RE: Klinika Ivanović (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

degu -> RE: Klinika Ivanović (28.9.2017 9:57:51)

Dunjci [sm=smiley31.gif]

krin 40 -> RE: Klinika Ivanović (28.9.2017 10:41:10)

Dunja[sm=smiley31.gif].Ja prosto znam da ćeš uskoro biti trudnica❤❤❤

mokaca222 -> RE: Klinika Ivanović (22.10.2017 16:55:41)

Veliki pozdrav svim hrabrim zenicama...Naime,volela bih dobiti par info iz vaseg iskustva,misljenje,mozda neki savet...Dobila sam menzis i za par dana idem kod Goce na prvi pregled sa svojim muzjakom.. Konsultacuje,prve. :)) Ja imam devojcicu od 6.5 god iz prvog braka. Dakle,za sada nemam problem(moguce da se nesto i poremetilo do sada). On ,los spermgram-Oligospermija![sm=smiley13.gif] . Sta nas ceka dalje u smislu procedure??? Ako ima neko iskustvo iz situacije kao sto je nasa ??? Znam da me ceka stimulacija hormona i aspiracija i jos svasta nesto ali sam skroz zelena neupucena i svi ti termini i poredjenja izgledaju [sm=zmeden.gif]... U kliniku i njen kadar verujem i mislim da sam na pravom mestu!!!! Puno hvalaaaaa[sm=smiley1.gif]

Zmajica81 -> RE: Klinika Ivanović (15.11.2017 22:40:24)

Hej Dunjice, zao mi je sto nije uspelo ovaj put. :( Kakav je plan, kada kreces ponovo i koji protokol?

Zmajica81 -> RE: Klinika Ivanović (9.2.2018 13:34:27)

Hej zene gde ste nestale? 😑 Ja upravo u cekaonici, cekam konsultacije kod Goce da vidimo sta nam je ciniti ovaj put. Nadam se da ste sve ok i da je bio neki plusic u medjuvremenu. 💕

Maraj -> RE: Klinika Ivanović (9.2.2018 15:26:51)

Zmajice [sm=bravo.gif] javi sta kaze Goca

Zmajica81 -> RE: Klinika Ivanović (9.2.2018 16:15:42)

Hej nije crkla tema. [sm=bravo.gif] 👋👋👋
Ja htela prirodnjak, Goca kaze ne. Juce sam radila hormone i sve na ultrazvuku dobro izgleda pa sam krenula sa nekom puno blazom stimulacijom nego prosli put. Samo Gonal 225 dnevno. Nije zadovoljna kako sam prosli put odreagovala na Menopur mnogo praznih folikula. Iznenadi me sto smo odmah krenuli jer sam ocekivala da ce traziti jos nesto da uradim, ali hajde. Prvi Gonal primljen. Od sutra primam sama jer je pen. Pa u ponedeljak vadim krvi i idem kod njih. Za neverovati ali mi je veca frka ovaj put nego prvi.

Maraj -> RE: Klinika Ivanović (9.2.2018 18:27:04)

Zmajice super [sm=bravo.gif] navijam da ovaj put bude uspesan.
Ja sam isto radila vto kod Goce. Menopur i suprefact sam koristila. Dobili 6 jc. 4 se oplodilo. 2 vratili. 1 ostao za zamrzavanje
Tada mi vto nije uspela. Za 2 meseca smo radili iz prirodnog ciklusa. Vratila mi je ovaj smrzlic. I to je bila dobitna kombinacija [sm=bravo.gif] . Imam sina od 2 god. I neces verovati pre 4 meseca ostanem prirodno trudna. Tako da ne odustaj. Samo imaj vere. Nema nervoze. Nepoverenja.
Goca je odlican strucnjak i ja joj verujem.

Zmajica81 -> RE: Klinika Ivanović (9.2.2018 19:10:59)

Jao Maraj pa to je bas radost kao kuca. Hvala ti, ohrabrila si me. ❤ Danas rece plan je i za mene zamrzavanje pa vracanje u nekom sledecem ciklusu. Prosli put sam imala 7 jc, ali samo jedna blasta i odmah vracena, plus malo hiperstimulacija pa su izgleda sanse bile gotovo nikakve.. Nadam se boljoj sreci ovaj put. 😇

Maraj -> RE: Klinika Ivanović (9.2.2018 20:06:27)

Vec si prosla postupak. Znas sta te ceka. Tako da samo se opusti i ponasaj se uobicajeno.

Sanjica26 RR -> RE: Klinika Ivanović (9.2.2018 20:25:26)

Srecno Zmajice.[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (9.2.2018 20:54:47)

Srećno Zmajice draga, navijamo [sm=smiley31.gif]

I ja krećem uskoro opet. Sin mi mi ima operaciju kile za mesec dana, samo da to prođe, i krećem sa postupkom, a ti ćeš do tada biti uveliki trudna [sm=bravo.gif]

Maslacak15 -> RE: Klinika Ivanović (9.2.2018 20:58:47)

weee[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] navijamo[sm=smiley2.gif].

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (9.2.2018 20:59:35)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Trudnjačo draga, kad krenem opet sa pitanjima [sm=smiley36.gif]

Zmajica81 -> RE: Klinika Ivanović (10.2.2018 9:45:20)

Hvala devojke. ❤❤❤ Citala sam malo sinoc o razlici Gonal Menopur, Gonal je samo FSH, a Menopur kombinacija. Da li je neka od vas bila samo na Gonalu, da li posle ukljuci i Menopur ili nesto drugo?

Zmajica81 -> RE: Klinika Ivanović (11.2.2018 14:48:17)

Koji sam ja baksuz od juce krenu simptomi gripa, ceo dan maramica, celu noc temperatura. Zvala kliniku kazu fervex i nastavi sa terapijom. Valjda cu ovo brzo pregurati...

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (11.2.2018 15:00:21)

Zmajice, lezi, proći će, taman dok isprimia terapiju. Sećam s da je par devojaka ovde isto tako bilo prehlađeno tokom postupka, i uspešno se završilo [sm=smiley31.gif]

Ja nikada nisam primala Gonal, u 4 VTO, menopur je išao.

vocicana -> RE: Klinika Ivanović (11.2.2018 18:46:55)

Zmajice, ja te isto grlim i navijam najjace da uspes ovog puta. Boze kakva nocna mora sve sto prolazite, vi ste najhrabrije zene koje znam.[sm=smiley31.gif]

Zmajica81 -> RE: Klinika Ivanović (17.2.2018 23:00:32)

Hvala Dunjice i Vocicana na podrsci. Ujutru idem da vadim krv lh i progesteron. Mislim da sutra zavrsavam sa stimulacijom, videcemo.. Na svu srecu grip sam izgurala za 3 dana. Dobila sam uz Gonal 225 i Cetrotide poslednja 3 dana. Mnogo lakse podnosim stimulaciju nego prosli put i ovaj put sam se odvazila pa sam sama primala terapiju. Gonal pen je skup kao djavo, ali se jako lako koristi. Goca je zadovoljna ultrazvukom kaze lepo su reagovala oba jajnika po 4-5 folikula, daj Boze da su puni. Brojim sitno do aspiracije i javljam kako sam prosla ovaj put.

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (17.2.2018 23:39:23)

Zmajči, brzo je prošlo, navijam jaaako [sm=bravo.gif]
Jeste, Gonal je užas skup, i uvek sam jeftinije prolazila jer ga ne primam, ali me u septembru menopuri koštali, baš sam puno isprimala, i naplaćala se :(

Zmajica81 -> RE: Klinika Ivanović (18.2.2018 13:22:12)

Da li je normalno da LH bude 0.94 progesteron 1.35 ? Stigli nalazi upravo krecem ka klinici..

Zmajica81 -> RE: Klinika Ivanović (20.2.2018 15:56:47)

Samo da vam javim da je bila aspiracija. 10 jć. 😍
Nadam se da cu ovaj put biti bolje srece sto se tice oplođenih i Eskimcica. To bi bas bila radost do neba.

Maraj -> RE: Klinika Ivanović (20.2.2018 16:16:04)

Super zmajice! [sm=bravo.gif]
Navijamo jako a ti odmaraj i uzivaj

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (20.2.2018 16:18:56)

Bravo Zmajček! Odmaraj sada, pa uskoro Zmajčići stižu kod mamike [sm=smiley27.gif]

Zmajica81 -> RE: Klinika Ivanović (27.2.2018 16:56:19)

Drage moje, samo da vam javim sta se izdesavalo. Na kraju nije ni radjen transfera jer sam opet burno reagovala nakon aspiracije. U svakom slucaju konacni ishod je 2 zamrznute blaste, jedna 5 druga 6 dan. Treba da se sada dovedem u red sa internistom nalazi su mi losi pa da vidim kada da planiram FET jer savetuje da sacekam dok ne napravimo dobru klimu u organizmu za opstanak trudnoce. Gvozdje mi je jako nisko, 3,4 , secer i holesterol visoki plus antitela stitne. Ona tvrdi da su neki parametri u mojim nalazima apsolutno losi i da moram da ih sredim jer je sama trudnoca iznurujuca po majku pogotovu sa mojim zdravstvenim problemcicima.Plus nesto je navodi da misli da imam latentni dijabetes pa bi da isproveravam jos neke stvari vezano za to i onu mutaciju koju su nasli kada smo radili trombofilije. Eto to je plan, probamo da upeglamo pa da se potom vratim na fet..Moji smrzlici ce me sacekati.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>