jovana j -> RE: zelenkasta stolica kod dojenih beba (2.10.2011 20:06:43)
|
Zdravo mamice, nego ja sam se juce nesto istripovala oko kakice Emilove, prvi put nam se pojavilo nesto onako pomalo provuceno kroz kakicu zelene boje, zelena boja mlade travice, a kakica mu je standardno senf boje sto je ok, sa onim gromuljicama. Istripovala sam se jer nisam bila sigurna kakvi su sad to znaci. Citajuci ovo ovde sada kontam da to nije razlog za brigu, on takodje kaki penusavo, sto Olga rece kao sampanjac, e bas tako, i sada neko je ovde spominjao da je beba najverovatnije gladna ako kaki tako, mada ja se licno ne slazem. Ako on meni zaspi posle podoja ili ne zaspi ali je miran kako bubica i deluje zadovoljno, onda sigurno nije gladan. Prepoznajem mu plac iz gladi i kad je drugo u pitanju. E sad, mislila sam da sutra ujutru svratim na otvorenu deciju ambulantu za svaki slucaj, cisto eto da im kazem sta i kako... evo sada na primer vristao je 2 sata, ponudila sam mu siku, on siki li siki, u 4sata vec 2 puta je sikio po pola sata i po 40 min, kad ga skinem sa sike opet place, jauce... i evo sad smo ga smirili, taja ga mazi, masira i koooonacno eno ga isprdeo se za medalju i jos prducka! Tako da to glad nije bila, nego stomacic. Za tu penusavu i zelenkastu stolicu i ja mislim da nije problem, samo da nema temperaturu i da ne promeni ponasanje...
|
|
|
|