dunja RR -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (18.1.2010 0:14:13)
|
IZVORNA PORUKA: viking Super, ali ne znam kako prosečna stanovnica planete posle gledanja ovog filma može da se osvrne na svoj život i ne pomisli kako je njen život sranje? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: dunja u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte..... počinje za 15-ak minuta na RTS 1, gledajte ga preporučujem, prelep romantični film, uživajte.... IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: dunja u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte..... počinje za 15-ak minuta na RTS 1, gledajte ga preporučujem, prelep romantični film, uživajte.... ma ne, ni sekunde nisam pomislila da je život sranje, sam samo pomislila kako mnoooogo volim moga muža i zagrlila sam ga jakooooooooo, a plačem, da me samo vidite[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], pita me mm a o čemu se radi u filmu( on nije gledao)[sm=smiley36.gif], ne kapira šta mi je.... P.S. možda sam nadprosečna stanovnica planete [sm=smiley2.gif] ....
|
|
|
|