RE: U trudnoći kod zubara! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porođaj

Poruka

Rosita -> RE: U trudnoći kod zubara! (15.11.2017 11:12:34)

Ja sam bila danas. Osmice mi ne valjaju [sm=smiley13.gif], dve gornje, jedna je kaze i za vadjenje, ima i jedan mali karijes na valjda cetvorci. Zakazali mi da porpravim u decembru, oticicu svakako. A tu osmicu za vadjenje/ kaze mi ovde samo popravke radimo, videcmo to, kasnije... Pretpostavljala sam, njih ne mogu nikad tako dobro oprati.

mama Jo -> RE: U trudnoći kod zubara! (15.11.2017 12:40:46)

Ma da, probaj i sa koncem, uvek ima neke hrane koja se tu negde izmedju ,,zaglavi"... meni su zubi skrooooooz spojeni, ja bez konca nema sanse da ih lepo operem

Rosita -> RE: U trudnoći kod zubara! (15.11.2017 13:00:21)

Koristim i ja konac, ali tsko daleko ne mogu da ga zavucem.

Mislim da me sd pomalo boli osmica, nkon sto ju je cackala [sm=smiley13.gif]. Nadam se da nece.

MamaNecaVo -> RE: U trudnoći kod zubara! (15.11.2017 23:27:07)

U apoteci ima cetkica za pranje zuba tesko dostupnih mesta.
Odlicna je.
Tacnije oko 500din je set od 12 cetkica,dvostranih inace.

Srecko47E -> RE: U trudnoći kod zubara! (1.12.2017 0:33:32)

Ovavezno i to sto cesce.

Filadendronka -> RE: U trudnoći kod zubara! (26.10.2018 13:43:44)

Pozdrav trudnice! Vidim da nije bas aktivna tema, ali da probam da je podignem. Da li neko od Vas koristi mogucnost besplatnog stomatologa u DZ tokom trudnoce? 

dejana007 -> RE: U trudnoći kod zubara! (26.10.2018 16:40:57)

Bukvalno strahujem da diram zube sad ( osim ako on ne iznenadi mene ) :-)  Ali posle porodjaja planiram poset_u. Sto da ne :)

mama Jo -> RE: U trudnoći kod zubara! (27.10.2018 9:40:46)

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Pozdrav trudnice! Vidim da nije bas aktivna tema, ali da probam da je podignem. Da li neko od Vas koristi mogucnost besplatnog stomatologa u DZ tokom trudnoce? 

Ja sam u prvoj koristila u prvoj trudnoci, ali nisam imala nekih kvarova, samo mi je skinula kamenac i radila poliranje.

Rosita -> RE: U trudnoći kod zubara! (27.10.2018 12:13:55)

Ja sam koristila.

dunja RR -> RE: U trudnoći kod zubara! (28.10.2018 10:25:34)

Ja za ovo nisam znala, mogla bih da iskoristim.

Znači smemo da poliramo zube u trudnoći?

Ja sam neposredno pre VTO, pre par meseci bila na kotroli kod privatnika u mojoj ulici, i rekla mi dr da nema kvarova, kamenca, sve je ok i nije htela da naplati pregled.

Ali mogla bi u DZ da proverim sada kamenac i da ispoliram zube?

Filadendronka -> RE: U trudnoći kod zubara! (28.10.2018 17:55:14)

Uhh obrisala mi se kilometarska poruka. 😥Ukratko.. U Zakonu o zdr osig stoji da su obuhvaceni "pregledi i lečenje bolesti usta i zuba, izuzev protetskog zbrinjavanja, kod žena u vezi sa trudnoćom i 12 meseci posle porođaja."Ima li neko preporuku za ok stomatologa u DZ u Goce Delceva? 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 9 10 [11]