RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

Anoniman -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (2.8.2012 9:29:01)

Googlam, i ne nalazim... Jel može neko da mi nađe cenu knjige Lak način da prestanete pušiti, Allen Carr?

dunja RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (2.8.2012 9:39:35)

IZVORNA PORUKA: Tash

Googlam, i ne nalazim... Jel može neko da mi nađe cenu knjige Lak način da prestanete pušiti, Allen Carr?

Evo TASHKE - ovde je 800 din. je KLIK

ovde je 735 DIN. KLIK

sandrina 85 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (2.8.2012 9:44:34)

Procitala sam Zov Andjela Gijom Muso , i sad grickam nokte, pa dodjoh na ovu lepu temicu da trazim inspiraciju [sm=smiley1.gif]

Tash... se moze procitati online OVDE a naruciti online OVDE, pise da je cena 735 dinara... ja sam je procitala, ali nisam prestala da pusim [sm=smiley29.gif][sm=smiley4.gif]

Anoniman -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (2.8.2012 9:48:41)

I ja sam je pročitala, hoću da je kupim, poklon je u pitanju. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Jole84 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (5.8.2012 16:09:48)

Moja sestra je prestala da puši posle te knjige,mada mi je teško da poverujem u to [sm=smiley1.gif]

*Alexx* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 8:55:25)

Pročitala sam Audiciju od Ryu Murakamija. S obzirom na to da je svi hvale kao psihološki horor/triler, da je po njoj snimljen jedan od najkontroverznijih japanskih filmova, imala sam velika očekivanja. Iskreno, razočarala sam se. Odlično ide zaplet, ali kulminacija i rasplet su isuviše kratki, kao da su zbrzani.
Na redu je Frederik Begbede i 699 din (99 franks).

I da pohvalim Booka izdavačku kuću, isporučuju kako se dogovorite sa njima, kontaktiraju vas telefonom - sve 5.

minavb -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 8:58:16)

Nikako da uzmem Murakamija sa police, prosto nemam želju. Čitam "Svet po Klarksonu" i umirem od smeha. Klarkson je jedan od voditelja Top Gear, onaj najviši.

Anoniman -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 9:00:07)

Ja moram uskoro da obnovim članarinu u biblioteci, jer počinjem opasno da se dosađujem, a sve moje knjige sam pročitala bar tri puta! [sm=smiley36.gif]

*Alexx* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 9:05:01)

IZVORNA PORUKA: minavb

Nikako da uzmem Murakamija sa police, prosto nemam želju. Čitam "Svet po Klarksonu" i umirem od smeha. Klarkson je jedan od voditelja Top Gear, onaj najviši.

Kojeg, Ryu ili Haruki Murakami? Za Harukija moraš biti u posebno depresivnom raspoloženju [sm=smiley36.gif]
Jaaaooo, Džeremi! Moram nabaviti!

minavb -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 9:10:29)

Norveška šuma je knjiga, ne znam koji je Murakami [sm=smiley36.gif]
Klarkson je stvarno kralj.

nenja22 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 9:28:25)

deprersija te čeka na polici [sm=smiley36.gif] mada ja šta sam njegovo (harukijevo) čitala, nije mi bilo depresivno, više nekako tako hladno , ledeno, pa te protrese poprilično od toga, možda nije eto loše za ove vruće dane :)

a ja gledala film audicija, kuku i lele, to mi je bio prvi horor u sto godina da sma isključivala film, šetkala se po kući, premišljala, pa onda kao ipak da ga odgledam do kraja...mada, u poslednje vreme nemam živaca za horore nikako, da li još od njega vučem traume, ne znam :))

klarksona moram mm_u da kupim

*Alexx* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 9:37:06)

IZVORNA PORUKA: minavb

Norveška šuma je knjiga, ne znam koji je Murakami [sm=smiley36.gif]

Haruki. Divan pisac. On piše o toj karakterističnoj japanskoj usamljenosti. Norveška šuma je odlična knjiga. Dva puta sam je čitala - prvi put me oduševila, drugi put ne. Sve zavisi od toga kakav ti je život u datom trenutku.

*Alexx* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 9:38:55)

IZVORNA PORUKA: nenja22

a ja gledala film audicija, kuku i lele, to mi je bio prvi horor u sto godina da sma isključivala film, šetkala se po kući, premišljala, pa onda kao ipak da ga odgledam do kraja...mada, u poslednje vreme nemam živaca za horore nikako, da li još od njega vučem traume, ne znam :))

Ja nisam gledala, ali očekivala sam tako nešto, a ono epilog šupalj. Moram da odgledam!
Inače, jezivija mi je njegova knjiga "U miso supi".

minavb -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 10:22:01)

Idite u peršun, sad moram da skinem film! Inače me zeza moja glupa vista pa mi plejeri ne ferceraju kako treba, ali pokušaću da odgledam fim.
Navukla sam muža na Parsonsa[sm=smiley1.gif]

*Alexx* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 10:23:29)

Meni je Parsons... 'nako.

Anoniman -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 10:29:37)

Vi "hororašice" ste lude!!! [sm=smiley36.gif] Ne bi mene naterale, šanse nema... [sm=smiley36.gif]

Nego, meni se čita onako neka drama, klasik... Nemam pojma, u tom sam fazonu. Predlog?

*Alexx* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 10:33:04)

Remark. Tri ratna druga.

minavb -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 10:35:06)

Bolji je od Den Brauna kog moj muž tradicionalno nosi na more. [sm=smiley1.gif]

*Alexx* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 10:36:25)

A od svih njih je bolji Hornbi [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 10:36:53)

Hmm Remark... Nisam ga još imala prilike čitati... A Brauna me no like [sm=smiley1.gif]Tnx

minavb -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 10:37:07)

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Remark. Tri ratna druga.

Lepo[sm=smiley1.gif]
Kad god mi neko traži da preporučim lepu knjigu, ja preporučim Kaporove Folirante.

Anoniman -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 10:39:00)

Mina [sm=bravo.gif] obožavam Kapora, baš ću da vidim šta ima njegovo u biblioteci [sm=smiley1.gif]

Snelle -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 10:39:02)

Meni je Parsons nekako mlak. A horore NIKADA nisam čitala, nije mi nikad ni palo na pamet, ali me sad zaintrigiralo. Trenutno čitam Noru Roberts, onako, limunadica, ali mi trenutno ni ne trebaju teže knjige.

red3lilu -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 10:39:34)

IZVORNA PORUKA: n i n a

Ja moram uskoro da obnovim članarinu u biblioteci, jer počinjem opasno da se dosađujem, a sve moje knjige sam pročitala bar tri puta! [sm=smiley36.gif]

Nemoj, daću ti ja svoju[sm=smiley36.gif]... učlanila sam se kad su mi prepisali lekove i ležanje u martu... ali sad zadnju turu kad vratim...neću sigurno uzimati pooooduži period[sm=smiley36.gif]

*Alexx* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.8.2012 10:42:17)

IZVORNA PORUKA: Snelle
A horore NIKADA nisam čitala, nije mi nikad ni palo na pamet, ali me sad zaintrigiralo.

Mmmm, moraš pročitati "It" i "Mist" od Stivena Kinga [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>