Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 7.3.2016 9:11:09
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj T je imala pola godine kad smo prvi put išli sa njom za Bosnu,1200 km.Putovali smo noću,e sad tu nam je problem što ja ne vozim pa mm sustigne umor negdje na pola puta onda mora odspavati 2-3 sata i tu gubimo vrijeme.Sad krećemo pred zoru,oko 3-4 i nemamo problema,mm vozač a ja animator
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 7.3.2016 9:16:17
|
|
|
|
lesica
|
Maraj, ajmo redom. Prrošle godine D je imao 4 meseca kada smo išli na more. Nama najvažnije jer ni mi ne volimo noćnu vožnju, je komotno putovanje. Dakle, mi uvek krećemo dan ranije, pa na pola puta prespavamo. zašto to radimo? Jer nam je lakše, ne stignemo kao samleveni ( nevažno potpuno imali nemali decu) Sutradan smo krenuli ujutru, klinci još spavali, usput smo stajali na svakih sat, sat i po, dva... zavisno od D, kad je trebao da jede, da se presvuče i slično. A i mi da se protegnemo. Oboje su sve vreme u sedištima. Klima je radila normalno, nikako sniženo ne znam koliko. Pred samo stajanje je isključimo, otvorimo prozore da se aklimatizujemo pre izlaska napolje i to je to. Ove godine ćemo ponovo tako, samo lagano. Odmor je i to putešestvije.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 7.3.2016 9:17:14
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi smo prosle godine za 1. Maj isli kolima za Nemacku. G je imao godinu i tri meseca. Super smo se proveli. Prva stanica nam je bila jezero Balaton u Madjraskoj. Onda Austrija, Bec pa Vels. I na kraju Frankfurt. Bas smo se lepo proveli. On je maltene ceo put prespavao. Bio je miran ko bubica.
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 7.3.2016 9:18:22 >
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 7.3.2016 9:21:45
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Evo teme za mene... dakle L sad ima 5 meseca. Planiramo pocetkom jula za Grcku. Dakle imace tad punih 9 meseci. Malo me plasi taj put. Mi ne volimo nocne voznje pa nam je i to priblem. Mozda da krenemo oko 4 ujutru.... kakva su vam iskustva sa klimom u kolima , ne sme da se pali nesto posebno zbog njih jer da , kako in reaguje nos na klimu u kolima? Mi smo redovno uključivali klimu, al ne sad baš da ohladi kao u frižideru, već da bude prijatno. Pa više se unervoze kad im je toplo, nego kad im klimom napraviš prijatniju atmosferu. Nemaš čega da s eplašiš, najlakše je kad su tako mali. P.S. Kad dobiješ drugo dete, smejaćeš se svojim postovima s prvim detetom. Koliko brinemo oko svake sitnice. Posle kad dobiješ drugo dete, kad se malo opustiš, vidiš koliko je sve to bilo nepotrebno.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 7.3.2016 9:31:41
|
|
|
|
Maraj
|
I mi smo do sad kao les kretali dan ranije. Prenociste nam je bilo u Solunu. Tu veceramo , prosetamo i prenocimo. Ujutru odmorni stizemo na plazu . Uz to ja nisam vozac. E sad to je sve bilo dok nismo imali dete. Ide mi se na more , al malo imam i tenziju oko tog putovanja , kako ce sve to izgledati....
|
|
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 7.3.2016 9:35:00
|
|
|
|
lesica
|
Maraj, a gde planirate? Pitam jer je vazno kako bi isplanirali da negde na pola puta pravite pauzu. Pa to moze biti ili oko Vranja ili negde u Makedoniji. Ne vidim sto bi bio problem put...samo lagano. To je odmor.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 7.3.2016 9:35:41
|
|
|
|
dijana1*
|
A tek trece kada dodje
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 7.3.2016 9:38:00
|
|
|
|
adulence
|
Maraj ako imas zelju i volju sve ce biti kako treba,kada su mali to je tako lako,mi cemo ove godine verovatno ,avgust ili septembar...sa Ivom smo prvi put isli imala je 9.meseci,ali putovali smo avionom tako da niko nije ni osetio put...mi takodje planiramo grcku i verovatno ce biti varijanta dan ranije sa prenocistem...
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 7.3.2016 9:43:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Ni sa Anom, ni sa Lukom nikad ne pravim problem oko putovanja. Ana je putovala do Bg-a prvi put kad je imala oko 5 meseci. Luka prvi put sa 3 meseca. Meni je najlakše kad su tako mali. Klima uvek upaljena. Isto kao i Lesi, pred kraj (obično smo primorani kod Gazele da pootvaramo prozore jer pušmo i stojimo - onda se svi prozori poootvaraju) Malo se aklimatizujemo na temperaturu, malo na smog. Sa 7 meseci je Luka išao i na more (ali to je kratak put spram puta do Beograda) Što se tiče noćne vožnje, meni ne predstavlja problem. Mogu da budem budna koliko hoćeš i nećeš ako idem na more
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 7.3.2016 14:15:47
|
|
|
|
Maraj
|
Les idemo na Metamorfozis. Evo sad muz ode da uplati hotel. Dakle definitivno idemo kolima
|
|
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 7.3.2016 14:54:27
|
|
|
|
lesica
|
U tom slucaju ja bih negde u mkd pravila pauzu. Natenane do tamo, taman popodnevna setnja, vecera, pa ujutru put grcke.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 2.7.2016 16:57:28
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi polazimo nocu oko ponoci, pa se nadam obe ce da zaspu i samo cemo da ih ubacimo u kola i put.... pa prespavace veci deo puta...
|
|
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 6.6.2017 15:07:53
|
|
|
|
emicaa
|
mi ove godine idemo na odmor,David ce imati godinu.nadam se da ce dobro podnijeti let.Letimo oko 2 i po sata.put autom od 15 sati je podnio odlicno
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 6.6.2017 15:16:54
|
|
|
|
Duškić
|
Moj malisa voli da se vozi, put me ne brine..
|
|
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 6.6.2017 15:35:58
|
|
|
|
emicaa
|
Mene brine sto letimo skroz rano do tamo a vracamo se kasno,zbog toga bi mogao biti nervozan
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 6.6.2017 15:38:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, mozda ce spavati, ne mora da znaci da ce biti nervozan. A ti se naoruzaj na tabletu ili mobilnom pesmicama i crtacima.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 6.6.2017 18:16:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V obozava voznju, svakako cemo praviti pauze, sa pauzama ce biti oko 13-14 sati puta.
|
|
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 6.6.2017 19:49:54
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Emice, kad je podneo super put od 15h, ne verujem da ce biti problema za tih 2.5h. Mislim da vise mi imamo frku od putovanja, nego deca. Oni ili prespavaju ili im uglavnom bude zanimljivo pa budu mirni.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 6.6.2017 22:29:07
|
|
|
|
vocicana
|
Sanjalice, da znas da si u pravu, ja cu praviti frku oko pakovanja i ostalih gluposti, a ovako ne. Znam da ce uzivati u voznji a jos vise na moru. Jedva cekam, toliko mi treba odmor.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 8.6.2017 12:00:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam se toliko ispraksirala sa tim pakovanjima da mi je macxji kasalj spremiti nas petoro, sa dva sata sve spremno!
|
|
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 8.6.2017 17:28:45
|
|
|
|
dddaca
|
Super, ja se pakujem dan pred put i onda i narednog dana sve nesto dodajem do pred sam polazak...
|
|
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 8.6.2017 18:19:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma bre, to uopšte ne treba da bude frka. Nek se putuje samo. Prezivi se i pakovanje i putovanje, a deca ce tamo uzivati.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 9.6.2017 13:20:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jos od faxa pa posle kad sam radila u drugom gradu pa zivela sa deckom ..pa kad deca idu kod bake svako malo..non stop pakovanje. Mialim sa mi za bebana naj vise vremenaa sad tŕeba...realno.
|
|
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 10.6.2017 11:50:37
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja obožavam da se pakujem. Što kaze Ivana, ma samo nek se putuje.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 14.6.2017 13:37:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi smo putovali i sa bebama....vecito smo na putu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici DRUGI VTO Forum “Biram plodnost” U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?