Momoftwins
|
Pozdrav svim sadasnjim i buducim mamama, Visegodisnji sam clan na jednog drugog foruma koji ne dozvoljava pominjanje licnih imena lekara I institucija pa sam iz istog razloga resila da dodjem ovde i napisem koju recenicu o bolnici Ivanovic i dr Goci.. Naime, posle dve godine uzaludnih pokusaja uz pomoc Goce pre 3 meseca rodila su nasa dva andjela i ja cu joj, naravno, biti vecno zahvalna. Imam tezak pcos i dok su mi na drugom mestu (ne zelim ni da pominjem naziv institucije jer ne zasluziju ni anti reklamu) uzimali novac za nepotrebne postupke, Goca je moje probleme resila bez VTO uz pomoc blage stimulacije i mnogo strpljenja. Trudnoca je vodjena kod iste doktorke koju clanica Maraj pominje (znam, jer ne postoji druga zenska osoba koja radi u bolnici) pa mi je prosto neverovatno da ista clanica ne zna da se laserom bavi iskljucivo nasa zajednicka doktorka a ne Goca? U pitanju je ozbiljna masina koja zenama sa ozbiljnim problemima kao sto su inkontinencija vraca normalan zivot, ne znam u cemu je tu problem? Da li mislite da su 2018 godine zene duzne da trpe nevoljno oticanje urina? Draga Maraj nadam se da se nikada u zivotu posle dva porodjaja neces suociti sa ovim groznim problemom i uveriti se u tezinu mojih reci. Sto se treceg sprata tice, posle blizanacke trudnoce ostao je visak kilograma i koze, stoga sam odlucila da dam sebi sansu u bolnici koja mi je vec jednom donela najvecu zivotnu srecu.. Sve sto su clanice pisale o ovoj temi, imalo bi donekle smisla kada bismo znale da je Goca zapostavila svoj posao i krenula da “svastari”, medjutim posto se ona zadrzala na onome sto po mom skomnom misljenju najbolje na svetu radi, zaista ne vidim problem u tome sto je krenula da siri posao i za to odobrala, kao sto je clanica gore napomenula, vrhunske strucnjake i ekvivalentne masine. Takodje ne razumem osobe koje forsiraju sebe da ostanu negde gde im ne prija? Draga Maraj ocigledno je da ne mozes da prihvatis cinjenicu da je zena pozelela da u svoj posao na neki nacin uvede i svoje rodjeno dete, koje je, kao mnoga druga deca dobrostojecih roditelja moglo da ostane potpuno nezainteresovano za tako nesto. Dobila si jedno dete, sada cekas drugo apsurdno je da te UZ preglede koji su zaista kruna nasih uspeha provedes u bolnici i okruzenju koje ti ne prija.. Dakle, nasa zajednicka doktorka je ta koja radi na laseru i ne, laser nema ama bas nikakve veze sa dr Gocom, dok je treci sprat nova nada za nas koje zelimo da se resimo viska kilograma pre ili posle trudnoce.. Sledece nedelje ocekuje me prvi tretman (morala sam da sacekam da prodje neko vreme zbog carskog reza), bice mi drago da sa vama podelim iskustva, sve mamice i buduce mamice pod br 1 treba da budu zadovolje sobom ❤️
|