa neba i stavio ih u tvoje oči...
|
|
RE: Najbolje upucavanje 8.4.2010 14:29:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se ograđujem , moja naveća ljubav je bio Crnogorac , ali od onih NORMALNIH , znači - ima ih i takvih , u većini
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 8.4.2010 14:31:58
|
|
|
|
dacca
|
Naravno! Mi sa primorija ne gotivimo bas sjevernjake, jer su stvarno strvine! Cast izuzecima
< Poruku je uredio dacca -- 8.4.2010 14:32:22 >
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 8.4.2010 14:32:33
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja se ograđujem , moja naveća ljubav je bio Crnogorac , ali od onih NORMALNIH , znači - ima ih i takvih , u većini Moj muz je Crnogorac ili ti svekar mi je dosao odande Ali moj muz je divan voli zivotinje i nece da šuta kuce Ima ih i normalnih ali vala i onih
|
|
RE: Najbolje upucavanje 8.4.2010 14:33:11
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: dacca Naravno! Mi sa primorija ne gotivimo bas sjevernjake, jer su stvarno strvine! Cast izuzecima Cek,cek koji su to? Muzeva rodbina je sva na Zabljaku?!
|
|
RE: Najbolje upucavanje 8.4.2010 14:41:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam živela 7 godina na primorju CG i tamo su momci sasvim ok . I primorje je bilo zaista fino dok nisu sišli s raznih brda neki agresivni pojedinci . Iskreno , ne volim Nikšićane i momke iz okoline tih krajeva jer mi ni jedan nije ostao u lepom sećanju a sve tuče ili nešto još gore po primorju bile su povezane sa njima . Naravno , opet govorim - čast izuzecima ... i primorcima .
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 8.4.2010 16:38:17
|
|
|
|
ksenija81
|
Za reprizu jedne nove godine pre jedno sedam godina za vece me je startovalo desetak tipova. Ja vec onako smorena od svega toga primetim da se jedan namerio prici i vec mi je bilo muka... Rece on: ako ikada budes htela da budes fudbaler, zovi me da ti budem menadzer... ovoliko suteva u zivotu nisam video... Naravno i njega sam sutnula
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 11.4.2010 1:56:32
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Mogu li da se upoznam sa devojkom ? -pita pristijan mladic lika sto me je celu noc smarao Ne moze - odgovara smarac Dobro - rece lik i smaraca sa sve stolicom pomeri Momak sedne do mene i krene sa klasicnom zvakom, kako nije mogao pogled da odvoji, kako me je spazio cim me je ugledao Pomislim o,neee i ovaj smara Slusaj momak, trenutno ih imam trojicu, pa za tebe nemam ni mesta ni vremena, a i nisi moj tip - kazem liku ne bi li ga skinula U redu, nego me zanima koji te od njih j..e, da mu makar popus.m. Vise ne izgleda tako pristojno, pomislim Ti si lud - kazem ja Jesam, a sta cemo piti - pita on Evo nas vec 12 godina pijemo svaku jutarnju kafu, od toga smo 10 godina u braku. I nikada nam nije dosadno.
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 24.6.2010 23:17:23
|
|
|
|
Mitea
|
Nisam lep, ali znam da volim, to mi je baš bilo simpa
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 15.11.2011 18:12:45
|
|
|
|
beboni
|
Cula sam za ovu odvalu,kaze tip devojci; - ti si traktor koji ore po mojim osecanjima...
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 15.11.2011 18:40:48
|
|
|
|
mikica sa
|
Neki dan setamo mm, ja i Luka u kolicima u rodnom gradu mm. Vec je pao mrak i dosta je omladine vani posto je vikend. U jednom trenutku s moje lijeve strane (mm je s desne isao) prilazi tip i pocinje uporedu sa mnom da seta i odjednom mi kaze: "ovakva sam kolica oduvijek zelio da imam" Naravno, ja sva zblanuta ne znam ni sta da kazem ni kako da se ponasam a ovaj moj sreco skoci odmah meni iza ledja na tu stranu izmedju nas dvoje i zagrmi "pa kupi ih sebi onda!!!" Tip se samo okrenuo i nestao. Mm gundja i prica sebi u bradu kako me htio bariti a ja da crknem od smijeha.
|
|
RE: Najbolje upucavanje 15.11.2011 19:41:09
|
|
|
|
bebać
|
Moji su sve nešto obećavali, fora 'tvoj sam' i tako to slaba vajda od svega ovoga bi al' da,sjetih se, m mi je poslao poruku neku šašavu i nekako me 'kupio'...pošto smo se mi prvih dana vidjali i ispijali kafu,meni je bilo simpa sa njim i zanimljivo, a on kaže 'da je ispipavao teren, da me napadne', kupio ti on cd od Done Ares,ja je volila slušat, i dali u taj 'naš kafić' da pusti konobar, m je bio negdje na terenu radio a ja u tom kafiću, kad ja vidim nema na cd-u te 'moje' pjesme, i ja ti njemu pošaljem sms da je ofulo cd, kad šalje on meni sms ' slobodno ti kaži da si me poželila, nemoj da se stidiš' ja ništa nisam odgovorila, ali je 'ubo', tad sam već bila 'pečena' ali sam se još nešto kočoperila u fazonu da neću
|
|
RE: Najbolje upucavanje 23.11.2011 11:09:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Moram da napišem kad je mene startovao jedan kršni Crnogorac ... Tipičan primer nabildovanog drvoseče iz nekog sela u brdima Crne Gore sišao je sa svog brda i zapazio me . Jurio je moju drugaricu nedeljama moleći je da me ubedi da odem s njim na piće . I tako , ja pred odlazak iz CG zbog drugarice pristanem da izašem s njim , i sad , šetamo mi šetalištem ka Igalu , on se širi k'o ćuran , lupeta kako je tukao ovog i onog ...Kako je jak , hrabar i šta ti ja znam ... Odjednom se iza nas stvore dva mala kučeta , ma nema šta da ih vidiš , mašu veselo repićem , ja se okrenem ka njima s namerom da ih pomazim, a ovaj idiot pobeleo u momentu kad ih je video .... Zaleteo se i svom snagom šutnuo jadno kuče koje je odletelo 2 metra u vazduh i palo na beton jaučeći . Ja počinjem da vrištim na njega : majmune , skote , šta radiš, bolesniku jedan ... On odgovara , tipičnim naglaskom : BEŽI BOGOTI , MENE JE KAD SAM BIO MALI IŽJELO JEDNO PAŠČE I OD TADA MI VALA NEĆE NI PRISMRĐET . AJDE MIČI SE OD NJEGA , NEK CRKNE !!! Eto , najupečatljivije ostavljanje utiska na devojku ikad !!! [/quote koji bolesnik moj muz je Podgoricanin,starosedeoc i nikada prije njega nisam srela bice puno ljubavi za sve i svakoga od zivotinja jedino je mazio macku..tako da je on imao najjaci utisak na mene. A prije nego sam upoznala MM,udvarali su mi se razni Crnogorci..elem radila sam u jednoj poslasticarnici pored restorana i kada se gosti vracaju sa rucka mogu pojesti kolac,popiti sok,vodu.Bile su to sportske igre raznih kolektiva u kojima je bio i MM,ali nismo se poznavali..i njih 5-6 kolega mm POREDJAJU MI SE NA SANK I MALA CASU VODEE..I jedan od njih mi kaze DJE TI JE MUZIKA MALA? kazem ja MOGU JA DA VAM PEVAM!! ONI: MOZEE JA:ZNAM SAMO ONU Poji Mile volove na reci.. JEDAN OD NJIH:OVA MALA NAS ZAJEBAVA Proculo se to i MM dosao da upozna TU STO POJI VOLOVE..
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 14.3.2012 16:10:56
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Pre par godina kaze mi lik "Oci su ti kao dva bistra jezera, mogu li da se okupam u njima?" Ja "NE" On "Mogu li makar noge da operem?"
|
|
RE: Najbolje upucavanje 14.3.2012 16:16:31
|
|
|
|
vukosava
|
Bas gledam sta znaci "upucavanje" (meni puske u glavi)... Jel to "startovanje"? Ako jeste evo jednog starta mog pokojnog druga (tako smo se upoznali): Sta mlada dama radi sama? Znas da si ruzna kad si tuzna?
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 14.3.2012 16:22:04
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 14.3.2012 16:25:16
|
|
|
|
ljubičica
|
seljak
|
|
[Obrisana poruka] 14.3.2012 16:27:03
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolje upucavanje 14.3.2012 16:28:40
|
|
|
|
ljubičica
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: