Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 23.2.2016 10:35:36
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Rosita I ja sam pocela sa Murakamijem, Norveska suma. Jako mi se dopada Zbog tolikih preporuka mm mi kupio za rodjendan
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 28.2.2016 23:18:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Otkrila sam jednu švedsku spisateljicu Katarinu Mazeti, piše romane jasne i realne, duhovite, onako, progutaju se brzo ali nikako nisu lako štivo. Vrede!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2016 16:14:12
|
|
|
|
emicaa
|
Dobih juče od drugarice tri knjige na čitanje,izmedju ostalih i ringišpil,e sad jel čitao iko to čudo.Ne znam da li da počinjem,ne zvuči mi obećavajuće
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2016 16:23:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice meni se svidjaju sve njene knjig.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2016 17:07:49
|
|
|
|
jess021
|
Emice, sto ti ne zvuci obecavajuce?! Meni je Ringispil dvan, a i ostale njene knjige.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2016 17:28:29
|
|
|
|
emicaa
|
Pa nemam pojma,nisam čitala nijednu njenu knjigu,nekako mi djeluje kao neko ko piše neke njanjave knjige
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2016 18:44:41
|
|
|
|
nata11
|
Pa dobro nisu lose ali nije ni toliko wooow Nije bas nesto ekstra novo i nevidjeno
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2016 18:49:10
|
|
|
|
unmidemi
|
Iluzionista :-)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.3.2016 13:28:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, nije losa knjiga. Ako imas vremena, procitaj.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.3.2016 13:39:04
|
|
|
|
superm
|
Pričate o Jeleni Alimpić? Ima moja mama Ringišpil i još neku...dakle sviđa vam se? Ja još ništa od nje nisam čitala.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.3.2016 15:43:53
|
|
|
|
jess021
|
Superm, da o njoj. Ja sam citala Ringispil, Pismo gospodje Vilme i Poslednje prolece u Parizu. Nisam kompetentna da sudim da li je kvalitetan pisac ili ne, ali meni je uspela da priblizi knjige i likove da sam danima posle razmisljala o njima.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.3.2016 15:50:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Slazem se sa jess. Knjiga koju nikada necu zaboraviti je Slika Dorijana Greja. Citala je pre šesnaest godina prvi put.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.3.2016 16:07:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja još ništa od Jelene nisam čitala,vreme mi je da počnem Sada završavam "Vitez od Armantala" od A. Dime...a pre njega sam čitala "Osluškivanje srca " od Jan Filip Zendker i oduševila sam se sa tom knjigom,i za nju bih dala preporuku
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 1.3.2016 16:44:55
|
|
|
|
emicaa
|
Trenutno čitam Molitva moje majke,juče počela.Kad završim nju počinjem Ringišpil
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 1:09:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Moram potražiti Ringispil,mora da je dobra
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 11:14:54
|
|
|
|
BubaBubica
|
Nisam našla drugu temu, možda nije problem da pitam u ovoj, koju knjigu bi ste preporučile za moje devojke koje zbog bebe koje čekamo sve više zapitkuju odakle se tu stvorila i odakle će da izađe, a ja ne umem da objasnim već se sva zapetljam pa me i ne slušaju jer ništa ne razumeju Ovako preko knjige bi im lakše objasnila. STarija ima 6 godina a mlađa 4.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 12:28:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Danas sam se setila knjige Pijanista, Vladislava Spilmana. Bas sam je davno citala i ostala mi je jedna od omiljenih. Uzecu je ovih dana iz biblioteke ponovo da je procitam. Radjen je i film. Tezak je kao i knjiga.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 12:42:12
|
|
|
|
BubaBubica
|
Molim moderatore ili nekoga ko zna za koju je ovo temu moje pitanje, ja stvarno nisam našla temu a treba mi odgovor.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 13:04:06
|
|
|
|
emicaa
|
klik Bubi pokušaj ovde
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 13:16:50
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: emicaa klik Bubi pokušaj ovde Hvala Emice
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 15:11:57
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Danas sam se setila knjige Pijanista, Vladislava Spilmana. Bas sam je davno citala i ostala mi je jedna od omiljenih. Uzecu je ovih dana iz biblioteke ponovo da je procitam. Radjen je i film. Tezak je kao i knjiga. Aaaaa to je fenomenalna knjiga. Teska i prelepa.
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 15:21:09
|
|
|
|
Animsaj9
|
vesna dedic , cuvaj me
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.3.2016 15:23:40
|
|
|
|
vocicana
|
Jedna od omiljenih knjiga je i "Dovoljan razlog" od Marije Jovanovic, ako ste u prilici obavezno je procitajte, dobila sam je od kolektiv za rodjendan, odusevila sam se .
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.