|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ulosci za grudi (dojenje)
11.1.2013 21:07:12   
Bebilina
Koristite li ih? Kada i koje? Koliko cesto ih menjate? Do kada ste imale potrebu za njima?

You give them life, they give you more to live for...
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Ulosci za grudi (dojenje)
11.1.2013 21:18:02   
Bebilina
Moj bebac ima vec preko 5 meseci a ja ih jos uvek moram obavezno imati i menjati posle svakog podoja...
On sisa iz obe dojke od starta, i dok ga iz jedne dojim druga ili curi ili prska barem jednim mlazom... Ta strana toliko natopi ulozak da ga moram odmah promeniti.
Ne secam se da mi je sa cerkom tako bilo, znam da nisam morala da ih tako cesto menjam i da sam u jednom trenutku prestala da ih stavljam, a nastavila da dojim do 14 meseci. E sad kad je to bilo ne secam se...
Sa njom sam isprobavala razne uloske i secam se da su mi Johnsons bili predebeli, a Tommee Tippee super, tanki, sa jakom samolepljivom trakicom, super stajali na mestu i nisu se primecivali i ispod tanjeg, nesundjerastog brusa. Onda sam otkrila visekratne od bambusa i evo njih koristim i za drugog bebca, prezadovoljna sam.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 2
11.1.2013 21:19:37   
Modessty
Baš tražim dal već ima tema i shavtim da smo pisale o njima u različitim temama, ali da konkretnu temu o ulošcima za grudi nemamo! user posted image

Ja sam ih koristila redovno do Danilovog šestog meseca mislim. Do tada je samo sisao, a kda je prešao na osalu hranu onda se i mlkeo malo smanjilo pa mi više nije bilo frka da će procuriti.
Prvo sam koristila Chico mislim i bile su mi skupe, a onda smo našli u Aksi Johnson mislim koje su bile jeftinije. U stvari bila je sista cena ali je bilo više komada unutra.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 3
11.1.2013 21:23:01   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Bebilina

Moj bebac ima vec preko 5 meseci a ja ih jos uvek moram obavezno imati i menjati posle svakog podoja...
On sisa iz obe dojke od starta, i dok ga iz jedne dojim druga ili curi ili prska barem jednim mlazom... Ta strana toliko natopi ulozak da ga moram odmah promeniti.

ja sam tokom dojenja stavljala pelenu. Meni svakako ulošci nisu bili dovoljni user posted image A i napolju sam ih menjala često - koliko sam mogla često da ih menjam. Ni ja se ne sećam tačno do kad sam ih koristila. Ma mislim da sam imala neku manju količinu čisto za svaki slučaj do samog kraja dojenja

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 4
11.1.2013 21:35:43   
Bebilina
E modd i ja tako sa pelenom kad smo kod kuce user posted image Al vani mi je frka jer nikad ne znam dal ce da procuri, dal se mozda pomerio pa ce natopiti ivicu user posted image A skoro mi se desio blam da sam procurela ped prijateljima, dok smo pricali, a bilo vreme za podoj. Blam zivi, zemljo otvori se user posted image
Nocu se isto mokra probudim, a ako dete zaplace u roku dana i tad odmah krece iz obe... Isto i ako ga nosim i ocesa mi se o grudi... Ma malo im treba, uvek na gotovs user posted image al stvarno se ne secam da je bilo tako prvi put... user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 5
13.1.2013 1:55:56   
pandina
Dojila sam sest meseci i sve to vreme sam koristila uloske. Babylove u dm-u su najpovoljniji ubedljivo, ali su manji od drugih koje sam probala npr. Chico. I ja sam ih stalno menjala, to mi je najvise smetalo pri dojenju. Ali spas su zaista, gotovo neizostavni deo dojenja od prvog do poslednjeg dana. Tako je bilo u momo slucaju.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 6
13.1.2013 1:57:04   
Sanchy
Isti slucaj..samo sam babylove koristila,nemam zamerki..

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 7
14.1.2013 18:21:57   
Sesilija 83
Probala razne i svi mi se u toku dojenja natope i prodje sa druge strane ,jer dok jednu doji na drugoj tece par mlaza,i chicco su me spasili koristim ih jos uvek,jesu medji skupljim ali sta cu

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 8
15.1.2013 22:38:06   
tanjicak79
Ja sam koristila jedno vreme jednokratne Johnsons, a sad NUK-ove jednokratne kad idem negde van kuće, a kod kuće koristim perive, pamučne Avent-ove. Sad mi se već dosta ređe dešava da mnogo curi mleko iz jedne dojke dok je na drugoj podoj. A pošto malecka ne pravi velike pauze između podoja (voli da je fit, često ručka, ali po malo user posted image ),  više mi se odavno ne dešava da mleko krene spontano samo od sebe da curi.

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 9
15.1.2013 23:03:58   
pocahontas
od pocetka koristim dm-ove baby love i zadovoljna sam.

(odgovor članu tanjicak79)
Direktna veza do poruke: 10
15.1.2013 23:18:08   
sneza24
Ja koristim NUK-ove i ok su.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 11
16.1.2013 1:21:18   
Figaro88
Ja sam koristila Jonsons,samo u porodilistu i prvih nedelju dana kuci,posle je mleka bilo sve manje pa mi nisu ni trebali.Za to vreme mi se jednom desilo da procuri,ali bila sam kuci,nekako se pomerio u brusu....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 12
16.1.2013 8:35:51   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Bebilina

E modd i ja tako sa pelenom kad smo kod kuce user posted image Al vani mi je frka jer nikad ne znam dal ce da procuri, dal se mozda pomerio pa ce natopiti ivicu user posted image A skoro mi se desio blam da sam procurela ped prijateljima, dok smo pricali, a bilo vreme za podoj. Blam zivi, zemljo otvori se user posted image
Nocu se isto mokra probudim, a ako dete zaplace u roku dana i tad odmah krece iz obe... Isto i ako ga nosim i ocesa mi se o grudi... Ma malo im treba, uvek na gotovs user posted image al stvarno se ne secam da je bilo tako prvi put... user posted image

To ne smatram za blam. Uopšte ne treba da te bude sramota.
Desilo mi se da sam Danila dojila u sred kafića u Vrnjačkoj banji! Pitala sam se pre toga kako se žene ne stide i saznala onog trenutka kad je dete počelo da vrišti od gladi a kuća nam daleko.... Pelena preko bebe i dojke i cepaj samo!!! user posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 13
16.1.2013 8:45:50   
MarijaBg
Mod, slazem se user posted image
Dojila svugde, Natalija je bila bas zahtevna beba, sisala cesto, obicno na 2 sata, prosto smo morali da se prilagodjavamo raznim situacijama, inace ne bi isli nigde na duze od sat...
Mleko mi je procurelo nekoliko puta van kuce, obicno kad se ulozak malo pomeri, ali sam u torbi uvek imala rezervnu majicu user posted image Koristila sam najvise NUK tupfere, isprobala razne...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 14
16.1.2013 10:18:20   
Bebilina
Joj zene nema gde nisam dojila i dojim: i u parku, nasred klupe u centru grada, u vozu, avionu, nema restorana i kafea gde sam jela i pila a ne dojila jer zato i udjem- da oboje i istom trosku nahranim. Ma dojenje svuda i stalno, al diskretno, da drugim ljudima ne bude neprijatno od ne prizora dojenja vec golih sisa. Bezveze bi mi bilo da samo izbacim sisu, ne pokrijem se isl.
Al ovo pred prijateljima smo bili zateceni jer kad su dva mokra kruga pocela da se sire na tamno plavoj bluzi za bukvalno par sekundi, njemu je pogled pao na njih, pa u trenutku nije znao dal da mi kaze ili da okrene glavu. Ali mm je odmah video pa mi skrenuo paznju, ja se izvinula da odem da se presvucem, a oni se do tad snasli pa prokomentarisali da su posle dvoje svojih i sami to prosli user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 16.1.2013 10:25:12 >

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 15
16.1.2013 10:29:07   
Modessty
user posted image Joj Bebilina kad sve prodje samo ćeš se smejati svemu!
Ja to kad sam morala da dojim u prepunoj Banji, bila sam u kafiću sa prijateljima sa aikidoa i uglavnom su bili muškarci. Neki imaju decu a neki ne. I svi su se nameštali da ne budem mnogo upadljiva i pravili se kao da se ništa neobično ne dešava user posted image

A nije mi se desilo da procurim, jer dok je bilo mnogo mleka nismo mogli da izlazimo zbog hladnoće i snega. Kasnije se količina mleka prilagodila potražnji pa nije bilo problema

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 16
11.3.2013 16:50:19   
mica0
koristim jednokratne lily

(odgovor članu tanjicak79)
Direktna veza do poruke: 17
18.3.2013 10:06:44   
Shishica
Bas sam u dilemi koje da kupim... neki se opisuju kao predebeli ili kao ne dobro upijajuci ili da ostavljaju nekakve dlacice (to sam citala za Johnson's)..
Htela sam da porucim iz Akse Fresh'n Soft pa sam procitala da su losi (nije objasnjeno zasto..), a 30.kom. kosta 284.00

Ima i u Idei njihovi neki, pa Nuk, pa iz Lilike... mislim to se sve posle baci, zar moram bas neke skupe?

A onda i za perive mislim koji su dobri. Recimo, Farlin kosta 349.00 ..

Kad kupim jednokratne (prvenstveno zbog porodilista) i vidim da li cu koristiti i da li mi treba, onda cu uzeti perive..

Hajde malo redjajte koji su kakvi?

(odgovor članu mica0)
Direktna veza do poruke: 18
24.3.2013 0:58:23   
Bebilina
Malac ima skoro 8 meseci, a ja i dalje natapam uloske... Nema govora o smanjenju, sta vise ima povecanja user posted image Osecam se ko fabrika mleka, malopre da mu dodam u obrok, rukama izmlazam, kad ono nece da stane... Natopila ulozak, pa reko nema vajde, daj detetu da isprazni, jedino to pomaze...
Jedino mi je noc ponekad problematicna jer spavam na stomaku sa rukom pod grudima i na peskiru i cesto se probudim mokra. Dodje mi da uvedem nocne podoje...

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 19
24.3.2013 9:39:35   
Shishica
Bebi koje koristis? Koje si probala?

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 20
24.3.2013 17:22:19   
MarijaBg
Shishice, Nuk su super user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 21
24.3.2013 20:02:52   
Shishica
E pa najzad neko nesto da kaze, hvala Marija user posted image

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 22
24.3.2013 20:12:13   
caca81
Ja sam koristila Chicco. Menjala sam ih posle svakog drugog podoja, dakle na 4-5h. Mislim da su bili baš ovi.http://www.nonstopshop.rs/i-1665/antibakterijski-ulosci-za-grudi-chicco-60kom

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 23
24.3.2013 20:15:03   
Snelle
I ja sam koristila Nukove, bili su mi najbolji. Jonhson mi se nisu svideli. A chiccovi su ja mislim skuplji od ostalih.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 24
24.3.2013 20:59:04   
vikiii
Takodje ti preporucujem Nukove, meni su oni odlicni.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Podgrevanje maminog (humanog) mleka
Ponekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here