Torbica
|
Jeste Misho, tako je... Moja mama je imala sestru (upokojila se 1996) i strasno mi je to sto mi je mama pricala kako je njihova mama uvek sestru vise volela i to isticala...A moja mama kaze kao i ti, pa dobro, to je moja sestra i ja je volim, pa je ti voli vise od mene, sta me briga. Svaka cast i tebi za tu ljubav prema bratu, a i majci. Ja stvarno ne bih volela da mi bilo ko ikada prebaci na tu temu. Eto Djoletu si ovo a meni nisi, juju... Trudim se, moram, i cerkla mi je posebna ptica, sto bi rekli. Savetr psihologa je i bio da njoj treba najvise da se posvetim, jer je to njoj potrebno, kao hrana. Zasad mi nije tesko jer su obojica jos mali, ali videcemo kako cemo plivati dalje, mozda ce i kod nje neke stvari leci.... Ali, da mi nije psihologa, ja bih totalno promasila temu. Ja svoje dete uopste nisam razumela, nikako, mislila sam da me namerno iritira i provocira. Ma stvarno bih mogla debelo da se zapitam sta bi bilo sa nas dve i nasom komunikacijom koja je bila vrlo kriticna... Temperament sa svim stavkama (9 komada) treba svako za svoje dete/decu da prouci i da vidi gde su slicnosti a gde razlike i da se poradi na razumevanju razlika. I nema zime. Eto to je. E da, i psihologica mi je rekla - ona je takva -stalno ti salje poruku Bavi se sa mnom, i bila bi ista, i da je sama i da ih je petoro... Javni se Misho kad budes u gradu, pa da popijemo kaficu