Verus -> RE: Ešerihija koli (8.4.2009 18:56:12)
|
Evo me vratila sam se iz urgentne, nije mi puno ni trebalo 2.5 sata. Mokraca izgleda kriminal, puno leukocita i bakterija..poslala je urin na kulturu pa cu tek za koji dan znati sta je. Naravno dala mi je odmah antibiotik (baktrim 2x1 sedam dana), a iskreno meni je ovo jos gore nego nocas/jutros tako da pijem antibiotik. Uzela sam i sok od brusnice, kuvam opet caj od uve, i uzela sam gel kapsuel koncentrovane brusnice, prirodne, zato sto nisam nasla svezu da kupim. Zamisli Ana-nemaju u zdravoj radnji susene cajeve!! Nesto malo, i to recimo za 250 grama oko 10 dolara. Kreteni. Opet cu da dovucem gomilu iz NS! Verujte mi da kod nas ima tako puno divne, prirodne kozmetike, preparata, cajeva koji su jeftini, a ovde moras da das ruku i nogu koliko to sve kosta! Ima cajeva od brusnice u kesicama, nisam to odmah uzela jer cu malo da odmorim pa cu da odem do druge zdrave radnje (ima dve u gradu), razlicite su pa cu videti sta oni tamo nude, pa ako nema bas nista, kupicu onda brusnicu u kesicama, sta sad. Rekla je dr. da je to sigurno jer nisam mokrila posle odnosa-opet, ne zato sto se eserihija prenosi odnosom, nego zato sto su nama sve "rupe" tu zajedno blizu, pa se, sto kaze moja drugarica SOnja, sve to lepo zajedno "umulja" i eto ti zla. Znaci obavezno piskite posle sexa! Sada cu danas malo da se napatim, ali znam da ce mi za koji sat biti lakse od svega sto uzimam...
|
|
|
|