Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 14.6.2017 13:40:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dosta ljudi se boji a naj lakse je ici dok su bebe
|
|
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 0:50:17
|
|
|
|
Dora89
|
Mi cemo ici u julu, sa godinu i po dana. Iskreno, prosle godine nisam htela, jer mi nije cimj samo da se tagujem na moru, nego da stvarno uzivam, a ne osecam da bih uzivala sa bebom koja je tek pocela da sedi. Ali, to je samo moje misljenje. Planiram da se budimo rano, doruckujemo i idemo na plazu, vratimo se u 11, uzinamo, odspavamo, rucamo, pa u 5 sati opet na plazu, potom vecera, setnja i spavanje. Javljam utiske kad se vratim!
|
|
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 5:44:09
|
|
|
|
Sandricak
|
Mi planiramo da krenemo nocu kad zaspi bebac... negde oko 22h... planiramo CG... pa cemo videti... a pakovanje, sto kaze Anck najvise vremena treba za bebca... nama po koji sorc majicice papuce kupaci i peskiri.Makiju isto...
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 8:41:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Dosta ljudi se boji a naj lakse je ici dok su bebe Slažem se :) I mi smo putovali kad je sin bio beba.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 11:55:40
|
|
|
|
emicaa
|
Ma meni je pakovanje najmanji problem,tu sam profi. A ako u avionu htjedne puzati cim uzletimo neka ide
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 12:01:02
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Emice, neka ga. Moj G je zabavljao citav avion, dobio od neke babe lizalicu. Isto smo putovali 2.5h. Gde ste resili da idete na letovanje?
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 12:05:31
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice idemo na Krit,Malia.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 13:17:52
|
|
|
|
vocicana
|
Emice blago tebi za tu profesionalnost, valjda cu i ja uskoro moci da se pohvalim tom vestinom, bas me smara planiranje, a dugo cemo i ostati, pa mogu i nesto da properem rucno. Vec mi je muka zbog letovanja, ali valjda ce ovaj malisan prohodati, kada vec pelenu nece da skine do tada.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 13:40:05
|
|
|
|
emicaa
|
Voci napravis spisak i pakujes po njemu ako ti je lakse.Ja sam tako sa Dorom kad je bila beba.Sad spakujem nas cetvoro za dva sata najvise.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 13:47:15
|
|
|
|
vocicana
|
Uvek Emi i ja po spisku, ali sam uvek jako nervozna pred put, tako da mi uvek pokvari reaspolozenje. Mada se nadam da ce mi more znaciti vise, da ce mi lakse biti bar za nijansu.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 13:51:43
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Voci, sve i da zaboraviš nešto ima tamo da se kupi. Tako da , ne opterećuj se puno, gledaj da više uživaš.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 15:55:19
|
|
|
|
emicaa
|
Najbitnije da imas kod sebe pare i dokumenta.Ostalo sve mozes kupiti
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 22.6.2017 10:01:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Rekla sam stapni iz torbe ne vadim pa gde god da se nadjemo samo bzzzzz na brzaka spremna rucak
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVEPovodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?