dunja RR -> RE: Najbolji film(film za preporuciti) (3.1.2010 21:00:34)
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: LillyT A sto se tice Avatara, cula sam da je prica krs, ali da ga vredi videti zbog efekata meni je i priča dobra a u kombinaciji sa efektima još bolja.... Cameron (po meni) je pravio spektakl od svakog svog filma, gde je sama radnja prebacena u drugi-treci plan. Kako je iskasapio Titanik i tragediju pretvorio u ljubavnu limunadicu, pa to samo on ume. Svaka njemu cast za Terminatora, doduse, bio je mlad. veruj mi, po meni su efekti super, ali priča mi je u Avataru podjednako dobra, prosto sam ga tako doživela...uživela sam se skroz.....neću više da pišem dosadiću( u stvari već jesam)... moja najbolja najbolja drugarica je radila specijalne efekte, hvaliću se non-stop[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]....tako sam i kada je za King-konga dobila Oskara....ali i radnja mi je ekstra.... ..... ....baš sam malopre pričala sa Guppykom kako mi je gotovo 3 sata proletelo i ja sam htela još, da mi je radnja bila bez veze, teško da bi toliko sedela na stolici, hehehhe
|
|
|
|