|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ulosci za grudi (dojenje)
24.3.2013 21:01:19   
lesica
I ja sam Nuk uzimala, nekako su mi bili najbolji , fino su se lepili, nisu se zgrudvavali kada se natope.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu vikiii)
Direktna veza do poruke: 26
25.3.2013 0:16:00   
Bebilina
IZVORNA PORUKA: Shishica

Bebi koje koristis? Koje si probala?

Shishice pisala sam mislim gore da su mi od jednokratnih Tommee Tippee bili najbolji, a probala sam i razne eco varijante. Sad koristim bambus visekratne i nocu ispod i TT. To pomaze. Al moj problem je mislim delimicno i velicina brusa... Prerasla sam sve osim jednog i kad se grudi napune brus verovatno stegne. Sutra shoping, novi ves prioritet user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 27
25.3.2013 10:04:07   
Shishica
Znaci Nukovi.. najvise glasova..

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here