|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti)
30.1.2016 19:09:40   
pipi_coco
Upravo citam "Prohujalo sa vihorom"-malo je reci da sam oduševljena knjigom.....mislim slutila sam da ce mi se svidjeti, ali nisam znala da ce tako da me zaokupi i oduševi user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1076
31.1.2016 14:05:09   
Rosita
I ja sam pocela sa Murakamijem, Norveska suma. Jako mi se dopada user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1077
31.1.2016 17:46:12   
Didy

IZVORNA PORUKA: Rosita

I ja sam pocela sa Murakamijem, Norveska suma. Jako mi se dopada user posted image

user posted image

Ne poznajem nikoga kome se nije dopao. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1078
1.2.2016 7:38:43   
branki*

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Upravo citam "Prohujalo sa vihorom"-malo je reci da sam oduševljena knjigom.....mislim slutila sam da ce mi se svidjeti, ali nisam znala da ce tako da me zaokupi i oduševi user posted image

Jao,pipi,ja sam je citala,mislilm,jedno tri puta,diivna,bas sam uzivala.
Trenutno mi je glavni domet agata kristi,ne postizavamuser posted image
A,moram murakamija,toliko ga hvalite,cim mi deca malo porastuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1079
1.2.2016 9:02:52   
emicaa
Planiram opet početi da vincijev kod,nisam dugo user posted image nego zna li ijedna od vas ima li još knjiga na taj fazon?!

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1080
1.2.2016 9:14:35   
milicicak
Emice, Andjeli i demoni je jos bolja :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1081
1.2.2016 10:26:59   
emicaa
Jao moram nekako doći do nje user posted image Bar poručit na mamino ime

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1082
1.2.2016 11:31:01   
Ana RR
Ja ne mogu da dođem do tableta, odavno sam počela da čitam 1Q84 od Murakamija i nikad je neću završiti.

Moja preporuka je Dan pčela Tomasa Sančeza, diiivna knjiga.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1083
1.2.2016 11:36:05   
emicaa
Ana sad me podsjeti da imam i na tabletu neku skinutu knjigu još od ljetos user posted image Ja bih svašta nešto čitala ali ovde nemam gdje kupit user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1084
1.2.2016 11:38:39   
New Mom

A u nastavku, Aleksandra Ripli „Skarlet". user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1085
1.2.2016 12:22:31   
milicicak

IZVORNA PORUKA: New Mom

Jao, NM, gde me podseti, progutala sam kad sam bila mladja :) moracu da je skinem ponovo da procitam dugo nisam citala takve knjige.
Mislim da sam vec pisala, ko voli epsku fantastiku Ime vetra i Wise man fear Patrick Rothfuss, najtoplija preporuka. Posle Tolkina, mozda najbolje u zanru :)

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1086
1.2.2016 14:41:55   
mama krava

IZVORNA PORUKA: New Mom

Ili još bolje Džejn Ejr...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1087
6.2.2016 13:53:56   
Rosita
Zavrsila Norvesku sumu i uzela Igraj , igraj , igraj. Naljutila sam se na Vantabea sto je na kraju spavao sa Reikouser posted image . Razumem kontekst i sve, al nije mi bilo milo :)

< Poruku je uredio Rosita -- 6.2.2016 13:55:06 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1088
6.2.2016 14:04:47   
krin 40
Moja preporuka "Dete jutra" P.Gedz.Bazirana na istinitom dogadjaju,govori o odrastanju i zivotu jedine zene faraona u istoriji Egipta.Njeno postojanje su hteli da izbrisu jer zene nisu mogle da budu faraoni,ali ona je bila i vise nego uspesno vodila drzavu.Kleopatra je za nju "mala beba".

< Poruku je uredio krin 40 -- 6.2.2016 14:06:26 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1089
6.2.2016 14:10:09   
krin 40
Druga preporuka ko voli ljubavnu tematiku i dvorske intrige "Gricka Vjestica" Marija Juric Zagorka.Govori o nasoj plemkinji sa ovih prostora koju su zbog lepote proglasili vesticom.Kroz lude dogadjaje zavrsila je na dvoru eng.kraljice Eluzabete kao dvorska dama.Ako se dobro secam,knjiga je u osam nastavaka,eto divneeee zanimacije:):D

< Poruku je uredio krin 40 -- 6.2.2016 14:11:46 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1090
6.2.2016 14:34:59   
Sanjica26 RR
Rosita I ti si se zarwzila sa Murakamijemuser posted image Obozavam da ga citanuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1091
6.2.2016 14:41:46   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: krin 40

Druga preporuka ko voli ljubavnu tematiku i dvorske intrige "Gricka Vjestica" Marija Juric Zagorka.Govori o nasoj plemkinji sa ovih prostora koju su zbog lepote proglasili vesticom.Kroz lude dogadjaje zavrsila je na dvoru eng.kraljice Eluzabete kao dvorska dama.Ako se dobro secam,knjiga je u osam nastavaka,eto divneeee zanimacije:):D

Jel istinita priča? Deluje zanimljivo!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 1092
6.2.2016 17:21:49   
Ana RR
Grička vještica i kontesa Nera user posted image ... pročitala sam sve romane M.J.Zagorke user posted image tačno bih mogla opet čitati user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1093
6.2.2016 17:25:56   
krin 40
Ana i ja isto.Dunja slagacu te,ne znam,ali stvarno vredi procitati.Secam se da sam citala po celu noc

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1094
6.2.2016 17:28:33   
mama krava
Ja volim te istorijske, istinite?...preporučujem ko voli PORODICA, Mario Puzo. O Bordžijama, srednjevekovni Rim, promiskuiteti sve moguće bahanalije...

PORODICA je njegovo životno delo, koje nije ni stigao da završi, već je ovaj roman završila njegova supruga po svi mdokumentima do kojih su došli tokom istraživanja. Meni je super knjiga, lako se čita, stalno te gura napred...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1095
6.2.2016 20:11:22   
milicicak
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Grička vještica i kontesa Nera user posted image ... pročitala sam sve romane M.J.Zagorke user posted image tačno bih mogla opet čitati user posted image

Jao, to su knjige moje mladosti. Svake godine jurim na Sajmu da ih kupim user posted image nisu istinite ali pominju istorijske likove i dogadjaje

< Poruku je uredio milicicak -- 6.2.2016 20:12:08 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1096
6.2.2016 21:05:33   
Ana RR
Vredi ponovo čitati user posted image

Jako sam volela roman Katerina (nemam pojma ko je pisao, ne sećam se), uglavnom o francuskoj, ljubavi, zlatnom runu...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1097
19.2.2016 17:33:22   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Upravo na pola čitanja - Ubiti pticu rugalicu - divna, divna, divna user posted image

Jutros (noćas) sam je završila, kakva knjiga! Gledala sam ja i film davno, verujem da su i mnogi, ali knjiga je stvarno, stvarno posebna. Definitivno jedna od knjiga koju treba uvrstiti u lektiru, u obavezno štivo! Bukvalno sam bila tužna sinoć što sam došla do kraja, i polako sam gustirala tih poslednjih 20 strana. I sada se tako rastužih što je baš danas premula autorka ovog romana user posted image , a jutros sam razmišljala o njoj, o tom divnom umu koji je stvorio ovo delo KLIK

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1098
19.2.2016 17:37:52   
branki*
Jaouser posted image
To kill a mocking bird!bila nam je jedna od obaveznih lektira na savremenim engleskom dva,analizirali je u sitna crevca,ako je nisam pet,sest puta citala!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1099
20.2.2016 9:02:07   
NadaR
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Vredi ponovo čitati user posted image

Jako sam volela roman Katerina (nemam pojma ko je pisao, ne sećam se), uglavnom o francuskoj, ljubavi, zlatnom runu...

Anya Seton? Ja imam nesto ali nikako da stigne na red. Katarina1 i Katarina2
Trenutno mi prija Musso .

< Poruku je uredio Nada RR -- 20.2.2016 9:03:33 >

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here