Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 15.11.2017 11:12:34
|
|
|
|
Rosita
|
Ja sam bila danas. Osmice mi ne valjaju , dve gornje, jedna je kaze i za vadjenje, ima i jedan mali karijes na valjda cetvorci. Zakazali mi da porpravim u decembru, oticicu svakako. A tu osmicu za vadjenje/ kaze mi ovde samo popravke radimo, videcmo to, kasnije... Pretpostavljala sam, njih ne mogu nikad tako dobro oprati.
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 15.11.2017 12:40:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma da, probaj i sa koncem, uvek ima neke hrane koja se tu negde izmedju ,,zaglavi"... meni su zubi skrooooooz spojeni, ja bez konca nema sanse da ih lepo operem
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 15.11.2017 13:00:21
|
|
|
|
Rosita
|
Koristim i ja konac, ali tsko daleko ne mogu da ga zavucem. Mislim da me sd pomalo boli osmica, nkon sto ju je cackala . Nadam se da nece.
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 15.11.2017 23:27:07
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
U apoteci ima cetkica za pranje zuba tesko dostupnih mesta. Odlicna je. Tacnije oko 500din je set od 12 cetkica,dvostranih inace.
|
|
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 1.12.2017 0:33:32
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ovavezno i to sto cesce.
|
|
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 26.10.2018 13:43:44
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pozdrav trudnice! Vidim da nije bas aktivna tema, ali da probam da je podignem. Da li neko od Vas koristi mogucnost besplatnog stomatologa u DZ tokom trudnoce?
|
|
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 26.10.2018 16:40:57
|
|
|
|
dejana007
|
Bukvalno strahujem da diram zube sad ( osim ako on ne iznenadi mene ) :-) Ali posle porodjaja planiram poset_u. Sto da ne :)
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 27.10.2018 9:40:46
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Pozdrav trudnice! Vidim da nije bas aktivna tema, ali da probam da je podignem. Da li neko od Vas koristi mogucnost besplatnog stomatologa u DZ tokom trudnoce? Ja sam u prvoj koristila u prvoj trudnoci, ali nisam imala nekih kvarova, samo mi je skinula kamenac i radila poliranje.
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 27.10.2018 12:13:55
|
|
|
|
Rosita
|
Ja sam koristila.
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 28.10.2018 10:25:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja za ovo nisam znala, mogla bih da iskoristim. Znači smemo da poliramo zube u trudnoći? Ja sam neposredno pre VTO, pre par meseci bila na kotroli kod privatnika u mojoj ulici, i rekla mi dr da nema kvarova, kamenca, sve je ok i nije htela da naplati pregled. Ali mogla bi u DZ da proverim sada kamenac i da ispoliram zube?
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.10.2018 10:39:01 >
|
|
RE: U trudnoći kod zubara! 28.10.2018 17:55:14
|
|
|
|
Filadendronka
|
Uhh obrisala mi se kilometarska poruka. 😥Ukratko.. U Zakonu o zdr osig stoji da su obuhvaceni "pregledi i lečenje bolesti usta i zuba, izuzev protetskog zbrinjavanja, kod žena u vezi sa trudnoćom i 12 meseci posle porođaja."Ima li neko preporuku za ok stomatologa u DZ u Goce Delceva?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?