dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (20.3.2018 13:19:01)
|
Zmajček, Ja ovo uopšte nisam videla, a baš sam se pitala kako si. Obavezno gvožđe sredi, i šećer! Ja sam bila u istoj situaciji, i sve detalno sredila pre FET-a pre 5 godina, kada sam i zatrudnela. Ne žuri sa FET dok sve ne središ. Ne znam da li već imaš dr kod koga ideš, ali ja uvek preporučujem dr Jelenu, ona je internista i endokrinolog i savršeno priprema žene za VTO i za trudnoću, i tokom trudnoće. Javi da li da ti pošaljem kontakt. IZVORNA PORUKA: Zmajica81 Drage moje, samo da vam javim sta se izdesavalo. Na kraju nije ni radjen transfera jer sam opet burno reagovala nakon aspiracije. U svakom slucaju konacni ishod je 2 zamrznute blaste, jedna 5 druga 6 dan. Treba da se sada dovedem u red sa internistom nalazi su mi losi pa da vidim kada da planiram FET jer savetuje da sacekam dok ne napravimo dobru klimu u organizmu za opstanak trudnoce. Gvozdje mi je jako nisko, 3,4 , secer i holesterol visoki plus antitela stitne. Ona tvrdi da su neki parametri u mojim nalazima apsolutno losi i da moram da ih sredim jer je sama trudnoca iznurujuca po majku pogotovu sa mojim zdravstvenim problemcicima.Plus nesto je navodi da misli da imam latentni dijabetes pa bi da isproveravam jos neke stvari vezano za to i onu mutaciju koju su nasli kada smo radili trombofilije. Eto to je plan, probamo da upeglamo pa da se potom vratim na fet..Moji smrzlici ce me sacekati.
|
|
|
|