Morence
|
Evo da podelim i moje iskustvo.Ja sam prvi put ostisla kod Goce u novembru mesecu, pre toga sam imala dve neuspesne inseminacije, pored toga sam imala i polip, za koji su svi tvrdili da nije prepreka, dok nisam otisla kod nje, nije htela da mi radi inseminaciju dok ne odstranimo polip.Nisam odmah to shvatila zdravo za gotovo, pa sam otisla i u Jevremovu, u Front i kod jos par ginekologa koji su mi rekli isto sto i goca, da je polip prirodna spirala i da nema svrhe raditi bilo sta dok to ne sredim.Uradila sam histero kod nje kod prof Ane, proslo sve kako treba, nakon toga odradim inseminaciju kod Goce,nazalost nije uspela, ali moram reci da je od svih ginekologa kod kojih sam bila imala najbolji pristup, citala sam svakave komentare ovde, da prica puno ne prica, ali odgovori na sve sto se pita i objasni sustinu,ja sam dodatno cak zvala za neke stvari kad mi nisu bile jasne, pa su joj oni ostavljali tamo gomilu poruka i bila je u fazonu jednom bozee koliko por da li je moguce, ali ja sam se samo nasmejala I iskulirala to.Odmah mi je rekla kako stvari stoje, i da ako ova inseminacija ne uspe da okrecemo pricu ka vantelesnoj, tako je nazalost i ispalo, suprug ima los spermogram, samo 6 milliona je bilo nakon obrade.Ne mogu da kazem da se nisam nadala, ali znala sam da sanse nisu velike.U svakom slucaju jedina je trazila da dodjem na uz nakon dva dana od inseminacije da vidi da li je folikul pukao, ako ne da ponovimo,na drugoj inseminaciji pos uz je radjen dva dana pre inseminacije i dr nije palo na pamet da proveri pred samu inseminaciju bar sta se desava, cak je bila u fazonu, radicemo 5,6 inseminacija dokle god ne uspe, sta im veze.Iako sam bezala od vantelesne i sama takodje bila spremna da ih radim koliko god ,shvatila sam da je to gubljenje i da nema poentu.Realno smo za vantelesnu.Dok sam cekala betu vec smo otisli na komisiju i hvala Bogu prosli, sad cekam pozivno pismo ,izabrali smo Teofanovic, pa cemo da vidimo, ako ima nekoga ko je skoro tamo radio vantelesnu moze da podeli iskustvo da malo olaksa
|