zeljo -> RE: Ešerihija koli (28.4.2010 11:55:56)
|
Zdravo, Vidim da baš puno žena pate od ove bakterije. Moje ružno iskustvo sa ovom dosadom datira od prošle godine avgusta meseca, kad sam prvi put osetila jake bolove u predelu bubrega, tačnije slabina (predeo oko struka), to je ujedno bio i jedini simptom koji sam imala, a bol se javio nakon sedenja ispod klime. Bilo ih je 100.000 i vrlo brzo sam ih se rešila (5 dana pila pipem), nalivala se čajem od brusnice i Prolom vodom. Drugi bliski susret je počeo pre par nedelja, samo što su sada simptomi bili izraženiji, učestalo mokrenje po par kapi, izvor opet smrzavanje (2.5 sata sam provela na hladoći), ovog puta ih je bilo 500.000, prepisan Pipegal na osnovu antibiograma, mada sam ja samovoljno, a naravno da neće da škodi, počela da pijem i čaj ENOCID, mešavina origana, uve i još neke biljčice, nije baš najprijatnijeg ukusa, posebno ne prvog dana.. Čaj je preporuka moje prijateljice koja je pre 2 god. imala ešerihiju, nije popila ni jedan jedini antibiotik, samo je upotrebljavala ovaj čaj, granule belog luka, i onu mesavinu persuna, meda, maslinovog ulja i limuna. Takodje sam pročitala da je dobro ulje od origana, čaj i voda.Nažalost pojavila se u najgorem mogućem trenutku kad smo počeli da radimo na bebi, pa već postajem pomalo očajna :(Nadam se da ćemo se uspešno rešiti ove napasti...
|
|
|
|