Torbica
|
Olga, groznoooooooo! Ja moje naprasim, ali bukvalno ako su prema nekome grubi, sto ja iskreno nisam videla. Moja placipi....ka se rasplace ako joj neko uzme nesto, ne preduzima nista. Niti sam ja videla dosad da je prema nekome bezobrazna na taj nacin. Zna samo svog brata da izaziva ponekad "ja imam ovo a ti nemas..." Generalno ovakvih problema nemam iako ih imam troje, paaa nekad sam imala jedno..... Meni moja dodje i pozali se, to smo imale nekoliko puta, odmah mi prilazi i kaze sta je - a ja odem do tog deteta i pitam gde su mama i tata da popricam sa njima. I to je to. Ova dvojica su jos mali da bi imali ovakvih problema. E, ono sto si dobro uocila to je da oni koji su u srodstvu uvek imaju drustvo, pa ako im se neko prikljuci, moze, a i ne mora. Potpuno te razumem i ja bih isto reagovala u tom smislu a vaspitacica bi videla svoje, bezobrazluk Inace, u petak na igralistu kaze meni cerka - ona devojcica ide za mnom, prati me...Pa rekoh, dobro, hoce da se upozna pa da se druzite! Ali ona je DEBELA!!!! Popi...ela sam! I rekla, pa sta, ti nosis naocare, zamisli sad lepo da neko kaze, ti si corava, nosis naocare, necu da se igram sa tobom, kako bi ti bilo. Ljudi, ceo dan sam bila u rebusu, naopako, diskriminacija, to najvise mrzim, jer su mene ugnjetavali kao malu, bas zbog naocara.... Ma sledeci put ce me zapamtiti, samo da cujem nesto slicno....nadam se da je naucila lekciju....ceo dan sam joj samo o tome drvila...