Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 14.6.2017 13:40:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dosta ljudi se boji a naj lakse je ici dok su bebe
|
|
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 0:50:17
|
|
|
|
Dora89
|
Mi cemo ici u julu, sa godinu i po dana. Iskreno, prosle godine nisam htela, jer mi nije cimj samo da se tagujem na moru, nego da stvarno uzivam, a ne osecam da bih uzivala sa bebom koja je tek pocela da sedi. Ali, to je samo moje misljenje. Planiram da se budimo rano, doruckujemo i idemo na plazu, vratimo se u 11, uzinamo, odspavamo, rucamo, pa u 5 sati opet na plazu, potom vecera, setnja i spavanje. Javljam utiske kad se vratim!
|
|
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 5:44:09
|
|
|
|
Sandricak
|
Mi planiramo da krenemo nocu kad zaspi bebac... negde oko 22h... planiramo CG... pa cemo videti... a pakovanje, sto kaze Anck najvise vremena treba za bebca... nama po koji sorc majicice papuce kupaci i peskiri.Makiju isto...
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 8:41:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Dosta ljudi se boji a naj lakse je ici dok su bebe Slažem se :) I mi smo putovali kad je sin bio beba.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 11:55:40
|
|
|
|
emicaa
|
Ma meni je pakovanje najmanji problem,tu sam profi. A ako u avionu htjedne puzati cim uzletimo neka ide
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 12:01:02
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Emice, neka ga. Moj G je zabavljao citav avion, dobio od neke babe lizalicu. Isto smo putovali 2.5h. Gde ste resili da idete na letovanje?
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 12:05:31
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice idemo na Krit,Malia.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 13:17:52
|
|
|
|
vocicana
|
Emice blago tebi za tu profesionalnost, valjda cu i ja uskoro moci da se pohvalim tom vestinom, bas me smara planiranje, a dugo cemo i ostati, pa mogu i nesto da properem rucno. Vec mi je muka zbog letovanja, ali valjda ce ovaj malisan prohodati, kada vec pelenu nece da skine do tada.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 13:40:05
|
|
|
|
emicaa
|
Voci napravis spisak i pakujes po njemu ako ti je lakse.Ja sam tako sa Dorom kad je bila beba.Sad spakujem nas cetvoro za dva sata najvise.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 13:47:15
|
|
|
|
vocicana
|
Uvek Emi i ja po spisku, ali sam uvek jako nervozna pred put, tako da mi uvek pokvari reaspolozenje. Mada se nadam da ce mi more znaciti vise, da ce mi lakse biti bar za nijansu.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 13:51:43
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Voci, sve i da zaboraviš nešto ima tamo da se kupi. Tako da , ne opterećuj se puno, gledaj da više uživaš.
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 16.6.2017 15:55:19
|
|
|
|
emicaa
|
Najbitnije da imas kod sebe pare i dokumenta.Ostalo sve mozes kupiti
|
|
RE: Putovanje sa detetom od godinu 22.6.2017 10:01:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Rekla sam stapni iz torbe ne vadim pa gde god da se nadjemo samo bzzzzz na brzaka spremna rucak
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?